21/9/20

Μας έρχεται ενεργειακή ανεξαρτησία.

 

Ο Εκτελεστικός Διευθυντή αντιαμερικανικής  Διεθνούς Εταιρείας Χρηματοδότησης  (DFC), ο Διευθυντής  της USAID, και ο Πρόεδρος της EXIM BANK των ΗΠΑ  έρχονται στην Αθήνα  για να ενισχύσουν στρατηγικές επενδύσεις  που θα ενισχύσουν την ενεργειακή ανεξαρτησία της  Ελλάδας. 

Το ταξίδι είναι «συνέχεια της ιστορικής συμφωνίας» μεταξύ Ισραήλ, Βρετανίας και Μπαχρέιν και της «συμφωνία οικονομικής εξομάλυνσης μεταξύ Σερβίας και Κοσσυφοπεδίου της 4ης Σεπτεμβρίου», ανέφερε κυβερνητική ανακοίνωση, στην οποία υπογραμμίστηκε ότι , «η αντιπροσωπεία θα ενισχύσει στρατηγικές επενδύσεις στα Βαλκάνια και στο Ισραήλ που υποστηρίζουν την ποικιλομορφία στις προμήθειες και θα ενισχύσουν την ενεργειακή ανεξαρτησία στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα προκοψαμε.....

Η διοικητης της EXIM BANK ειναι καποια Kimberly A. Reed η οποια ακουσον-ακουσον ηταν συμβουλατορας λεει, των ιουδαιων John W. Snow και Henry Paulson.
Μετα εχουμε τον επισης Ιουδαιο διοικητη του DFC κον Adam Seth Boehler, ο οποιος λεει ηταν και συμμαθητης του επισης Ιουδαιου κου Τζαρεντ Κουσνερ στο κολλεγιο.
Και φυσικα εχουμε και την επισης Ιουδαια κα Bonnie Glick (αυτη κι αν εχει ζωγραφισμενον στα μουτρα της τον χαρτη του Ιρσαηλ) η οποια ειναι ουτε λιγο ουτε πολυ διοικητρια του USAID.

Ρε ολοι για μας δουλευουν; γι αυτο κονομαμε;

25 Μαίου1807. Η επανάσταση των Γιαμακλάρ στην Κωνσταντινούπολη που ανέτρεψε τον Σελίμ Γ

Στις 25 Μαΐου 1807 , ενώ συνεχιζόταν η πολιορκία της Λευκάδας, από τον Αλή Πασά, και ο μέγας Βεζύρης Ιμπραήμ Πασάς Χιλμί είχε αναχωρήσει απ...