6/9/20

Η ελληνοτουρκική Κρίση, η ΝΕΑ ΠΡΕΣΠΑ, οι λαγοί του Ανθύπατου και το Συμβόλαιο του ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ


Γράφει ο Σπυρίδων Χατζάρας 

Το ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ δεν υπέγραψε «συμβόλαιο» αλλά έχει συμφωνία αμοιβαίου Συμφέροντος με τους ΑΝΩΘΕΝ και ΕΞΩΘΕΝ που τον έκαναν πρωθυπουργό. Τέτοιες συμφωνίες, υλοποιούνται χωρίς να έχουν υπογραφεί. Δεν υπάρχουν γραπτά ντοκουμέντα. Η μόνη εγγύηση, για την υλοποίηση της συμφωνίας, βρίσκεται στο αμοιβαίο συμφέρον. Η Εγγύηση, ανεξάρτητα από τη σημασία και το ειδικό το βάρος της συμφωνίας, είναι, ότι η εφαρμογή της ,είναι επωφελής για τις δύο πλευρές. 

 Τον έκαναν αρχηγό της Νεας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό με την υποχρέωση να λύσει την Ελληνοτουρκική διαφορά. Την ίδια υποχρέωση είχαν και τα άλλα «δικά τους» παιδιά, των ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ. Ο Σημίτης Αβρούρι, 
ο Τζέφρι Παπαεβραίου, εγγονός της Ιουδαίας Φον Αντωνάκης, και ο Τσιπρόφσκι. Όλοι έκαναν βήματα προς την «σωστή» κατεύθυνση αλλά δεν τα κατάφεραν και η «συμφωνία» ,έπαψε να είναι «επωφελής για τις δύο πλευρές».
 Ο Τσιπρόφσκι στο Συμβόλαιο του, είχε εκτός από τα Ελληνοτουρκικά, τον Αγωγό από την Τουρκία και το Μακεδονικό . Ελυσε τα δυο από τα τρία. 
Το τρίτο έπεσε στις πλάτες του ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ. 

 Και τώρα είναι μοναδική ευκαιρία, λόγω Κορωνοϊού οι «μασκοφορεμένοι» να μην πάρουν χαμπάρι την έκταση της Προδοσίας και για αυτό εξαπολύθηκε η επικοινωνιακή καταιγίδα της δήθεν κρίσης, για να μπορέσει ο ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ να υλοποιήσει το Συμβόλαιο του. Πιέζουν οι αμερικανικές  εκλογές του Νοεμβρίου.

Ήδη οι Λαγοί τρέχουν στα.... «παράθυρα». 

 Τέτοιος «λαγός» είναι ο κ. Δημήτρης Ραπίδης. Είναι πολιτικός αναλυτής κ επικοινωνιολόγος, πρόεδρος του κέντρου ερευνών «Bridging Europe».
 Από το 2012 είναι στο «μισθολόγιο» και «συμβάλλει τακτικά στην κατανόηση της ελληνικής κρίσης», δεν είναι «Τουρκοζαίος». ΝΑΤΟζαίος είναι. 

 Όταν μας λέει: «Η μόνη λύση είναι ο διάλογος με την Τουρκία, σε πνεύμα αμοιβαίων υποχωρήσεων και συμβιβασμών. Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει δείξει το δρόμο, αποτελώντας ένα σύγχρονο μοντέλο επίλυσης διαφορών. Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις, αλλά διασφαλίζεις κάτι πολύτιμο: Ειρήνη και σταθερότητα», δεν είναι δική του άποψη. 
Είναι η άποψη των ΑΝΩΘΕΝ. Το τελεσίγραφο. Δώστε για να έχετε Ειρήνη και Σταθερότητα. Ο στόχος είναι να τρομοκρατηθούν οι φιλήσυχοι και να αποδεχθούν την νέα ΠΡΕΣΠΑ και τις παραχωρήσεις που θα κάνει 
ο ΜΠΑΡΒΟΚΟΥΛΙ στους Τούρκους, όπου θα κερδίσει την επαναφορά της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ σε μουσείο, αλλά θα χάσει τα μισά πετρέλαια του Αιγίου, και θα μοιραστεί τον εναέριο χώρο και τη θάλασσα.
 Στο πλαίσιο της χορογραφίας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας δήλωσε: «Δεν φοβόμαστε τις απειλές. Και η ρητορεία και οι προκλητικές ενέργειες ξεφεύγουν από ό,τι έχουμε συνηθίσει εδώ και δεκαετίες.
 Γι’ αυτό το ζήτημα των τελευταίων δύο μηνών, χρειάζεται ψυχραιμία και ετοιμότητα. Έχουμε μόνο μία διαφορά με την Τουρκία, την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών μας». 
Η κατοχή της Κύπρου, ο εναέριος χώρος, η υφαλοκρηπίδα, η αιγιαλίτιδα ζώνη, το FIR, δεν υπάρχουν, αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ. 
Ορισμένοι (χαζοί) ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙΔΕΣ μαζί με τους επαγγελματίες χειροκροτητές μας λένε ότι ο «Εφιαλτάκος» Τζούνιορ , που έχει συμβόλαιο να «ενδώσει», «αρνείται να ενδώσει υπό το βάρος των απειλών ενός τρελαμένου ισλαμοφασίστα». Ενώ, υπό την «ελαφράδα» των «Χριστιανοφασιστών» Συμμάχων, πάει τρέχοντας σε εφ όλης της ύλης διαπραγματεύσεις. 

