22/9/20

Η ΔΟΤΗ εξωθών διεθνιστική Χούντα «ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ» παραπλανά και τρομοκρατεί για να εφαρμόσει την ΑΤΖΕΝΤΑ της

 Οι ΝΔ-ΞΕΦΤΙΛΕΣ, τοις Κείνων ρήμασι πειθόμενοι, εφαρμόζουν κατά γράμμα την Διεθνιστική Ατζέντα  του ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ  , με βοηθούς την υποχούντα των Εκδοτών και την υποχούντα του Κομισάριων  στα«ΛΑΟΔΙΚΕΙΑ».(Δικαστήρια).

 Με πρόσχημα τον Κοροϊδοϊό  έχουν ενσωματώσει του ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ στο νόμιμο πληθυσμό και με τις αβάντενες από τα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ  δίνουν στους μασκοφορεμένους  ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ  ψευδή εικόνα για την Πανδημία.

Ανακοίνωσαν  453 «κρούσματα» στα οποία περιλαμβανόταν και τα 243 κρούσματα που βρήκαν ανάμεσα σους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΕΣ  στο ΚΥΤ του Καρά Τεπέ.

Και επειδή είναι φτωχοί , κατατρεγμένοι και ευπαθείς έχουν προτεραιότητα στα Νοσοκομεία μας.  

Ποτέ δεν λένε πόσοι από τα κρούσματα στην Αττική είναι λαθραίοι, πόσοι ΑΛΒΑΝΟΙ , και πόσοι είναι από τις ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΓΥΦΤΟΙ.

ΚΑΙ όπως είπε Η ΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ Μ «Οι διμερείς σχέσεις πρέπει να επιλύονται διμερώς, και όχι μέσω της ΕΕ». Για αυτό το ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ πάει σε διμερή διαπραγμάτευση με τον Σουλτάν Ταγίπ.

1 σχόλιο:

avdargor είπε...

ΑΠΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΩΗΝ-ΠΑΣΟΚΕ ΗΘΟΠΟΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ
ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
ΠΑΤΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΓΗΙΝΟ ΕΔΑΦΟΣ.... ΒΛΕΠΕ 'ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ/ΕΛΛΑΔΑ'....
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ.....
ΟΠΩΣ Κ Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ..ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΔΩ.........
ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΑΤΖΑΡΑ.............

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΜΕ! ΤΕΛΟΣ!

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...