6/7/10

Οι αλχημείες για τον Λαθρονόμο και τους Λαθροψηφοφόρους του πατριώτη των λόγων, κ Σαμαρά

05-07-2010

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κ. Σαμαράς, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής του κόμματος του, με θέμα «Μετανάστευση: Ελληνική πραγματικότητα και Ευρωπαϊκή εμπειρία», είπε στους οπαδούς του: «Είμαστε υποχρεωμένοι αυτό το Νόμο να τον αλλάξουμε όταν θα αναλάβει η Νέα Δημοκρατία τη διακυβέρνηση της χώρας. Και δεσμευόμαστε από τώρα γι’ αυτό».
Ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία παραδομένοι στην εσωστρέφεια, αλλά και στην ατολμία για αποφασιστικές ρήξεις με το πολιτικό σύστημα το όποιο καταφανώς υπηρετούν παρά τους φραστικούς αντιπολιτευτικούς αστερίσκους, επιχειρούν με ανέξοδες υποσχέσεις που δεν αμφισβητούν στην πράξη τα τετελεσμένα, να αποπροσανατολίσουν το λαό και τους ψηφοφόρους τους, με απώτερο στόχο την καθήλωση των λαϊκών αντιστάσεων απέναντι στον εκφασισμό της πολιτικής, και της καθημερινότητά μας, από την παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Πιό συγκεκριμένα:

Ονομάζει «μεταναστευτικό νόμο», τον αντισυνταγματικό λαθρονόμο, και υπόσχεται ότι κάποτε θα τον «αλλάξει», αλλά δεν λέει τίποτα για την διαγραφή των λαθροψηφοφόρων από τους εκλογικούς καταλόγους ,ούτε για την διαγραφή των παιδιών τους από τα ληξιαρχεία.

Αποδέχεται δηλαδή τα τετελεσμένα, επιδιώκοντας την «ομαλή και σταδιακή» ενσωμάτωση», χωρίς να πει λέξη μέσα για την αλλοίωση τού εκλογικού σώματος με τήν αθρόα πολιτογράφηση λαθραίων μεταναστών

Ταυτόχρονα, ο πατριώτης των λόγων, επιβεβαίωσε την «αντιρατσιστική» Λαθρο-κοινοπραξία Πασοκ-ΝΔ , αφού βλέπει και αυτός κινδύνους ρατσισμού.

Κάνοντας «κριτική» στην κυβέρνηση είπε: «Όσοι πραγματικά βλέπουν τον κίνδυνο του ρατσισμού, όσοι πραγματικά θέλουν να αντισταθούν στο ρατσισμό, κατανοούν απόλυτα τη σημασία της ομαλής και σταδιακής ενσωμάτωσης».

Σημειώνουμε, ότι η εργατική πρωθυπουργός της Αυστραλίας πρόσφατα δήλωσε ότι όποιος ζητάει μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης δεν είναι ρατσιστής.

Ο Ελληνικός λαός απορρίπτει την ύβρη του «ρατσιστή» και του «ξενόφοβου» που του προσάπτουν από τα βολεμένα εξαπτέρυγα του ξενόδουλου κομματισμού, που εργάζεται για την οικονομική και εθνική του εξόντωση.

Ο κ. Σαμαράς, για να θολώσει τα νερά, μίλησε και για «τα παιδιά νόμιμων μεταναστών που γεννιούνται εδώ», ενώ για αυτά δεν υπάρχει κανένα ζήτημα.
Για τα παιδιά των νομιμοποιημένων τίθεται το θέμα.

Ο κ. Σαμαράς, με βάση τα πεπραγμένα Παυλόπουλου , θα έπρεπε να μιλήσει, για τον αναδρομικό έλεγχο της νομιμότητας των «χαρτιών» με τα οποία νομικοποιήθηκαν οι Λάθρο, με διαδοχικούς νόμους των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ από το 1996 και μετά.

Ο κ. Σαμαράς μίλησε και για «μεταναστευτική της πολιτική», που συνίσταται στον έλεγχο της «μαζικής εισόδου παράνομων μεταναστών», αποδεχόμενος τον συντονιστικό ρόλο της Μαφίας και των εργολάβων. Όπως και παλαιότερα.