 Στην πιο δύσκολη στιγμή του Ψωροελαδιστάν, εδώ και δεκαετίες, επειδή
 ο κόμπος έφτασε στο χτένι , ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙΔΕΣ είναι μαζί στο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΥΡΩΝΑΤΟϊκό τόξο . Είναι στην ίδια πλευρά. Να δώσουμε κάτι για να μας δώσουν «Ειρήνη και Σταθερότητα». 

ΥΓ.  Η κυβέρνηση του ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ δεν έκανε δήλωση σήμερα για τα Σεπτεμβριανά του 1955 στην Κωνσταντινούπολη και την Σμύρνη.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Σπύρο, σωστές οι αναλύσεις σου, αν μας διαφώτιζες και γιατί έχεις τέτοια πιλάλα να αγοράσουμε ρωσικά εμβόλια αλά Αβραμόπουλος θα σου ήμουν πραγματικά ευγνώμων......

Ανώνυμος είπε...

Είπες ότι ο Τσιπρα έλυσε τα δύο από τα τρία, ένα από αυτά ο αγωγός της τουρκίας. Με τον East Med, τον ιουδαικο αγωγό, τί γίνεται; Πιστεύεις ότι είναι αρκετά επωφελής για την Ελλάδα; Οι Ανωθεν τί πιστεύεις ότι σκέφτονται για τον East Med;

Ανώνυμος είπε...

Εεεε τι να πουν και τι να δηλωσουν οι KOULIδες για τα Σεπτεμβριανα;
Θες να τους κοψουν τον κωλο οι κωλοκαυτωμενοι;

Ειπαμε: Ενα ειναι το κρυσταλναχτ οπως ενα ειναι και ο κωλοκαυτωμα.
Τελεια και παυλα.-






Καλυτερα Γιουφτος με περικεφαλαια κλπ κλπ παρα πουστης και περηφανος

Ανώνυμος είπε...

Μερικές φορές Χατζάρα κάνεις σα να ανακάλυψες την Αμερική. Και επ' ευκαιρία ο Τραμπ είναι πολύ ευχαριστημένος που ο Βούτσιτς θα μεταφέρει την Πρεσβεία της Σερβίας στην Ιερουσαλήμ! Ο δε Πούτιν, που το 2012 φόρεσε κιπά και προσευχήθηκε στο Τείχος των Δακρύων, εξακολουθεί να κλείνει τα ραντάρ των S-400 όταν οι Ισραηλινοί βομβαρδίζουν τη Συρία...

Ανώνυμος είπε...

@ Κυρ Σεπ 06, 06:06:00 μ.μ.

Μη μασας.
Εχω πει επανηλλειμενως οτι αυτα ειναι διπλωματικα παιγχνιδακια.
Ποσο ευκολο ειναι να ξανα-μεταφερθουν οι πρεσβειες στο Τελ-Αβιβ;

Αλλα ενα πουλακι (κορακι ηταν) μουπε οτι ".....οχι εκει στην Ιερουσαλημ θα μεινουν οι Πρεσβειες γιατι σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα η Ιερουσαλημ θα γινει και παλι η αδιαφιλονικητη πρωτευουσα της Μαρτυρικης Παλαιστινης".



Η δευτερη 4ετια του Τραμπακουλα θα ταρακουνησει το συμπαν.
Και τοτε θα σχολασει ο γαμος......
Εδω θα 'μαστε να το απολαυσουμε.


Γιουφτος κανονικος

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς να μάς πεις πιο αναλυτικά, γιουφτε, τί θα γίνει στην δεύτερη του Τραμπακουλα; Εκτός αν είναι μυστικό!

