30/9/20

Η Τηλεμαχία. Νίκη με νοκ ντάουν του Τράμπ

 Ο Απατεώνας Δημοκρατικός υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν παρουσιάστηκε στην Τηλεμαχία με τα «τρομερά» επιχείρημα ότι ο Τραμπ είναι πράκτορας των Ρώσων και  ότι το 2016 δεν πλήρωσε φόρους.

Αποκάλεσε μάλιστα  τον Τραμπ «κουτάβι του Πούτιν»

 Ο Τραμπ απάντησε στην λέγοντας ότι ο γιος του Μπάιντεν  Χάντερ έλαβε χρήματα από τη χήρα του πρώην δημάρχου της Μόσχας Γιούρι Λουζκόφ Ελένα Μπατουρίνα,η οποία αναγνωρίστηκε ως η πλουσιότερη γυναίκα της Ρωσίας και  τον κατηγόρησε ότι ο γιος του είχε αναλάβει θέση στο διοικητικό συμβούλιο ουκρανικής εταιρείας φυσικού αερίου.

Ο Μπάιντεν έξω φρενών είπε πολλές φορές στον Τραμπ, σκάσε και βούλωσε το.

Το κλίμα στο πρώτο ντιμπέιτ Τραμπ- Μπάιντεν ήταν  χαοτικό

 Ο Τραμπ, συνηθισμένος στις έντονες αντιπαραθέσεις, παρέσυρε τον Μπάιντεν εκτός ορίων.

 «Είσαι ο χειρότερος πρόεδρος που είχε ποτέ η Αμερική», είπε σε άλλο σημείο ο Μπάιντεν και τόνισε πως υπό την ηγεσία του Τραμπ «γίναμε πιο αδύναμοι, άρρωστοι, φτωχότεροι, πιο διχασμένοι, πιο βίαιοι».

«Η Κίνα έφαγε το μεσημεριανό σου», είπε ο Τραμπ στον Μπάιντεν .

Ο Τραμπ είπε τον  Μπάιντεν ηλίθιο και τον κατηγόρησε πως είναι «μαριονέτα» της «ριζοσπαστικής αριστεράς» υποστηρίζοντας πως ο Μπάιντεν είναι  αδύναμος μπροστά στην εγκληματικότητα και τη βία . «Δεν θες να πεις τίποτα για τον νόμο και την τάξη», είπε  απευθυνόμενος στον ηλίθιο,

Ο συντονιστής της συζήτησης, ο παρουσιαστής του Fox News Κρις Ουάλας εκανε ότι μπορούσε για να βοηθήσει τον Μπάιντεν

Το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ ενδέχεται να μη γίνει γνωστό παρά μόνο αφού περάσουν «μήνες», εξαιτίας των επιστολικών ψήφων, υποστήριξε ο Ντόναλντ Τραμπ. Θα γίνει νοθεία, εκλογικές «απάτες που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ», είπε ο αμερικανός πρόεδρος, τονίζοντας  ότι οι επιστολικές ψήφοι ενδέχεται να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα

Μετά την τηλεμαχία το CBS ανακοίνωσε ότι το 48% των οπαδών της Ριζοσπαστικής Αριστεράς του Μπλάκ Λάιφ Μάτερς και της ΑΝΤΙΦΑ αισθανοντας ότι ο Ηλίθιος ήταν καλύτερος    

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγώ αισθάνομαι ότι η Γραικία μπορεί να μην υπάρχει ούτε τυπικά σαν κράτος εντός του 2021

Ανώνυμος είπε...

-Ο συντονιστής της συζήτησης, ο παρουσιαστής του Fox News Κρις Ουάλας εκανε ότι μπορούσε για να βοηθήσει τον Μπάιντεν-

Εμ ΠΩΣ να μην τον βοηθησει;
Ο Ουαλας ειναι οβραιος και γι' αυτο τοποθετηθηκε εκει απ' τους περιουσιους. Το πραγματικο του εβραϊκο επωνυμο ειναι Γουαλικ, και ειναι γνωστο σε μας δω κατου στα Εξαμιλια κορινθιας το κολλημα τους να αλλαζουν τα επιθετα τους προς το αγγλοσαξωνικο.

Διαβαζω για τον Γουαλας στην "οβραιοπιντια" απ' την περγκολα του τσαντηριου μου.
Early life and education
Wallace was born in Chicago, Illinois,to longtime CBS 60 Minutes reporter Mike Wallace and Norma Kaphan. Wallace is Jewish; both his parents were Jewish. He was named "Christopher" because he was born on Columbus Day.

και για τον πατερα του:
Early life
Myron Leon "Mike" Wallace, whose family's surname was originally Wallik,was born on May 9, 1918, in Brookline, Massachusetts[4] to Russian Jewish immigrant parents.


Ειπαμε:
Οποια πετρα κι αν σηκωσεις θα δεις ενα παρασιτο να τρεχει με μανια να βρει αλλο σκοτεινο καταφυγιο.....αν δε το ξεκοιλιασεις με τα παπουτσια σου.
Το φως του Ηλιου τα στραβωνει.




Γιουφτος αυθεντικος

Ανώνυμος είπε...

Γιούφτε έχει και πέργκολα το τσαντήρι σου;
Μάλλον θάναι τσαντήρι πολυτελείας.

Ανώνυμος είπε...

στην/τον ανωνυμη/ο Τετ Σεπ 30, 06:20:00 μ.μ.

Τι να κανω;
Πριν απο καιρο φιλοξενησα μια επιΣΤΗΘΙΑ φιλη απ την Αθηνα και μολις εφυγε, χαρωπη, γελαστη και "φαγωμενη" μουπε θαρθω πισω να σε βοηθησω να φτιασεις κι εσυ μια περγκολα, μπορεις!
Και προχτε μουφερε ξυλα ταναλιες και προκες και με βοηθησε να φτιαξουμε την περγκολα.

Χρυσοχερα η φιλενας.
Να την εβλεπες ΠΩΣ μαλαζε και πελεκαγε το κεντρικο ματζαφλαρι που στηριζει την σκεπη της περγκολας.
Εντελως επαγγελματικα.



Γιουφτος μετα περγκολας και φιλεναδας