25/9/09

Οι μελανοχιτώνες της προπαγάνδας της Νέας Τάξης και το δελτίο των 11.

Το γραφείο Τύπου της Νέας Τάξης, (Κούλογλου –indymedia & Cia), με στοχοποιεί επειδή πήγα στη συγκέντρωση των κατοίκων του Αγ.Παντελεήμωνα.
Πληροφορήθηκα 2 αναρτήσεις. «Πρώην παρουσιαστής της ΕΡΤ ο ομιλητής στον Αγιο Παντελεήμονα»(TVXS , http://www.tvxs.gr/v21562
), και «Ο γελοίος και άθλιος Χατζάρας κεντρικός ομιλητής στην σύναξη των διακοσίων αποβλακωμένων ακροδεξιών μικροαστών», (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1082806)

Το γραφείο τύπου της Νέας Τάξης απευθύνεται στους ολοένα και πιό λίγους ηλίθιους ,που παίρνουν γραμμή από αυτούς.
Η προπαγάνδα τους, έχει αποκαλυφθεί και τα σλόγκαν του αντιρατσισμού και του αντισιμιτισμού έχουν χάσει κάθε αξία.
¨Όλοι όσοι είμαστε ενάντια στη Νέα Τάξη,τους έχουμε «ξεσκίσει» ιδεολογικά, αποκαλύψαμε όλο τον μηχανισμό που τους χρηματοδοτεί και τους καθοδηγεί και τους απέμειναν μόνο, οι απειλές κατά της ζωής μας.
«Ρεσάλτο φλαμπέ», είναι το… «αστείο τους».
Φυσικά μπορούν να με σκοτώσουν. Αλλά οι απειλές από τούς Κούλογλου & Co, δεν θα με κάνουν να σιωπήσω. Όλοι θα πεθάνουμε κάποτε άλλωστε.Και αυτοί και εγώ.Θα τους ξεβρακώνω όμως μέχρι να πεθάνουμε.
Ωστόσο.
-Θα ήθελα να ξέρω αν τους προμηθεύει με αποσπάσματα από τις εκπομπές μου, η αμερικανική πρεσβεία ή η πρεσβεία του Ισραήλ;
Μου κάνει επίσης εντύπωση ότι δεν βρίσκουν να με κατηγορήσουν για ένα πραγματικό περιστατικό.
Ότι γράφουν, για μένα είναι ψέματα.
Για παράδειγμα ο σωματέμπορας, «φίλος του Τvxs no_longer_safe»:Λέει:
1.«Τα τελευταία χρόνια ασχολείται στην Ελλάδα με το διαδίκτυο, απ όπου προπαγανδίζει διάφορες αντισημιτικές θεωρίες, όπως πχ ότι η Ρωσική επανάσταση ήταν συνωμοσία των Εβραίων !!.» Ψέμα. Υποστηρίζω με στοιχεία ότι ήταν συνωμοσία της ομάδας των τραπεζιτών του Λονδίνου.
2. «Από την εκπομπή του στο Blue Sky και τις στήλες του περιοδικού Ρεσάλτο καταφέρεται συχνά εναντίον των μεταναστών». Ψέμα. Δεν έχω καμία σχέση με το «Ρεσάλτο»,δεν καταφέρομαι κατά των μεταναστών αλλά, κατά της Μαφίας, των Εργολάβων, της «κοινοπραξίας Cia-Τουρκικής μυστικής υπηρεσίας-Πακιστανικής μυστικής υπηρεσίας, και της ελληνικής Ολιγαρχίας που κάνουν το «εισάγουν» τους λαθρομετανάστες.
3. «Απο τα τελευταία κατορθώματα του, η δήθεν αποκάλυψη ότι ο Β.Μουλόπουλος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν συνεργάτης της χούντας, επειδή είχε πάρει μέρος σε μια εκδρομή με αποστολή να παρακολουθεί τους φοιτητές -συνεργάτες της δικτατορίας που σπούδαζαν στην Ιταλία».Ψέμα.Αντίθετα ρώτησα δημόσια τον κ.Μουλόπουλο, που έκανε τον μυστικό πράκτορα, ( agente secreto) ,να μας πει, «ποιος του ανέθεσε την αποστολή» και δεν απαντά εδώ και δύο χρόνια. Επίσης τον ρώτησα, γιατί δεν αποκάλυψε αυτός, τη «μαύρη κρουαζιέρα».
Τόσα ψέματα σε λίγες φράσεις;;;;
Να μου πείτε ο κ. Κούλογλου στο βιβλίο του για τη Ρωσία γράφει περισσότερα.
Ε! για μερικούς το ψέμα είναι επάγγελμα.
Για τον σωματέμπορο- «θεωρητικό» του indymedia, του συνιστώ να εξηγήσει στους αναγνώστες του τη σχέση της κονοπραξίας των μυστικών υπηρεσιών ,με τη λαθροματανάστευση ,την μαφία ,το εμπόριο ναρκωτικών και γυναικών, και στη συνέχεια να δικαιολογήσει τη χρηματοδότηση τους από αυτές τις πηγές.
Περαστικά.

Σπύρος Χατζάρας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα κατάπτυστα τα κάνουν κ. Χατζάρα γιατί μάλλον ανησυχούν πραγματικά για την αύξηση των πατριωτικών φωνών. Είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια τώρα να παίζουν μονότερμα.

Εμείς όταν βλέπουμε να σας επιτίθενται αυτοί σαν τίτλο τιμής το βλέπουμε.

Αλλά έχετε ευθύνη κι εσείς οι δημοσιογράφοι που τόσα χρόνια είχατε εξοβελίσει τα θέματα που αφορούν πατρίδα από τα μέσα εργασίας σας.

Χαιρετώ.

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΧΑΤΖΑΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΒΟΥΣ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (ΕΤ-3)ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Η ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (ΤHE BOUGHT REVOLUTION) ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ME TA ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΣΑΣ.
Ο ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΩΝ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ Η ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ;
(ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΣΟΚ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ KΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ)