11/7/10

Η συμφωνία των Πρακτόρων έναν χρόνο μετά ….δικαιώνεται

Η «Makedonia» προσγειώνεται ξανά στην Κέρκυρα!!!

Στις 27 Ιουνίου 2009 , προσγειώθηκε στην Κέρκυρα, αεροσκάφος που έφερε τα διακριτικά «MKD», ( «Δημοκρατία της Μακεδονίας») με τον υπουργό Εξωτερικών της πΓΔΜ Αντόνιο Μιλόσοσκι. Η πράκτωρ Dora (Μωησέως), είχε δώσει «κατ' εξαίρεση άδεια για την προσγείωση του μικρού τζετ με τα διακριτικά MKD», όπως έλεγε η επίσημη (προδοτική) προπαγάνδα , ως «προεδρεύουσα στον ΟΑΣΕ» , προχωρώντας σε DE FACTO αναγνώριση της «εμπορικής χρήσης» του ονόματος «Μακεδονία», από τους Σκοπιανούς.

Η «εξαίρεση» έγινε μονομερώς, χωρίς πίεση, κατά παράβαση της λογικής, της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, της γνώμης του Συμβουλίου των αρχηγών των Κομμάτων και της γνώμης του ελληνικού λαού όπως αυτή καταγράφεται διαρκώς από το 1992 έως σήμερα, αλλά στο πλαίσιο των προτάσεων Νίμιτς.

Το ΑΙΣΧΟΣ , η προδοτική πρακτική ,έναν χρόνο μετά, επί του πράκτορος jeff (Τσάντ) , δικαιώνεται.

Τα αεροπλάνα των «Μακεδονικών αερογραμμών» , θα κάνουν πτήσεις Τσάρτερ, στην γραμμή Βελιγράδι – Κέρκυρα , (για να ενισχυθεί ο τουρισμός ντε!!), και θα προσγειώνονται κανονικότατα στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, όπως έγραψε ο Νίκος Αρβανίτης , του Εkonomeaste Media group.

Παράλληλα, ο πράκτωρ jeff ,διόρισε διευθυντή της ΔΕΘ ,(5 Ιουλίου), τον δικηγόρο Γιάννη Κωνσταντίνου , που αυτοπροσδιορίζεται ... ελληνόφωνος Μακεδόνας ,

( σε αντιδιαστολή με τους σλαβόφωνους Μακεδόνες), και εμφορείται από αντεθνικές και εθνομηδενιστικές απόψεις. Το περιθώριο , όπως και στην περίπτωση της Αλ Σάλεχ, εισέρχεται στην καρδιά του Κράτους.

Και μην ξεχνάμε ότι ο Αμερικανός πρέσβης Ντάνιελ, σχετικά με την πΓΔΜ, δήλωσε στην Θεσσαλονίκη , πως τώρα, «είναι καλή ώρα» για την εξεύρεση λύσης.

Πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Οι ενέργειες αυτές δεν είναι παράδοξα, δεν είναι λάθη, και κανείς δεν μας έπιασε στον ύπνο . Οι πράκτορες που μας κυβερνούν πιάνουν το ελληνικό λαό στο ύπνο.

Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι θα πληρώσουν γι`αυτές τις προδοσίες.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...