28/9/09

TΡAΓΕΛΑΦΙΚΟ ! ΚΡΑΤΟΣ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ..ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΜΕ ..ΥΠΕΥΘΥΝΗ(!!) ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ-''ΝΟΜΙΜΟΥ'' ΚΗΔΕΜΟΝΑ! ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ.ΚΡΑΤΟΣ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ..

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ(Σ.Σ.ΑΡΑΓΕ ΠΩΣ;)ΣΤΗΝ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ PC ,ΖΗΤΕΙ ΜΕ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΚΔΟΘΕΙΣΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ (Α)ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ,ΓΙΑ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Η ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΙ(Σ.Σ ΔΗΛ. 'ΜΑΘΗΤΕΣ' ΛΧ. 20ΧΡΟΝΟΙ ΣΕ ΤΑΞΗ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 12 ΕΤΩΝ!!!!),ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ(!!) Η ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ(Σ.Σ ΤΗΣ..ΑΔΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ, ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΑΣΗΣ),
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟ Η ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΕΚΡΥΘΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ(SIC),
Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΑΦΟΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΑΥΤΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ...ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ.

(ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΑΙΟ -ΠΑΡΑΝΟΜΟ ,ΔΙΑΒΙΟΥΝΤΑ Η ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ -ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΑΙΑ ΚΗΔΟΝΕΥΟΜΕΝΟΥ Η ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥ, ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ… ΑΝΕΥΘΥΝΟΥ ΑΔΗΛΩΤΟΥ!!!)

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΑΛΛΟΝ "ΕΛΑΝΤΑ"..


Το υπουργείο Παιδείας εξέδωσε διευκρινιστική εγκύκλιο σχετικά με την παραλαβή των Επιστολών - Κουπονιών στους κηδεμόνες των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου για την επιδότηση της αγοράς των μαθητικών ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, οι παλιννοστούντες, οι ομογενείς, καθώς και οι πολίτες προερχόμενοι από κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα παραλαμβάνουν τις Επιστολές-Κουπόνια, εφόσον γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων του κηδεμόνα με την επίδειξη Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας, Δελτίου Ταυτότητας Ομογενούς ή ισοδύναμου εγγράφου στην περίπτωση που δεν υποχρεούνται να έχουν Αστυνομική Ταυτότητα.

Αντιστοίχως, για τους κηδεμόνες αλλοδαπών μαθητών ή τους ίδιους αν είναι ενήλικες, οι οποίοι δεν έχουν άδεια παραμονής ή εκκρεμεί η έκδοσή της, καθώς και για τους αιτούντες άσυλο ή τους προερχόμενους από περιοχές όπου επικρατεί έκρυθμη κατάσταση, θα γίνεται η παραλαβή των Επιστολών-Κουπονιών, εφόσον δηλώνεται, με Υπεύθυνη Δήλωση του άρ. 8 του Ν. 1599/1986, ότι ο υπογράφων/ουσα είναι ο κηδεμόνας του μαθητή
.
http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/09/28/1720793.htm

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαι κάποιοι χαίρονται γι'αυτό!!
Βλέπε:ΠΡΕΖΑ TV.
ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ...LAPTOP ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ!!!

http://prezatv.blogspot.com/2009/09/laptop_28.html

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

Εγώ θα γίνω φοροφυγάς. Σιγά μην πληρώνω φόρους επειδή κάποιοι το έβαλαν σκοπό να πεινάσουν όλοι.

Δεν καταλάβατε καλά.

ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΔ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...