24/9/20

Η Ρωσία στέλνει και στη Βουλγαρία το φάρμακο «Avifavir» κατά του κορωνοϊού το οποίο χρησιμοποιείται ήδη στη Σερβία και έχει περιορίσει τους Θανάτους στο ελάχιστο.

 

Στην Ελλάδα ,  η εγκλητική οργάνωση αντί για φάρμακα μοιράζει θάνατο, μάσκες και διαγγέλματα.  

Η  εγκληματική οργάνωση περιμένει τις μίζες από τις δικές της εταιρείες, και  αφήνει τον κόσμο να πεθαίνει

Κύριε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,  να διατάξετε την σύλληψη όσων ευθύνονται για τους θανάτους των ασθενών που θα μπορούσαν να ζουν εάν το Σωτήριο φάρμακο  «Avifavir» ήταν  διαθέσιμο στην Ελλάδα.

Προς τους Συγγενείς των θυμάτων του Κορωνοϊού:

Εάν είχαν φέρει το φάρμακο οι άνθρωποι σας θα ζούσαν. 

 Κάντε μηνύσεις στον Τουρκούλι, στον Κικίλια και τους Λοιμωξιολόγους. 

Είναι οι υπαίτιοι του θανάτου τους.  

ΥΓ. Το «Avifavir» είναι το πρώτο φάρμακο στον κόσμο με βάση την ουσία «favipiravir» και έχει εγκριθεί από το Μάιο. Στη Σερβία,  χάρις στο «Avifavir»  από τους 3000 νοσηλευμένους στα νοσοκομεία έχουν κατέβει στους 300, και οι θάνατοι είναι πλέον μόνο 1-2 την ημέρα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι πΩλητικοί έχουν νομοθετήσει την ανοσία τους σε κάθε μήνυση και ουδεμιά ευθύνη φέρουν, οπότε τζάμπα κόπος οι μηνύσεις.

avdargor είπε...

ΧαΤζαΡΑ αΡχΙΣΑν Το ΙδιΟ τρΟπαΡΙ.....ΠΑΛι
εμεις ΦτΑΙμΕ...Που δΕ ΦορΑΜε ΜΑΣΚΕς... κ οχΙ Οι ΜεταΝαστΕς ΤουΣ δΙαΣπΟρεις...

ΔΕ ΞΕρΩ ΑΝ ΚΥκλΟφορΕις... ΕΓωΩ Εξω ΠΟΥ ΒγΑιΝΩ κ εΙδΙΚα σΤΟ ΚεΝτρΟ-'ΚΟλΑσΤηΡΙο'....μΕ Τα ΛεΩφΟρΕια μονΟΝ... Σε ΠληΡοΦΟΡΩ ΟτΙ αΠο Τις 10 ΑΥγουΣτΟυ ΠερΙπΟΥ ΠΟΥ ΘυμαΜαΙ, δεν ΕΧΩ Δει ατΟΜΑ Να μη φορανΕ μΑσκΕς,,,,, ΜΟνΟ ΤουΛΑχιΣΤον ΝΑ ΒλεπΩ εΝα.... Δυο;.... ατΟμα ΤΟ ΠΟΛΥ......μΕΣΑ στα λεωφΟΡεΙα. ΟποιαδηπΟΤε ΩΡα.

ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΟ εσυ τωΡα.....

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα, ο Μητσοτουνγκ είπε, σε διάγγελμα που έκανε, ότι όσοι αρνούνται την μάσκα είναι απειροελαχιστοι! Εδώ τούς έχουν πάρει χαμπάρι μέχρι και οι μαθητές των Γυμνασίων (βλέπε καταλήψεις) και κατά τα άλλα είμαστε απειροελαχιστοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο γνωρίζεις αν έχει ζητηθεί και από άλλα κράτη; Την Ιταλία π.χ που είχε παρασχεθεί βοήθεια στο παρελθόν από τη Ρωσία..