3/9/10

Πασοκ1974, κίνημα λαού-36 χρόνια μετά , αποχαιρετά την Αλεξάνδρεια που φεύγει


ΠΑΣΟΚ2010, οι πράσινοι αχυράνθρωποι του ΔΝΤ

3η Σεπτέμβρη 1974..από την Διακήρυξη ενός ιστορικού εγχειρήματος ,για την «Απελευθέρωση» της χώρας και του Λαού μας ,(από τα δεσμά του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, από την εναντίωση στην τουρκική εισβολή στην Μεγαλόνησο, από την Λαϊκή συμμετοχή και τις δημοκρατικές διαδικασίες)

3η Σεπτέμβρη 2010..στον «εγκλωβισμό» του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Κ.Τ. (στον ενδοτισμό, στον νέο-Οθωμανισμό, στην υποτέλεια).

Λαμπρό ιστορικό παράδειγμα προς αποφυγήν

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εκ των συντακτών της Ιδρυτικής Διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΡΔΕΣ..... ΑΠΛΗ ΚΑΠΗΛΙΑ ΤΗΣ 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΟΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΙΓΙΑΝΝΗ ...

pais είπε...

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

http://www.gataros1.info/2010/09/blog-post_5559.html

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ...ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ???ΚΑΛΑ, ΤΕΤΟΙΟ 36ΧΡΟΝΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ????

Ανώνυμος είπε...

Ένα κείμενο, γίνεται σημαντικό ή γελοίο από τα γεγονότα , γυμνά ως περιγραφή και μόνο, που θα γεννήσει μετά την σύνταξή του.

Αυτός είναι ένας ανελέητος ως προς τις προθέσεις -που και αυτές αμφισβητούνται με την σειρά τους - ιστορικός νόμος.

Εν ολίγοις, αυτός ο ιστορικός μηχανισμός μαζί με τα τα γεγονότα της περιόδους 81-96, σας καθιστά συντάκτη ενός από τα γελοιοδέστερα κείμενα της Ελληνικής Ιστορίας.

Και συγχρόνως ένα από τα πιο κλασσικά κείμενα εξαπάτησης ενός Λαού.

Λυπηρό , αν αναλογιστεί κανείς τις προθέσεις σας, αλλά εκπτώσεις μόνο στα καταστήματα υπάρχουν.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις αρχίσει η στρατιωτική επιχείρηση στο Ιράν από Αμερική και Ισραήλ :
1 . Το πετρέλαιο θα ανέβει .
2 . Το ευρώ πα πέσει πολύ χαμηλά .
3 . Το δολάριο θα φτάσει ένα προς ένα με το ευρώ ίσως και ποιο πάνω .
4 . Ο χρυσός θα ανέβει .
5 .Τα χρηματιστήρια τα πέσουν.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις αρχίσει η στρατιωτική επιχείρηση στο Ιράν από Αμερική και Ισραήλ :
1 . Το πετρέλαιο θα ανέβει .
2 . Το ευρώ πα πέσει πολύ χαμηλά .
3 . Το δολάριο θα φτάσει ένα προς ένα με το ευρώ ίσως και ποιο πάνω .
4 . Ο χρυσός θα ανέβει .
5 .Τα χρηματιστήρια τα πέσουν.

Ανώνυμος είπε...

MISELLHNES ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ.ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ,ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΘΥΣΙΕΣ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΑ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ.ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΤΕ.ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΕΧΘΡΟΙ!

Yorgo και Λιάνης για τους «Μακεδόνες στο γένος» (video)
Λιάνης ζητάει την ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ επιστροφή των "ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ" και ο Yorgo τους υπόσχεται όταν γίνει Governor να καταστρέψει τα ντοκουμέντα (!!!!) και να τους φέρει στην Ελλάδα...

http://www.youtube.com/watch?v=H6kWEKYuK7c

Ανώνυμος είπε...

Όπως ήταν αναμενόμενο στις προσεχείς εκλογές θα συμμετέχουν 'όλες οι φυλές του Ισραήλ'.

