6/7/10

Δώστε τσόντα στον ΛΑΟ

Το ψωμί έχει ΦΠΑ 12 % καί οι πορνοταινίες που θεωρούνται «πνευματική τροφή», έχουν μόνο 4% !...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο ενδιαφέρον αλλοδαπών να ψηφίσουν στις εκλογές(και να γαμ...ουν τους ελληνες...αλλωστε σε λιγο δεν θα πηγαινουν οι ελληνες και θα παραδωσουν την χωρα στους αναπληρωματικους τους.. )

Με γρήγορο ρυθμό προχωρεί η κατάρτιση των εκλογικών καταλόγων των ομογενών και των νομίμως διαμενόντων υπηκόων τρίτων χωρών για την ανάδειξη των δημοτικών αρχόντων που θα γίνει την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010.

Όπως έγινε γνωστό, στην περιοχή της Τροιζηνίας υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον αλλοδαπών, ιδίως Αλβανών, να ψηφίσουν. Η δε προσέλευση στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών είναι εντυπωσιακή προκειμένου να πάρουν, μέσω του Υπουργείου Δικαιοσύνης, πιστοποιητικό ποινικού μητρώου από την πατρίδα τους, που μαζί με τη βεβαίωση νόμιμης διαμονής στην Ελλάδα θα εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους.

Δικαίωμα ψήφου έχουν αφού έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους.

Και δεν έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα για έγκλημα η καταδίκη για το οποίο συνεπάγεται, κατ’ αντιστοιχία με τους Έλληνες πολίτες, την αποστέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων σύμφωνα με τα άρθρα 59 και 60 του Ποινικού Κώδικα.

Κάποιοι από τους αλλοδαπούς που θα γραφτούν στους εκλογικούς καταλόγους, θα μπορούν να είναι και υποψήφιοι για εκλογή, χωρίς να υπάρχει περίπτωση να τους το αποκλείσει κανένας
(παρα μονον μια επανασταση...)

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια, αυτό που γράφηκε σε κάποιο φόρουμ, ότι δηλαδή από τις πρώτες Ιουλίου το ΦΠΑ στις τσόντες γίνεται (νομίζω) 23% ;
Σας παρακαλώ να επιβεβαιώσετε ή να διαψεύσετε αυτό που γράφηκε σε εκείνο το φόρουμ.

104 Χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 27 Ιουνίου 1922,άρχισε το τελικό στάδιο της Προδοσίας. 57 ημέρες πριν την επίθεση του Κεμάλ στο Αφιόν Καραχισάρ και την έναρξη της «ταχείας εκκενώσεως» ο προδότης Χατζηανέστης τοποθέτησε τους Προδότες Τρικούπη και Διγενή ως διοικητές στο Μέτωπο. Προηγουμένως είχε στείλει στο μέτωπο περί τους 400 άκαπνους σαπιοκοιλιάδες αξιωματικούς απο τα μετόπισθεν στο μέτωπο . Ενας από αυτούς ήταν και ο ταγματάρχης του Οικονομικού Ράντος που το εβαλε πρώτος στα Πόδια από το ύψωμα "Χασάν Μπελ" που ηταν το Κέντρο της Ελληνικής Αμύνης και στο οποίο στάλθηκε ο Κατσιμήτρος για να το κρατήσει και όταν εκείνος τραυμτίστηκε στο γόνατο το κράτησε ο λοχαγός Αθανάσιος Γαλλής, από τα Φουρνά των Αγράφων.

Η Μικρασιάτικη «Καταστροφή», (δια της Προδοσίας), ήταν ιδέα του Γκλύξμπουργκ που το είχε κάνει ξανά,  ως Αρχιστράτηγος, το 1897,  σε συμφωνί...