19/9/20

Η Αυτοκρατορία του Μαύρου Χρήματος

 

Η Τουρκική Οικονομία δεν στηρίζεται στις Γερμανικές Τράπεζες. Η Τουρκία είναι η Ελβετία του Μαύρου Χρήματος, Όλο τα Μαύρο Χρήμα, από μίζες, ναρκωτικά, εμπόριο ανθρώπων κλπ,   «νομιμοποιείται» μέσα από το τουρκικό χρέος  και τις τουρκικές τράπεζες, και μετά ξαναβγαίνει ως «επένδυση».

Το μοντέλο "Ερντογάν" το είχαν δοκιμάσει οι Γιουγκοσλάβοι Κομουνιστές το 1987 μέχρι που επιβλήθηκε το τραπεζικό εμπάργκο στην Κεντρική Τράπεζα της Γιουγκοσλαβίας, παρόλο που δεν το προέβλεπε  το ψήφισμα 757 του 1993.

Το μόνο που φοβάται η Τουρκία  είναι ο αποκλεισμός της από το Διεθνές Σύστημα Εκκαθάριση  Λογαριασμών. Αυτό δηλαδή  που σχεδίαζε το Βαθύ Κράτος επί  Ομπάμια κατά του Πούτιν

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Η Τουρκική Οικονομία δεν στηρίζεται στις Γερμανικές Τράπεζες".

Μαστα!
Οι τραπεζες μπορει να βρισκονται στην Γερμανια, στην Ιταλια, στο Κακοσαλεσι, στην Πορτογαλια, στην Ελλαδα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ, ή ΙΤΑΛΙΚΕΣ, ή ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, ή ....ΚΑΚΟΣΑΛΕΣΙΚΕΣ, ή Πορτογαλικες, "καλε μου ανθρωπε" πουλεγε κι ο Θανασης.

Δηλ. το ΤτΕ φαρδυ και πλατυ στην Πανεπηστιμιου, ΤΙ σου λεει;

Γιατι εγω το βλεπω σαν Τραπεζα των Εβραιων.


Σουλα

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...