Από Πακιστανούς μέχρι 'συμπατριώτες' Αλβανούς ακόμα και 'Ελληναράδες' απο το Μπαγκλαντές.
Όσο αφορά τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας... τον Δήμο Αθηναίων οι εκλογικοί κατάλογοι περιλαμβάνουν ονόματα ακόμα και απο την... Τουρκία!!!
Αλλά φυσικά θα μου πείτε όλα αυτά ήταν γνωστά και μάλιστα προσχεδιασμένα ύστερα απο τις ελληνοποιήσεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Αφού λίγο το σχέδιο αφελληνισμού λίγο η ψηφοθηρία επέβαλαν τον συγκεκριμένο σχεδιασμό.
Σήμερα λοιπόν μετά τις 650.000 ελληνοποιήσεις του ΠΑΣΟΚ και τις 250.000 της ΝΔ (για να μην ξεχνιόμαστε) φτάσαμε στο σημείο μηδέν...
Οι εκλογές πλησιάζουν οι 'ανθρωπιστές' έπαιξαν τον ρόλο τους όμως πρέπει όπως συμβαίνει σε καθε εκλογική διαδικασία το αδιάβλητο να είναι οφθαλμοφανές και στην συγκεκριμένη περίπτωση οι Παπανδρέλληνες να πράξουν βέβαια το... εκλογικό τους καθήκον αλλά αυτό να γίνει με... χαμηλούς τόνους.
Και ο λόγος δεν είναι αλλος ότι όσο 'ανθρωπιστής' και να είναι κάποιος υποψήφιος δεν θέλει την επομένη να ακούει ότι ψηφίστηκε 'μονοκούκι' απο το Πακιστάν ή το Αφγανιστάν.
Τώρα θα μου πείτε ότι στην Θράκη υπάρχουν ξεφτιλισμένοι πολιτικάντιδες που για τους ψήφους των μουσουλμάνων γίνονται και...ιμάμιδες.
Αλλά απο την άλλη αυτό πλέον είναι...'παράδοση' στην Θράκη ενω στην πρωτεύουσα του ΑΚΟΜΑ Ελληνικού κράτους δεν είχαμε την 'τύχη' μέχρι τώρα να 'τηρούμε' τέτοιες 'παραδόσεις'.
Προσέξτε όμως πως τα 'ανεξάρτητα' ΜΜΕ προσπαθούν να καθησυχάσουν τον κόσμο υποστηρίζοντας λιγο ή πολύ ότι οι 'συμπατριώτες' μας δεν θα ψηφίσουν.
Με την λήξη λοιπόν της προθεσμίας υποβολής των σχετικών αιτήσεων όπως αφήνεται να διαρρεύσει στον τύπο πανελλαδικά... και το ξαναλέμε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ οι αιτήσεις είναι μόλις 17.000 !!! Ενώ όσο αφορά την Αθήνα είναι 2.227!!!
Δηλαδή η Πασοκο-Νεοδημοκρατική συμμορία που απο κοινού ελληνοποίησαν σχεδόν 900.000 λαθρομετανάστες (στα φανερά) θέλουν να περάσουν στην κοινη γνώμη πως θα ψηφίσουν λιγότεροι απο 10.000 αφου μεγάλο ποσοστό των ελληνοποιηθέντων παρόλο που έγιναν 'Ελληνες' δεν διαθέτουν καν τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να συμμετέχουν στις εκλογές!!!
Θέλουν να πιστέψουμε πως απο το σχεδόν 700.000 ΜΟΝΟ Αλβανών που κατοικούν στην Αθήνα θα ψηφίσουν μόλις 2.227.
Σε αυτή την 'λούμπα' πέφτουν και μερικά πατριωτικά ιστολόγια που αναπαράγουν την είδηση πως οι λαθρομετανάστες δεν δείχνουν ενδιαφέρον για τις εκλογές ακυρώνοντας τον σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ.
Ομως η πραγματικότητα είναι άλλη...
Ποιός άραγε μπορεί να μετρήσει την ψήφο των λαθρομεταναστών;
Ποιός ΘΕΛΕΙ να την μετρήσει;
Ποιός θέλει να την δημοσιοποιήσει με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στοιχεία;
Ποιός θα μετρήσει τους ΠΑΡΑΝΟΜΑ ελληνοποιηθέντες σε αρκετούς δήμους της χώρας αφού ακόμα εκκρεμούν εισαγγελικές έρευνες για πλαστογραφία που οδηγεί στην παράνομη εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους;
Μα φυσικά οι ίδιοι που επιμελώς ενημερώνουν τους Έλληνες πολίτες ότι οι λαθρομετανάστες και οι ΠΑΡΑΝΟΜΑ ελληνοποιηθέντες είναι μόλις 250.000 (κατά Παυλόπουλο).
Στην ουσία δηλαδή ΚΑΝΕΙΣ. Με τον ίδιο τρόπο που 'χάνονται' κατα την... ενημέρωση μερικά εκατομμύρια και τα 2,5 εκατ. γίνονται 250 χιλ.....
Ε την ίδια ενημέρωση θα έχετε και τώρα.....
Πηγήhttp://ktikio.blogspot.com
You might also like:

...