22/3/22

Το 75% των Ρώσων υποστηρίζουν τον Πρόεδρο Πούτιν και συμφωνούν με την ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία

 

Το Κρεμλίνο πιστεύει ότι οι Ρώσοι που διαφωνούν με την ειδική επιχείρηση που διεξάγεται στην Ουκρανία σύντομα θα κατανοήσουν τους στόχους της. Αυτό δήλωσε ο γραμματέας Τύπου του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Πεσκόφ, απαντώντας στο ερώτημα αν το Κρεμλίνο λαμβάνει υπόψη την Κοινή Γνώμη.
   «Υπάρχουν λίγοι πολίτες που διαφωνούν. Η συντριπτική πλειοψηφία, και αυτό αποδεικνύεται από τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων, πάνω από 75%, υποστηρίζουν τη επιχείρηση και τις ενέργειες του Προέδρου της Ρωσίας. Αυτό είναι ένα αδιάψευστο γεγονός. Υπάρχει μια πολύ έντονη εξήγηση των στόχων της επιχείρησης. Ελπίζουμε ότι όσοι διαφωνούν θα κατανοήσουν την αλήθεια και θα μάθουν να αντιστέκονται στα ρεύματα των ψεμάτων που προέρχονται από τη Δύση. Η γνώμη της μειοψηφίας ακούγεται, αλλά μια μειονότητα είναι μειονότητα. 
Όσο για τις προσωπικότητες από τον χώρο της Κουλτούρας, υπάρχουν αναφορές στα μέσα ενημέρωσης ότι κάποιος θέλει να φύγει, αυτή είναι μια φυσιολογική διαδικασία. Κάποιος θα καταλάβει τα πάντα αργότερα και θα επιστρέψει», είπε ο Πεσκόφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: