26/9/20

Το δόγμα 2+2=5 και ο Νικηταράς

 

Το δόγμα 2+2=5, μας  λέει ο Νικηταράς «έφτασε μέχρι του σημείου να καταστεί ζητιάνος και τυφλός από τις διώξεις που του επεφύλαξε η κυβέρνηση του Βασιλέα Όθωνα».

Τον Νικηταρά τον καταδίωξε η «αγγλική συμμορία» υπό τον Μαξ ντε Ρότσιλντ που κυβερνούσε και όχι ο Όθωνας,  που προσπάθησε ο δυστυχής  να γίνει βασιλιάς των Ελλήνων και υποστήριξε τους Φιλογενείς, αλλά τότε τον εκθρόνισαν οι Άγγλοι.  

Αλλά,  η Στοά διδάσκει ότι ο Οθωνας ήταν  «κακός» κάτι  σαν «ρωσικό εμβόλιο», Οπότε,  το δόγμα 2+2=5 μας  διδάσκει  ότι μόνο η Στοά του Λονδίνου θέλει το καλό μας και αυτήν πρέπει να υπακούσουμε φορώντας την μάσκα μας, όπως λέει από την Μικρή  Οθόνη ο Μεγάλος Αδελφός.

 

ΥΓ1. Μας τα είπε με το «1984» ο Προμηθέας Όργουελ

ΥΓ2. Ο Νικηταράς έμεινε τυφλός λόγω σακχάρου 

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα πεις σε κάτι.... συμπατριώτες "κουμπάρους" στο.... Cyprus που θέλουν να ακούνε, λένε, τους... "ειδικούς".... για την ασφάλειά τους. Και μετά αγωνίζονται, λένε, για την ελευθερία τους από τους.... "τουρκους"!

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, γνωρίζεις ότι αγνοείται η τύχη των οστών του Νικηταρά; Μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό; Είναι σημαντικό να βρεθούν και να διαφυλαχθούν.

Ανώνυμος είπε...

Και του Καραϊσκάκη τα οστά έχουν χαθεί! Τι γίνεται ρε Χατζάρα, μας κλέβουν και τους ήρωές μας;