25/9/20

Ο Άθεος Ζάεφ δέχτηκε τους ψευτο-Παπάδες της Ένωσης Μακεδόνων Κομμουνιστών που θέλουν να τους κάνει αυτοκέφαλους ο οικολόγος Βωθρολυμαίος

 

ΣΚΟΠΙΑ Ο «Άθεος» Ζάεφ, δέχθηκε χθες την μασκοφορεμένη αντιπροσωπεία της εκκλησίας που δημιούργησε η ΟΥΤΜΠΑ του Τίτο, με επικεφαλής τον αρχιεπίσκοπο Στέφανο, τον οποίο χειροτόνησε η Ένωση Κομμουνιστών Μακεδονίας , (СKM – «Сојузот на комунистите на Македонија»), και τον οποίο συνόδευαν οι Μητροπολίτες «ΟΥΤΜΠΑ και Περιχώρων «Τιμόθεος και Κλήμης. 
Η αντιπροσωπεία , εξέφρασε στη συνάντηση τα συγχαρητήρια της Συνόοδυ, για την εκλογική νίκη και τη νέα θητεία του Ζάεφ, «που θα υλοποιήσει τις προγραμματικές δεσμεύσεις που ψήφισε η (αλβανική ) πλειοψηφία του λαού της χώρας.
 Κατά τη συνάντηση, οι εκπρόσωποι της Συνόδου εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την επιστολή που απέστειλε ο Ζάεφ Βωθρολυμαίο που είναι «σημαντική υποστήριξη για την επίλυση του εκκλησιαστικού ζητήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...