29/9/20

Τα αναπτυξιακά μεταξωτά μαντήλια και ο Παλιάνθρωπος «Ντοκουμέντος»

 

Οι μίζεροι μπινεδοκομμουνιστές,  που έφαγαν τον αγλέουρα  από τις κρατικές διαφημίσεις, διαμαρτύρονται  κατά της πολυτέλειας των «αστών», και τα 102 (αναπτυξιακά) μεταξωτά μαντήλια  που αγόρασε η κ. Ρόδη Κράτσα με 5 χιλιάρικα του ΕΣΠΑ.

Το ΕΣΠΑ , είναι το Εταιρικό Σύμφωνο για το Πλαίσιο Ανάπτυξης για την περίοδο 2014-2020 αποτελεί το βασικό στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη της χώρας με τη συνδρομή  πόρων που προέρχονται από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία. Μέσω της υλοποίησης του ΕΣΠΑ επιδιώκεται η αντιμετώπιση των διαρθρωτικών αδυναμιών της χώρας που συνετέλεσαν στην εμφάνιση της οικονομικής κρίσης αλλά και των προβλημάτων, οικονομικών και κοινωνικών, που αυτή δημιούργησε.

Το ΕΠΣΑ λήγει φέτος. Όποιος πήρε- πήρε. Μετα, τα υπόλοιπα «χάνονται». Τα 5000 ευρώ που πήρε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων,  ήταν από τα ΄ετσι και αλλιώς «χαμένα».

 Ο Παλιάνθρωπος φτωχομπινέ κλεπτοκομμουνιστής , Ντοκουμέντος,  αποκάλυψε ότι «η  Ρόδη Κράτσα παράγγειλε 102 μεταξωτά φουλάρια τριών μεγεθών αξίας 5.000 ευρώ με χρήματα που δόθηκαν με απευθείας ανάθεση για τις ανάγκες των δημόσιων σχέσεών της».

Και μετά επανήλθε και έγραψε ότι  «Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε η «γαλάζια» Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων».

Η απάντηση της κας Κράτσα ανέφερε:

«Τα χρήματα τα πήραμε από το ΕΣΠΑ. Εμείς σαν Περιφέρεια δεν έχουμε ξοδέψει ούτε ένα ευρώ για δημόσιες σχέσεις... Δεν πήραμε γραβάτες επειδή η λέξη  ΕΣΠΑ θα κάλυπτε το μεγαλύτερο μέρος τους και δεν θα ήταν ωραίες. Στα φουλάρια αυτό δεν συμβαίνει».

Αφού η Ευρω-Ανάπτυξη δεν αντιμετώπισε τις  διαρθρωτικές αδυναμίες της χώρας που συνετέλεσαν στην εμφάνιση της οικονομικής κρίσης αλλά και των προβλημάτων, οικονομικών και κοινωνικών, που αυτή δημιούργησε τουλάχιστον «έπεσαν στην αγορά» της Κέρκυρας 5000 αναπτυξιακά ευρώπουλα  και αγοράστηκαν 102 αναπτυξιακά μαντηλάκια που  θυμίζουν Ιόνια Νησιά, και που είχαν μείνει  απούλητα λόγω  μαύρης σεζόν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ, μπορεί κάποιος να μου πει τον ιδιοκτήτη της σελίδας πενταπόσταγμα;

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...