15/9/20

Οι ρουφιανοπαπαγάλοι της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης είναι «Πέμπτη Φάλαγγα»!

Βγήκαν το Σαββατοκύριακο διάφορα ΜΜΕ με σκηνοθετημένες φωτογραφίες παιδιών λαθρομεταναστών τα οποία οι σκηνοθέτες τα είχα οδηγήσει να «εγκατασταθού» σε νεκροταφεία γύρω από το Μόρια. 
 Οι ρουφιανοπαπαγάλοι του Μητσιτακιστάν εγραφαν λεζάντες για «τα καημένα τα παιδάκια» που ταλαιπωρούνται γιατί δεν είχαν που να κοιμηθούν…Εννοείται ότι και στο διεθνή τύπου κυκλοφόρησαν τέτοιες φωτογραφίες από το «δράμα» της Μόριας… Υπήρξαν ακόμα και κάποια σχόλια για το πόσα γεύματα παιδιών ή σχολεία για παιδιά (λαθρομεταναστών) θα μπορούσαμε να προσφέρουμε με τα χρήματα που δόθηκαν για τα Ραφάλ, τις φρεγάτες και το υπόλοιπο εξοπλιστικό πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ στη Θεσσαλονίκη… 
 Μερικές διευκρινίσεις:
 –Πρώτον, τα παιδάκια στις φωτογραφίες βρέθηκαν χωρίς καταλύματα όχι επειδή εμείς οι «άκαρδοι» τα εγκαταλείψαμε, αλλά επειδή οι γονείς τους ή οι λοιποί ενήλικοι των καταυλισμών έκαψαν τις εγκαταστάσεις όπου ζούσαν! Και τις οποίες εμείς τους είχαμε προφέρει… 
 –Δεν έκαψαν μόνο τις σκηνές. Έκαψαν και τις νοσοκομειακές εγκαταστάσεις του καταυλισμού που είχαν πρόσφατα εγκαινιαστεί. 
 –Και επειδή δεν τα κάηκαν όλα με τη μία, έβαλαν και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη φορά πυρκαγιές μέχρι να γίνουν όλα στάχτη… 
 –Και όχι μόνο έβαλαν φωτιές, αλλά είχαν φροντίσει ήδη να απομακρύνουν όλους όσους διέμεναν μέσα, μαζί με τα υπάρχοντά τους. Και φρόντισαν να εμποδίσουν την πυροσβεστική να πάει και να σβήσει τις φωτιές. Δηλαδή ήταν εγκληματική πράξη – από την αρχή ως το τέλος! 
 Το έγραψε και ο διεθνής Τύπος: 
Ότι έβαλαν φωτιά στους καταυλισμούς τους, γιατί ήθελαν να εκβιάσουν την ελληνική κυβέρνηση να τους μεταφέρει στην ενδοχώρα. 
 –Κι ακόμα όπως αποκαλύπτεται από έρευνα των ελληνικών αρχών – από τα κινητά τους κλπ. – για την οργάνωση των εμπρησμών ήταν σε επαφή με τρείς τουλάχιστον ξένες ΜΚΟ, εκ των οποίων η μία δηλώνει ως έδρα την Αθήνα! 
 –Κι ύστερα απ’ όλα αυτά, αντί να ψάχνουμε να βρούμε ποιος διέπραξε το έγκλημα (γιατί ο εμπρησμός και η φθορά δημόσιας περιουσίας είναι έγκλημα), εμείς ασχολούμαστε με το πού θα μείνουν τα παιδάκια – που ο γονείς τους έκαψαν τις εγκαταστάσεις όπου διέμεναν. 
 Αντί να ψάχνουμε ποιοί οργάνωσαν και με ποιους διασυνδέονται όσοι διέπραξαν το έγκλημα, ασχολούμαστε πώς θα φροντίσουμε τα παιδάκια… 
 Για τα παιδάκια το πρόβλημα είναι πολύ απλό: Τα παίρνουμε από τους γονείς τους και τα φροντίζουμε σε ίδρυμα, να έχουν στέγαση, σίτιση, περίθαλψη κλπ. Ασφάλεια και θαλπωρή! (Μιλάμε για αληθινά παιδάκια όχι για…20αρηδες «ασυνόδευτους»!) 
Και άμεση απομάκρυνση όλων των ΜΚΟ από τα νησιά. Μετά απ’ όσα έγιναν στη Μόρια δεν δικαιολογείται – και δεν συγχωρείται – καμία καθυστέρηση.
 Όποιος αυτά δεν τα βλέπει και δεν τα απαιτεί, παίζει το παιγνίδι των ΜΚΟ και εξυπηρετεί την «υβριδική επίθεση» της Τουρκίας. Κι όποιος ζητά να πάψουμε να ξοδεύουμε για την άμυνά μας – που βρίσκεται υπό άμεση απειλή πλέον – για να «φροντίζουμε παιδάκια» που μας ήλθαν παράνομα και που οι γονείς τους καίνε και καταστρέφουν ό,τι τους έχουμε προσφέρει ως τώρα – αυτός δεν είναι απλά ηλίθιος! «Κατευθυνόμενος» είναι…

Θανάσης Κ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί 20άρηδες «ασυνόδευτους»;

30άρηδες, 35άρηδες και άνω.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, αυτά τα ασυνόδευτα βρέφη των 30 Μαΐων, ποιός θα τα...θηλάσει βρε άσπλαχνοι ;!
Να τους βρείτε αμέσως γυναίκες πε@θηλάζουσες, γιατί θα μας φτύνουν μεθαύριο που θα μεγαλώσουν ! Απολίτιστοι. "Μωρά μου", πού λέγε κι ο Τσαουσάκης !

Ανώνυμος είπε...

Απ' την φωτογραφια της αναρτησης και μονο, λεω, οτι αν ηταν εβραϊκο το νεκροταφειο με τους λαθροβρωμιαρηδες να κοιμουνται πανω στους ταφους, το ΚΙΣΕ θαχε στειλει τον υϊον της μητερας του να τους ....ολοκαυτωσει επι τοπου για βεβηλωση νεκρων.
Χωρια που η ναυαρχις της ΝΥ θα σκουζε σ' ολον τον κοσμο για "αντισημιτησμο" των Ελληνων νυχθημερον.

Για τους ελληνοφωνους "γκογιμ" ομως, αν και αποδεδειγμενα αλληλεγγυοι, ανθρωπιστες, αντιναζι, αντιρατσιστες, αντιφασιστες, Παπασπιτουληδες, κλπ κλπ δεν ισχυει κατι τετοιο.




Γιουφτος αστεγος, με ολοκαυτωμενο τσαντηρι