Μεταναστευτική πολιτική, σημαίνει διακρατικές συμφωνίες με τις χώρες καταγωγής και συμβόλαια με τον εργοδότη που τους προσκαλεί, ώστε να προστατεύονται τα δικαιώματα των μεταναστών.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας ,καλεί τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας να αφήσει τις αλχημείες στην άκρη, να ακούσει την φωνή των πολιτών, και να συστρατευθεί στο μέτωπο ανατροπής και ακύρωσης των τετελεσμένων της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Ο Ελληνικός Λαός δεν έχει την πολυτέλεια να αναμένει τον κ. Σαμαρά να «έλθει εν τη Βασιλεία του».

Θα ακυρώσει τον λαθρονόμο και τα τετελεσμένα , στο υποχρεωτικό δημοψήφισμα που θα γίνει, στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, ώστε να διαγραφούν όλοι οι πασοκο-Λαθροψηφοφόροι, από τους εκλογικούς καταλόγους για να αποκατασταθεί η Λαϊκή Κυριαρχία, να διαγραφούν τα λαθρο-«ελληνόπουλα» από τα ληξιαρχεία, και να ανοίξει ο δρόμος για μια μεταναστευτική πολιτική με διακρατικές συμφωνίες, που θα κλείνει την πόρτα και στην Μαφία και στους εργολάβους.


Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας


Είναι πασιφανές ότι θα έχουμε ένα από τα ίδια αν ο κ. Σαμαράς δεν αντιληφθεί, και δείχνει ότι δεν το αντιλήφθηκε, ότι ο λαός που τον ψήφισε τον ψήφισε μόνον και μόνον γατί πίστευε ότι ψήφιζε ένα Έλληνα και όχι άλλον ένα υπάλληλο της Νέας Τάξης και των Βρυξελλών. Πρέπει να αντιληφθεί ότι η δύναμη του θα είναι ο ελληνικός λαός και όχι η έγκριση του από διάφορες γνωστές λέσχες των παγκοσμιοποιημένων σαλονιών.

Χωρίς να συγκρουστεί για τον ελληνισμό, λυπούμαι να το πω, θα είναι ένα από τα ίδια με μικρές παραλλαγές. Εύχομαι να το αντιληφθεί και να δείξει το αντίθετο πριν να είναι αργά για τον ίδιο.

Ο ελληνικός λαός θέλει καθαρά λόγια σε όλα και ειδικότερα στα εθνικά θέματα και αντιλαμβάνεται και διαισθάνεται τα πάντα. Θέλει να ακούει καθαρές κουβέντες, για το Αιγαίο (ΑΟΖ κτλ), για τη Θράκη, για την Κύπρο, για το σκοπιανό κτλ. Και μάλιστα δημοσίως.

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να ήξερα ποιός του έγραψε αυτό το λογίδριο. Είναι να μην αρχίσεις να κάνεις συμβιβασμούς. Αν γίνει ο πρώτος ακολουθούν και άλλοι.
Πάντως ο κόσμος της ΝΔ πάγωσε...
Παράλληλα θα πρέπει να κοιτάξει ποιές απο τις εως τώρα ελληνοποιήσεις είναι νόμιμες. Εναντίον της ΝΔ είναι εξάλλου αυτή η εξέλιξη.

Ανώνυμος είπε...

Ας μαθει ο κυριος Αντωνης να ξεχωριζει την ιθαγενεια απο την υπηκοοτητα.
Ιθαγενης: ο γνησιος, ο αυτοχθων. Αντιθετο: ο επηλυς.Λεξικο Liddel-Scott
Π.χ. οι αυτοχθονες (δηλ.οι ιθαγενεις) στην Αμερικη ηταν οι Ινδιανοι που τωρα δεν υπαρχουν, διοτι εξοντωθηκαν ως γνωστον.
Υπηκοος:αυτος που ανηκει σε ενα κρατος(οχι απαραιτητα ιθαγενης).
Λεξικο Liddell-Scott.
Προσεξτε:ο υπηκοος ανηκει σε κρατος οχι σε εθνος.
Για αυτον τον λογο οι Αμερικη, Αυστραλια και Καναδας εχουν το δικαιο του εδαφους ενω η Ευρωπη, η οποια εχει εθνη-κρατη εχει το δικαιο του αιματος.
Ελεος πια με τους αγραμματους και τους αμορφωτους που μας κυβερνουν!!!
Δεν πανε να ανοιξουν κανενα βιβλιο!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε (Τρι Ιουλ 06, 07:39:00 μμ)

