21/9/20

Η Μεγάλη Νύχτα του ευρω-μπολσεβικισμού συνεχίζεται

 

 

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2105 έγραψα στο  Δελτίο των 11: « Είμαστε σε Κατάσταση Πολιορκίας, Το ταξίδι μας, μέσα στη μακρά νύχτα του ευρω-μπολσεβικισμού που τώρα αρχίζει, θα είναι πολύ μακρύ. Οι νύχτες μας θα είναι απλά επεισόδια της Μεγάλης Νύχτας».

Η Μεγάλη Νύχτα του ευρω-μπολσεβικισμού . «Βαριά ποινή φυλάκισης 26 μηνών αλλά χωρίς κανένα ελαφρυντικό επέβαλλε το δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης στον κτηνοτρόφο από τις Φέρες του Έβρου, που σταμάτησε του Τούρκους, οι οποίοι είχαν μπει παράνομα στη χώρας μας, και συνεπλάκη μαζί τους».

Η Μεγάλη Νύχτα του ευρω-μπολσεβικισμού. «Το  Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου καταδίκασε  τον ιερέα ο οποίος κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου αγιασμού για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, σε νηπιαγωγείο του δήμου Ρεθύμνου, κάλεσε τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς να μην βάζου ν μάσκες στα νήπια.

Στον κληρικό, που κατηγορήθηκε για διέγερσης σε ανυπακοή και διέγερση σε διάπραξη εγκλήματος, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών». «Πενθώ την RBG σαν να ήταν μέλος της οικογένειάς μου»,  είπε και η Διεφθαρμένη ΕΓΑ.  Η Ρουθ , ήταν στρατιώτης του ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΚΑΚΟΥ. Οι «ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ» που την θρηνούν, είναι ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΙ    της «Λεγεώνας».

 Η Μεγάλη Νύχτα του 

ευρω-μπολσεβικισμού  συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια: