28/9/20

H Μόσχα μιλάει με τον Ερντογάν για το Αρτσάκ,αλλά όχι με τον Αλίεφ

 

« Η σύγκρουση στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ αποτελεί αιτία σοβαρής ανησυχίας για τη Μόσχα» δήλωσε  ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου Ντιμίτρι Πεσκόφ.

«Πιστεύουμε ότι οι μάχες πρέπει να σταματήσουν αμέσως, και η διευθέτηση της σύγκρουσης και των συνεπειών της τρέχουσας κλιμάκωσης πρέπει να κινηθούν προς μια πολιτική και διπλωματική κατεύθυνση», ανέφερε.

 Ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου ηγέτη πρόσθεσε ότι η Μόσχα βρίσκεται σε επαφή με την Άγκυρα για την κατάσταση στο Αρτσάκ, (Καραμπάχ), και , «εάν είναι απαραίτητο, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα πραγματοποιήσει τηλεφωνική συνομιλία με την ηγεσία του Αζερμπαϊτζάν», δήλωσε ο Πεσκόφ.

«Καλούμε όλα τα μέρη, ειδικά τα μέρη της σύγκρουσης, να επιδείξουν τη μέγιστη αυτοσυγκράτηση και να εγκαταλείψουν τις στρατιωτικές μεθόδους», κατέληξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

 Ο Πρεσβευτής της Αρμενίας στη Ρωσία Βαρντάν Τογκάνιαν δήλωσε ότι «μέχρι στιγμής η Αρμενία  δεν έχει ζητήσει  βοήθεια από τη Μόσχα και τον Οργανισμό  Συλλογικής Ασφάλειας (CSTO). Ο Τογκάνιαν εξήγησε ότι ο Ερεβάν μπορεί να στραφεί στη Ρωσία για νέες προμήθειες όπλων, εάν κριθεί απαραίτητο. Η Αρμενία επίσης δεν πρόκειται να μεταφέρει τις ένοπλες δυνάμεις της στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.  

«Τώρα δεν υπάρχει ανάγκη για μεταφορά, καθώς ο στρατός του Ναγκόρνο-Καραμπάχ λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα» είπε ο Αρμένιος  διπλωμάτης.

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δυό μέτρα και δύο σταθμά Χατζάρα; Ο φαλακρός με το κιπά μόνο σε ενοχλεί, ο Πούτιν με το κιπά δεν σε ενοχλεί καθόλου...

Ανώνυμος είπε...

Και τί σημαίνει αυτό Χατζαρα;

Ανώνυμος είπε...

υποτίθεται ότι ο Πούτιν είναι ο καλός και έχει και το καλό εμβόλιο, ε ρε βούρδουλα που θέλεις Σπύρο, πάλι μετά από 30 χρόνια θα ανακαλύψεις ότι το δίπολο ήταν κατασεύασμα των αθέατων, μυαλό δε βάζεις....

Ανώνυμος είπε...

Όχι.
Οι αθεατοι είναι αθώες και ανώριμες αρσακειαδες.
Εσύ πρέπει ναχεις γράψει το σύγγραμα "The Middleman Minorities" εξηγώντας μας την χρήσιμοτητα της βδελας.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...