Αυτός που έγραψε το λογίδριο είναι ότι θέλει να είναι, μπορεί και να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ στα κρυφά ο άνθρωπος. Μπορεί να είναι και κανένα αμερικανοσπουδαγμένο μπουμπούκι διότι πολλές παπαρίες για desegregation, αμερικάνικο νότο κλπ ανέφερε. Τι σημασία έχει τι είναι ο λογογράφος αγαπητέ;
Εάν ο Σαμαράς διαφωνούσε με το λόγο θα του ζητούσε να γράψει άλλο. Γιατί δε το έκανε;
Να σου πω εγώ γιατί δε το έκανε, διότι συμφωνεί με όσα διάβασε.
Διότι αν διάβασε λόγο που διαφωνεί για ένα τόσο σοβαρό θέμα, τότε ειναι απλά βλάκας

Jeffrey-Antonis, παλιοί συγκάτοικοι-συμφοιτητές, σημερινές δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Δε κράτησε πολύ το παραμυθάκι της πατριωτικής νέας ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντωνακης ο Σ, ο εξαδελφος του μπασταρδου ανθυποσταυλαρχιδη του Παυλου του alien που την κουνα την αχλαδια, ειναι απογονος της Ποπης της Δ, του κορης του Μανωλη του Οβριου. Του μεγαλου "ευεργετη", γιατι οι Οβριοι ανεκαθεν μας ευεργετουσαν...
Μονο τετοιοι αναρριχουνται στις ηγεσιες των κομματων. Με περιτμημενη συνειδηση και ψυχη. Αλλα ο Σ ειναι τροξος και δυσκολα θα γινει πρωτομαριονετα. Ομως worry not, που λεει και η Σαβαλανο! Ολο και καποιον θα βρει η συναγωγη για να μας σωσει.

Ανώνυμος είπε...

Το ΔΗ.ΚΙ τι λέει για το λαθρονομοσχέδιο? Γιατί στο τέλος, αυτό θα μας προτείνετε ως πατριωτική κίνηση.

Ανώνυμος είπε...

>>>συνέχεια 3
Οι τουρκογενείς της θράκης γιά παράδειγμα, άν δέν είχαν ελληνική ιθαγένεια σίγουρα θα είχαν τίς πλήρεις τυπικές προυποθέσεις γιά να τήν αποκτήσουν, και θα ήταν φανατικοί ελληνόφρονες, όπως είναι ασφαλώς και τώρα.
Καί όσοι παρατάνε την πατρίδα τους δηλώνοντας δήθεν πίστη σέ μία νέα πατρίδα καί στά ιδεώδη της –όπως οι με «σωστές» διαδικασίες ελληνοποιημένοι πράττουν- γιατί να μήν αλλάξουν πάλι γνώμη, αν σε μιά δύσκολη κρίσιμη στιγμή κρίνουν οτι τούς συμφέρει, δηλώνοντας εκ νέου πίστη σε μιά άλλη τρίτη πατρίδα πχ τήν τουρκία, ή ενδεχομένως στήν πρότερη πατρίδα τους;

«Ου δη πάτριον εστί ηγείσθαι τους επήλυδας των αυτοχθόνων….». Σε ποιό site άραγε είναι αναρτημένο αυτό το σοφό ρητό;

Οι καλοί λογαριασμοί -και όχι οι αλχημείες- κάνουν τούς καλούς φίλους...

Η κριτική αυτή δέν σημαίνει ότι δεν υπάρχει εκτίμηση προς το πρόσωπό σας και τον αγώνα σας. Παρακαλώ μην προδώσετε την εμπιστοσύνη μας.

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...