22/9/20

«Τσουνάμι» από καταλήψεις σε Γυμνάσια και Λύκεια . Οι μαθητές αρνούνται να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις της Διεθνιστικής Χούντας . Οι ΝΔ-ΞΕΦΤΙΛΕΣ και τα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ κρύβουν τις καταλήψεις. Κομισάριος της Δικαιοσύνης στη Θεσσαλονίκη παρήγγειλε συλλήψεις.

 Περισσότερα από 20 σχολεία της κεντρικής Μακεδονίας βρίσκονται υπό κατάληψη. Αριθμός διπλάσιος σε σχέση με την προηγούμενη Παρασκευή. Η συντρόφισσα Δήμητρα Τσιαρδακλή εισαγγελέας ανηλίκων Θεσσαλονίκης έδωσε παραγγελία στην Αστυνομία να σχηματιστούν δικογραφίες για τις καταλήψεις και ζητάει να κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία και να γίνουν συλλήψεις αν διαπιστωθεί η εμπλοκή ενηλίκων ως υποκινητών. 

Το αδίκημα αφορά τη «διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας». 

Η εισαγγελική παραγγελία διαβιβάστηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για να κοινοποιηθεί στα κατά τόπους αστυνομικά τμήμα και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες. 

Σύμφωνα με δικαστική πηγή δεν είναι δυνατό να γίνουν συλλήψεις μαθητών επειδή τα Μονομελή και Τριμελή Δικαστήρια Ανηλίκων δεν συνεδριάζουν με την αυτόφωρη διαδικασία. Υπό κατάληψη βρίσκονται 14 σχολεία στο νομό Ηρακλείου. 

Μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων σε Βόλο και Νέα Ιωνία έχουν αποκλείσει επίσης τα σχολεία τους (26 στον αριθμό). Απέχουν από τα μαθήματά τους επίσης οι μαθητές δύο σχολείων στο Αγρίνιο και άλλων δύο στην Καβάλα, ενώ στην Ηλεία χθες ξεκίνησαν κατάληψη εννέα σχολεία στου νομού. Μεγάλος αλλά άγνωστος είναι ο αριθμός των σχολείων που τελούν υπό κατάληψη στην Αττική..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και εγώ χάρηκα στην αρχή αλλά στις καταλήψεις ζητούν λιγότερα παιδιά ανά τάξη διότι "κινδυνεύουν", δηλαδή διορισμούς και νέες ενοικιάσεις κτηρίων από κουμπάρους.....

Ανώνυμος είπε...

Τις προηγούμενες ημέρες έλεγες κάτι ακατάληπτα για φραπέδες, συριζαίους κλπ. Τα ίδια πιτσιρίκια που έκλεισαν τα σχολεία για την Μακεδονία και προσπάθησε όλος ο βόθρος από Ανταρσία μέχρι Χρυσή Ομελέτα να συκοφαντήσει είναι μαζί με τους γονείς τους.
Όλος ο κομματικός βόθρος έχει συνταχθεί με τον Μητσοτόφσκι. Ο Τοξόπουλος είναι θεωρητικά κατά, αλλά πολύ ψόφια. Οι ανορθόγραφοι συνδικάλες της ΔΟΕ στηρίζουν Νταβέλη. Αυτό για τον πανέξυπνο από πάνω. Με τα νιάτα μας είμαστε. Άντε να κατέβουν και οι αγρότες με τα τρακτέρ μπας και σωθούμε. Λαθροκούλη, παραιτήσου!

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, προτείνω να δημοσιεύσεις το κάτωθι σε ξεχωριστή ανάρτηση, διότι αποτελεί σημαντική πληροφορία.

Σε αυτή την αναξιόπιστη μελέτη απο τη Σιγκαπούρη αναφέρονται οι παιδοκτόνοι απατεώνες με τις ρόμπες, ωστε να δικαιολογήσουν τα φίμωτρα σε παιδιά εως και 4 ετών. Αυτήν επικαλέστηκε η κρατικοδίαιτη συνδικαλίστρια στην αντιπαράθεση με τον θαρραλέο καρδιολόγο Βόβολη στον Αντ1:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6908682/

Η απάτη τους καταρρέει με μιά απλή ανάγνωση. Ανοίγουμε το σύνδεσμο, διαβάζουμε κι επισημαίνουμε:

1. Η τυχαιοποιημένη κλινική μελέτη εστιάζει αποκλειστικά στην αστική ατμοσφαιρική ρύπανση και όχι σε μεταδιδόμενες ιογενείς νόσους("Children are more vulnerable to the risks of air pollution, including susceptibility to acquiring chronic diseases...", "Air pollution, such as haze or smog, is an evolving and increasingly significant problem around the world. A wide range of hazards of chronic air pollution in children include nocturnal cough, asthma, poor performance in neurobehavioral function...").

2. Η μελέτη αφορά παιδιά 7 - 14(και όχι μικρότερα).

3. Γίνεται χρήση ειδικής μάσκας(Ν95) με προσθήκη μικροανεμιστήρα(!!!) για την απαγωγή του Cο2. Ούτε υφασμάτινες, ούτε χειρουργικές μάσκες("In our study, the N95 masks were specifically designed for use in children and they were evaluated in children under conditions of routine daily activities. They are the first to be paired with a micro ventilator (micro fan, MF), designed to reduce the accumulation of exhaled carbon dioxide (CO2), heat and humidity in the dead space of the respirator by venting out the expired air").

4. Το αποκορύφωμα: οι δοκιμές έγιναν με 5λεπτη χρήση μάσκας. Το ξαναγράφω: τα παιδιά που συμμετείχαν στις δοκιμές φόρεσαν τη μάσκα μόνο για 5 λεπτά τη φορά και δεν έγινε πολύωρη χρήση("The study has a few limitations. In our study, the children wore the mask for short durations of time, just about 5 minutes").

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...