22/3/22

Ο Βίκτορ Όρμπαν κρατάει στις πλάτες του την Ευρώπη. Βέτο της Ουγγαρίας στο Εμπάργκο για το ρωσικό πετρέλαιο. Κλαίνε στην ιερόδουλη του Ταύρου.

 

Οι χώρες της ΕΕ δεν έχουν ακόμη καταφέρει να συμφωνήσουν σε κυρώσεις κατά του ενεργειακού τομέα της Ρωσίας, ιδίως της πετρελαϊκής βιομηχανίας, δήλωσε  η Φινλανδή Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Tutti Tuppurainen. 
 Νωρίτερα σήμερα, ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών Πέτερ Ζιγιάρτο δήλωσε ότι η Βουδαπέστη αντιτίθεται στις κυρώσεις κατά του ρωσικού ενεργειακού τομέα. 
Σύμφωνα με τον ίδιο, η ουγγρική πλευρά δεν θα στηρίξει περιορισμούς που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του ενεργειακού εφοδιασμού της Ουγγαρίας.
 Ο υπουργός το ανέφερε αυτό σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα μετά το συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών των χωρών της Ένωσης. 
Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Josep Borrell ανέφερε επίσης ότι αυτή την εβδομάδα δεν αναμένονται νέες κυρώσεις της ΕΕ εναντίον της Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΚΥΡΙΑ SINGULARIS ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΔΙ' ΕΣΑΣ!

Υ ΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας τὰς  Ἑλληνίδας. Αἲθριος, εἰς τοὺς 14°C ἐν Οὐψάλα (Uppsala).   ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . Κυρί...