17/9/20

Άει Σιχτίρ Μητσοτόφσκι

Τι να σου κάνουν τα φέικ νιους και τα βωθροκάναλα. Το ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ σιγά-σιγα γίνεται Αει στοδιάολο ΜΗΤΣΟΤΟΦΣΚΙ. Το 55% αξιολογεί αρνητικά τον τρόπο ανοίγματος και λειτουργίας των σχολείων. Το 52% των πελατών της Prorata αξιολόγησε αρνητικά τη διαχείριση της πανδημίας από τους «ΝΔ-ξεφτίλες» και το 64% είπε ότι ο υιόςτης αδελφής του δεν έχει κάνει ό,τι ήταν δυνατό για την προστασία των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων και των εργαζομένων σε αυτές.
Το 60% έχει αρνητική γνώμη για τον τρόπο που επέλεξε η κυβέρνηση να ανοίξει ο τουρισμός. Το 64% των πελατών της Prorata πιστεύουν   ότι το ΕΣΥ δεν είναι  καθόλου προετοιμασμένο για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 7 στους 10 απάντησαν  ότι περιμένουν η οικονομική τους κατάσταση να χειροτερέψει λίγο ή πολύ, τους επόμενους μηνες.
Μεταξύ εκείνων που ενημερώνονται καθημερινά από τη τηλεόραση το 64% αξιολογεί θετικά τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, Ενώ μεταξύ όσων δεν ενημερώνονται ποτέ από την τηλε-τυφλωση  οι θετικές αξιολογήσεις είναι μόλις το 21%. 

ΥΓ. Το σημαντικό είναι,  ότι η πελατεία της Prorata αποτελείται από βλογιοκομμένους και ψεκασμένους αφού το 68% συμφωνεί με την υποχρεωτική στη χρήση μάσκας στα σχολεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...