28/9/20

Οι Φιλελέ «λυράτες» Κότες των Αθηνών προσέχουν να μην θυμώσουν τον Ταγίπ

 Ο Δένδε, που πλήρωνε την ΔΕΗ του Ρότσιλντ, στην τράπεζα, μίλησε με τον Αρμένιο Υπουργό στο τηλέφωνο και δεν είπε απολύτως τίποτα για την Τουρκία.

ΝΔ - Ξεφτίλες. 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι μασκοφλώρες κότες των Αθηνών στον μόνο που μπορούν να κηρύξουν -κι έχουν κηρύξει- ανένδοτο πόλεμο είναι ο ελληνικός λα(γ)ός στιφάδο, μέσω των μέτρων υπέρ(και όχι κατά) του κοροϊδοϊού.
Συνεργοί και κατοχικοί ρουφιάνοι τους είναι όλα τα φιμωμένα ζόμπι που βόσκουν τηλεσανό και καταδίδουν τους φυσιολογικούς ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός. Σωστότατος. Αλλά αυτά να τα πεις και σε κάτι "(μ) πατριώτες" κάτω στην Κύπρο που ακολουθούν ο, τι τούς πουν οι.... "λοιμοξιολογοι".

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι χουντικοί μισέλληνες έχετε πρόβλημα με την Κύπρο. Λες και στην Ελλάδα κάναμε καμμιά επανάσταση κατά των παλιανθρώπων. Εσύ εκεί εμμονικέ χουνταίε, τον χαβά σου. Η Κύπρος είναι το πρόβλημά σου.

Ανώνυμος είπε...

Εκείνος έχει πρόβλημα με την γΚυμπρον κι εσύ με την .... χούντα, γκουμπαρε.
Είσαστε πατσι.
Και μετά μου λες για δε σου γράφω.

Ανώνυμος είπε...

Απο πού βγάζετε το συμπέρασμα ότι είμαι χουνταιος; Με συγχωρείτε αν σάς ενόχλησε το σχόλιό μου. Το πρόβλημά μου δεν είναι με την Κύπρο, αλίμονο. Την Κύπρο την αγαπώ. Το προβλημα είναι τα σκουριασμενα μυαλά, τα προκατειλημμενα κεφάλια και οι εμμονές με το παρελθόν.Η... χουντα σας μάρανε, σήμερα δεν βλέπετε τί συμβαίνει; Εσείς καταστρέψατε την πατρίδα σας την Κύπρο, εσείς ουσιαστικά. Εσείς και μόνο εσείς. Οι... "άλλοι", οι χουνταιοι, έβρισκαν αφορμές και πρόσφορο έδαφος. Και μαζί σας καταστραφηκαμε κι εμείς εδώ στην Ελλάδα με την μεταπολιτευση σας και την δημοκρατία σας. Και τώρα αργοπεθαινουμε κι ακόμα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις ανοησίες σας. Και θέλετε και συζήτηση; Ευχαρίστως, ορίστε ώρα και μέρος και να συστηθούμε με ταυτότητα και ονοματεπώνυμο κι όποιος επικρατήσει σε έναν πολιτισμένο διάλογο με επιχειρήματα.

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι ζητώ συγγνώμη αν σας ενόχλησα. Δεν θα ξανακάνω αυτό το λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Και επίσης, εκτός από την συγγνώμη μου επιτρέψτε και την ταπεινη συμβουλή μου: το νου σας και τα μάτια σας στο.... Ισραήλ. Το Ισραήλ θα σας σώσει αφού εκεί δεν υπάρχουν.... μισελληνες. Και αφήστε μας, εμάς τους.... "χουνταιους", στην ησυχία και την δυστυχία μας.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι τελευταίο αγαπητέ συναναγνωστη του Χατζαρα: δεν σε ενοχλεί το ευρώ, δεν σε ενοχλούν οι θάνατοι και οι αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών από την οικονομική ανέχεια, την βαριά φορολογία, τις ασθένειες και την έλλειψη ή την ακριβή τιμή των φαρμάκων και όλα τα υπόλοιπα "ωραία" που μας έφερε το ευρώ και σε ενοχλεί η.... χουντα πενήντα ολόκληρα χρόνια μετά; Και επομένως ποιος έχει εμμονές; Εσύ ή εγώ; Αλλά εσύ μάλλον έχεις τον τρόπο σου να επιβιώσεις αλίμονο σε εμάς τους φτωχούς.... χουνταιους.