26/9/20

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΔ Παρέμβαση ΕΟΔΥ σε ΕΔΟΕΑΠ, ΕΡΤ και ΕΣΗΕΑ για ορφανά κρούσματα κορωνοιού

 Στην Επιτροπή Λοιμοξιολόγων του ΕΟΔΥ έχουν διαβιβασθεί οι καταγγελίες και τα δημοσιεύματα (www.zoornalaistas.gr,www.typologies.gr,www.pospert.blogspot.com ) με βάση την ανακοίνωση της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων και αφορούν την επικίνδυνη αδιαφορία  του προεδρείου του  ΕΔΟΕΑΠ, της ΕΡΤ αλλά και της πλειοψηφίας στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για κρούσματα Κορωνοιού και όσα συμβαίνουν σε βάρος των εργαζομένων στα ΜΜΕ.

Περιλαμβάνεται και η καταγγελία  ένωσης-μέλους της Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, για γενικό διευθυντή και την διοίκηση της  ΕΡΤ.   Τα κρίσιμα  ερωτήματα που έχουν τεθεί στην επιτροπή αλλά και στη γενική γραμματεία δημόσιας υγείας  είναι:

http://www.styx.gr/images/ked_press.jpg 1.Πότε ακριβώς πιστοποιήθηκε ο ΕΔΟΕΑΠ για την χρήση της πλατφόρμας αναφοράς περιστατικών ( θετικών κρουσμάτων κλπ) του ΕΟΔΥ και για ποιο λόγο αυτό δεν είχε γίνει επί τόσους μήνες.

2.Πότε έλαβε γνώση ο ΕΟΔΥ για τα συγκεκριμένα περιστατικά  και ποια ΑΚΡΙΒΩΣ περίοδο περιλαμβάνει η ιχνηλάτηση, εφόσον πραγματοποιήθηκε.

 3.Πότε και αν τέθηκαν  σε καραντίνα τα περιστατικά αυτά για προστασία της Κοινότητας.

 4.Σε ποια  ημερήσια δημόσια ανακοίνωση αθροίσθηκαν αυτά  τα περιστατικά που προέρχονται από τον ΕΔΟΕΑΠ στο σύνολο των κρουσμάτων 

 5.Πότε ακριβώς  ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ  και οι υπηρεσίες του.

 6.  Τι ακριβώς  συμβαίνει με περιστατικά σε εφημερίδες και ΜΜΕ που αφορούν ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ. 

7.Στην περίπτωση της ΕΡΤ γιατί ,εκτός των άλλων, δεν εφαρμόζονται  οι εγκύκλιοι αναφορικά με τις ευπαθείς ομάδες, τις οποίες πιστοποιεί ο ΕΔΟΕΑΠ ,όπως προκύπτει από  εκπροσώπους της Συνομοσπονδίας Ατόμων  με αναπηρία ?

( σχετικό έγγραφο έχει αποσταλεί στη διοίκηση της ΕΡΤ και στην ΕΣΗΕΑ από τις  17/09/2020)

                                                                                            

26/09/2020

Κίνηση  Επαγγελματιών Δημοσιογράφων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...