21/9/20

Οι Κυβέρνηση των Διεθνιστών Κουίσλιγκ παίρνει μέτρα για τον Κοροϊδοϊό και όχι για τον Κορωνοϊό

  Οι περιοχές με «υψηλό επιδημιολογικό φορτίο» στη Αθήνα είναι τα Κάτω Πατήσια, η Κυψέλη, τα Σεπόλια και η Κάτω Κυψέλη. Οι περιοχές δηλαδή που έχουν  «μπολιαστεί» οι ΛΑΘΡΑΙΟΙ.  Αυτοί μένουν  στοιβαγμένοι σε νοικιασμένα διαμερίσματα και από αυτούς είναι γεμάτα τα Δημόσια Νοσοκομεία.

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΟΦΙΛΕΛΕ του υιού της Αδελφής του, όμως. δεν βάζει σε Καραντίνα τους λαθραίους, δεν κλείνει τα διαμερίσματα τους για απολύμανση και τους αφήνει να κυκλοφορούν δωρεάν στα Δημόσια  Μέσα Συγκοινωνίας για να διαδίδουν τον ιό.   
                                                                Ο Κορωνοιός στο ΜΕΤΡΟ

Οι  μπακαλόγατοι -επιδημιολόγοι του ΕΟΔΥ και η διεθνιστική Λαθροκυβέρνηση   του ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ , ανακοινώνουν μέτρα για τον Κοροϊδοϊό   σε βάρος των Ελλήνων, που καθόλου  δεν σχετίζονται με την εξάπλωση του Κορωνοϊού  που γίνεται ακώλυτα από τους Λαθραίους.   

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ερωτημα ειναι:
ΠΟΙΟΙ μας κουβαλήσαν τους λαθροβρωμιαρηδες στην Ελλαδα ομως;
Που ΟΥΔΕΙΣ δεν βγαζει αχνα.
Μη μας πουνε και αντισιμητες!


Μια μικρη ανασκοπηση του ....ρου των γεγονοτων.

1) 11 Σεπ 20021.
"Καποιοι" διεπραξαν αεροπειρατια με φαλτσετες σε τεσσερα αμερικανικα αεροπλανα μεσα στις ΗΠΑ. Τα δυο επεσαν στους δυο ουρανοξυστες του εμπορικου κεντρου της ΝΥ τους οποιους εκαναν σκονη στην κυριολεξια, ο τριτος ουρανοξυστης που δεν τον χτυπησε αεροπλανο εγινε σκονη απο μονος του ετσι γιατι ζηλεψε τους αλλους δυο, και τα αλλα δυο αεροπλανα το ενα επεσε σ' ενα χωραφι της Πενσυλβανια ανοιγοντας μια τρυπα οσο μια χαβουζα χωρις συντριμμια, νεκρους, αποσκευες κλπ ενω το τεταρτο αεροπλανο "χτυπησε" το καλυτερα φυλασσομενο κτιριο στον κοσμο δηλ. στο Πενταγωνο ανοιγοντας σ εναν τοπιχο μια τρυπα τοσο μεγαλη που χωραει να μπαινοβγαινει μια λεπου. Κι εδω ουτε συντριμια ουτε νεκροι/πτωματα κλπ ουτε αποσκευες ουτε τιποτα.

2)Εν τω μεταξυ πριν, αλλα και μετα τις τεσσερις αεροπειρατιες οι μυστικες υπηρεσιες και οι αστυνομιες των ΗΠΑ ειχαν συλλαβει και συνεχισαν να συλαμβανουν ισρααλητες εβραιους με το τσουβαλι σε πολιτειες οπως η ΝΥ, η Φλοριδα, η Νεα Υερσεϋ κλπ.
Την επομενη ομως τα εβραιο-τσοντοκαναλα των ΗΠΑ μας διαβεβαιωναν οτι οι αεροπειρατες ηταν μουσουλμανοι και ορκισμενοι εχθροι της ελευθεριας και της δημοκρατιας εχθροι των ΗΠΑ και του Ισραηλ και γενικοτερα του ελευθερου κοσμου και ως εκ τουτου επρεπε να τιμωρηθουν. Παραλληλα οι αμερικανικες αρχες αρχισαν να επιβιβαζουν στην ζουλα τους συλληφθεντες εβραιους πισω στο Γισραελ ..."παρτε νερα και κοκα-κολες για το ταξιδι σας και μη σας ξαναδουμε".

3) Και φυσικα αφου ο Μπους ο νεωτερος "επειθει" οτι πισω απ' το μακελειο κρυβοταν ο Σανταμ, ο Κανταφι, ο Ασαντ, οι αγιατολαδες του Ιραν και οι ταλιμπανηδες, εστειλε τα μαλακισμενα αμερικανακια να γεννοκτονησουν τους αραβες μεσα στις πατριδες τους.
Και φυσικο ειναι σ' ενα τετοιο σφαγειο/μακελειο να λακανε οι αραβες (οσοι δεν εγιναν καρβουνο απ τις μπομπες), με γυναικες μωρα και γερους προς την Ευρωπη. Χωρια που τα δολλαρια του εβραιου Σορος μας εφεραν και αλλους λαθροβρωμιαρηδες αραπαδες απ την Αφρικη, ετσι για να ξεξασπρισουν λιγακι την Ευρωπη.
Οποτε με την αμεριστη βοηθεια ΚΑΙ ισραηλινων ΜΚΟ "φιλανθρωπικων" οργανωσεων γεμισαμε λαθροβρωμιαρηδες ΚΑΙ στην Ελλαδα και τωρα ψαχνομαστε να δουμε ποιος εχει τον κινεζογιο και ποιος οχι.

Ετσι για να ξερουμε και τι μας γινεται.



Καλυτερα ενας ταπεινος Γιουφτος παρα πουστης και περηφανος

avdargor είπε...

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΕΔΩ
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ

ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ Κ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ. ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΕΘΝΙΚΙΑ ΕΝ ΕΤΗ 2020 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ.... ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΕΡΟΥΣ!
ΑΥΤΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΜΕΤΑ.... 'ΝΑ ΚΑΕΙ,Η ΒΟΥΛΗ...'

ΕΝΑ ΚΟΥΦΑΡΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ...
ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ,ΤΗ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

avdargor

Καλα και σε χαιρεταω ε;
Αφου σ' εχουνε ψησει να λες τα κομμουνια "αριστερους", εσυ κερδιζεις την Χρυση Βοϊδοκεφαλη, δυο σακκουλακια πατατακια τσιπς γευση BBQ κι ενα ξεφλουδισμενο φραγκοσυκο, αερα-πατερα.
Τωρα μη σε βαλω στα δυσκολα και σε ρωταω ....ΠΟΙΟΙ εφευραν τον κομμουνισμο, ΠΟΙΟΙ βομβαρδιζουν τους Αραβες κλπ, γιατι αν μου απαντησεις οι εβραιοι, παει... μας πηρες ολα τα δωρα και τελειωσε προωρα ο διαγωνισμος.

Μη διωξουμε ετσι ξαφνικα τους προσκεκλημενους μας, ξανα-μαζευουμε μανι-μανι τα κοκκινα χαλια και αφησουμε απληρωτους τους ειδικους φρουρους.
Δε κανει.



Καλυτερα εις βλαξ Γιουφτος, παρα πουστης και υπερηφανος.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...