Ανώνυμος είπε...

@ Δευ Σεπ 07, 11:02:00 π.μ.
Θα σε πω γιατι φαινεσαι ντομπρο παλληκαρι.

1) Αμεσως μετα την επανεκλογη του ο Τραμπ, θα συλλαβει δημαρχους πολεων και κυβερνητες πολιτειων με την κατηγορια παραβασης καθηκοντος και ηθικη αυτουργια για ολο το μπαχαλο και δολοφονιες που διεπραχθησαν μετα τον θανατο του ναρκο-αραπα στην Μινεσσοτα.

2) Ολα τα εβραιολαμογια αντιφες/τραμπαριφες/πρεζονια κλπ πουχουν συλληφθει μεχρι τωρα και αυτοι που θα συλληφθουν μετα, συν τους συνοδοιπορους τους σε τηλεοπτικα καναλια, εφημεριδες περιοδικα αλλα και σε ανωτερα πολιτικα κλιμακια και δημοσιες υπηρεσιες, που ωθησαν, ενορχηστρωσαν και υπεθαλψαν αυτο το μπαχαλο, θα πανε μεσα για τουλαχιστον καμμια 20ετια.

3) Τερμα οι μαλακιες με Π.Ο.Υ. και κοροϊδοιους. Κι αμα τερματιστει στο ΑμεριΓα ο κινεζογιος, καταλαβαινεις ΤΙ θα γινει στο Μητσοτακησταν.

4) Ολικη επαναφορα απο την ΚΙΝΑ ΟΛΩΝ των εργοστασιων αμερικανικων συμφεροντων πισω στην Αμερικη με αποτελεσμα να εχει δουλεια καθε αμερικανος εργατης. Οποιος εργοστασιαρχης δε γουσταρει και παραμεινει στην Κινα, για να εισαγει τα προϊντα του στην Αμερικη θα τον τσεκουρευουν με βαρυτατο φορο.

5) Δημοσια φιλικη προσεγγιση Τραμπ-Πουτιν με οτι αυτο συνεπαγεται για τους εβραιους και τους ρουφιανους τους ολουθε.

6) Ολικη επαναπατρησις του αμερικανικου στρατου απο τα διαφορα κρατη που εδρευουν. Ιδιως απο Μεση Ανατολη που βομβαρδιζουν τους αρααβες για χατηρι της εβραιογιαφκας.

7) Επιστροφη της FED στον αμερικανο πολιτη.
Ωχ! κι εκει θα κλαψουν μανουλες!

και το κερασακι στην τουρτα.....

8) Σταδιακη πολιτικη αδιαφορια και ψυχροτητα με το ισραηλ, που σημαινει ΠΟΛΛΑ. Κι αυτο προσπαθει να αποφυγει με καθε τροπο η διεθνης εβραϊλα, διοτι αυτο θα σημανει και το τελος του παρανομου και θνησιγενους τρομοκρατους τους. Κι οπως αδει κι ο "φιλος" τους ο Στελιος "απ τα ψηλα πατωματα βεθηκα μεσ' τα χωματα". Κι εκει θα δεις κλαματα και τρεχαλες.
Χωρια τις αποζημειωσεις που θα σκασουν σε ΟΛΟ το κοσμκη που εχουν εγκληματισει.




Γιουφτος κανονικος



ΥΓ
Δεν θα παρελειψω να προσθεσω και ενα υποθετικο σεναριο:
Την νυχτα των εκλογων και μετα απο πεντακαθαρη νικη του Τραμπ, ο γερο-ξεκουτης ....Χαϊντ-εν μπορει να μηχανευτει τροπους (αν δεν τους εχει ηδη επεξεργαστει με την βοηθεια της Χιλλαρυ της Πελοσι, του Σουμερ και αλλους https://www.youtube.com/watch?v=XuTcW-67JLU) ωστε να μην παραδεχτει την ηττα του και τα λαμογια του να ξαναρχισουν το μπαχαλο.
Εκει, ο ακομα προεδρος Τραμπ καλει και μπαινει στην μεση ο στρατος και βαζει τα πραγματα στην θεση τους με την συνδρομη του Υπερ-δικαστηριου των ΗΠΑ αλλα και ΟΛΩΝ των οπλισμενων αμερικανων πολιτων.

Ανώνυμος είπε...

Γιουφτε, σε ευχαριστώ θερμά για την απαντηση και συγγνώμη αν σε κούρασα! Είναι πολύ ενθαρρυντικά αυτά που προβλέπεις, για εμάς τους Έλληνες, αλλά θα πραγματοποιηθούν στο 100%;