11/9/10

Μετέτρεψαν την Αθήνα σε κόλαση και μαζί της μετέτρεψαν σε κόλαση την ίδια τη ζωή μας.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/09/blog-post_7030.html

Δεν πρόκειται για πρωτεύουσα χώρας της Ε.Ε.
Αυτή η πόλη δεν είναι πλέον η πόλη με την ιστορία και τον πολιτισμό χιλιετιών.
Η Αθήνα δεν αποτελεί πλέον την πόλη - όνειρο του πολίτη της γης που έθετε ως σκοπό του το να καταφέρει να την επισκεφθεί έστω και μια φορά στη ζωή του.
Αυτή την πόλη - στολίδι της γης, την έχουν μετατρέψει σε πόλη φάντασμα. Τσάκισαν την αξιοπρέπειά της.

Παντού σκουπίδια. Παντού βαποράκια.
Πλατείες χρυσοπληρωμένες με αίμα και ιδρώτα από τον Έλληνα φορολογούμενο, έχουν παραδοθεί στην ακολασία, στους εισβολείς, στη βρωμιά και τη δυσωδία, και έχουν καταστεί απαγορευμένη ζώνη για τους κατοίκους που τις χρυσοπλήρωσαν.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/09/blog-post_7030.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κείμενο: ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ

Ακόμα ένας βιασμός διαπράχθηκε στη Νότια Κέρκυρα. Αυτή τη φορά θύμα ήταν μια 18χρονη, ενώ θύτης σύμφωνα με την ίδια ένας 37χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, η 18χρονη προσήλθε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, και κατήγγειλε ότι μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης, σε αγροτική περιοχή της Νότιας Κέρκυρας βιάστηκε από άγνωστο δράστη.

Ενώ περπατούσε σε κεντρικό δρόμο, άγνωστος την έπεισε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του, προφασιζόμενος ότι θα την μεταφέρει στην πόλη της Κέρκυρας.

Αντί να ακολουθήσει τον δρόμο προς την Κέρκυρα, οδήγησε το αυτοκίνητο του σε ερημική αγροτική τοποθεσία. Εκεί μέσα στο αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας βία και απειλή βίας, την ανάγκασε να έρθει μαζί του σε συνουσία.

Την έρευνα – προανάκριση για την ανακάλυψη του δράστη ανέλαβε η η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών. Μέσα από τις προανακριτικές ενέργειες, την 16.00 της 10.09.2010, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, προσήχθη 37χρονος αλλοδαπός πολίτης Αλβανίας, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την παθούσα ως ο δράστης του βιασμού.

Η παθούσα αναγνώρισε και το αυτοκίνητο που οδηγούσε, εντός του οποίου έγινε ο βιασμός.

Ο δράστης δεν συνελήφθηκε λόγω της παρέλευσης του αυτοφώρου

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΦΡΑΓΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ KAΡTA ΠΟΛΙΤΗ
«Και έκανε όλους τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν ένα χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμό του ονόματός του. Εδώ είναι η σοφία όποιος έχει το νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι χξς (666)», (Αποκάλυψη Ιωάννη 13:16-18)

OΡΙΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=HiXmj0dQ44I

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η κυβέρνηση των Προδοτών έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 163 κομματόσκυλα συνεργάτες του Κεμάλ. Εξω από την Βουλή οι κλακαδόροι βασιλόφρονες ζητωκραυγαζαν "Ζητω ο Γούναρης"

Η κυβέρνηση Γούναρη επιβίωσε στις 19 Μαρτίου 1922, μιας ακόμη προσπάθειας Κοινοβουλευτικής ανατροπής της.  Τον Γενικό Συντονισμό της «Εθνική...