7/9/10

Άνθρακες ο πασοκικός λαθροθησαυρός

Η κυβέρνηση παρακαλεί την ΕΕ να μην γυρίζει πίσω τους πελάτες της Μαφίας

Μόνο 10.097 Παπανδρέλληνες γράφτηκαν στους εκλογικούς καταλόγους για να ψηφίσουν. Οι εκατοντάδες χιλιάδες καταπατητές της γης μας , παρέμειναν ψευδώνυμοι , αφορολόγητοι.
Στις εκλογές του Νοεμβρίου θα ψηφίσουν για πρώτη φορά και 2.665 ομογενείς. Στον Δήμο Αθηναίων θα ψηφίσουν 1.574 λαθρομετανάστες και 368 ομογενείς.
Οι ομογενείς και οι μετανάστες συμμετέχουν μόνον στις δημοτικές εκλογές και όχι στις εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, ενώ μπορούν να συμμετέχουν ως υποψήφιοι και να εκλεγούν μέχρι και στο αξίωμα του δημοτικού συμβούλου.
Ο αναδομημένος Βούγιας ζήτησε την αναστολή της εφαρμογής της Συνθήκης ΙΙΙ του Δουβλίνου που υποχρεώνει στην επιστροφή των λαθρομεταναστών στην πρώτη χώρα υποδοχής, ώστε να μην έχει προβλήματα η μαφία που τους διακινεί. «Για μας η αναστολή της Συνθήκης του Δουβλίνου έχει συμβολική σημασία, θα είναι μια απόδειξη της κοινοτικής αλληλεγγύης και θα μας κάνει να αισθανόμαστε πως είμαστε ισότιμα μέλη της Ε.Ε. στο θέμα αυτό», είπε ο τέως υφυπουργός.

Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Ρομπέρτο Μαρόνι, στη συνέντευξη Τύπου των υπουργών εσωτερικών της ΕΕ, είπε ότι ύστερα από τις συμφωνίες της χώρας του με τη Λιβύη και άλλες βορειοαφρικανικές χώρες, η Ιταλία έχει μηδενίσει τις από θαλάσσης παραβιάσεις των συνόρων της .

Τα δίκτυα λαθρομετανάστευσης, δηλαδή η μαφία, μετέφεραν την «κυκλοφορία» στην Τουρκία και στη συνέχεια στην Ελλάδα, αρκεί να δει κανείς «τη σύνθεση των λαθρομεταναστών που παραδίδονται τους τελευταίους μήνες στις Ελληνικές αρχές. Οι Κεντρο-Αφρικανοί αυξάνονται ραγδαία. Το 82%, των λαθρομεταναστών της ΕΕ, περνάει από την Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία της Frontex, αλλά παρόλα αυτά η κυβέρνηση θα συζητήσει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου , στην Αθήνα με την Επιτρόπο Σεσίλια Μάλμστρομ, «την πρόοδο που έχει γίνει σε θέματα ασύλου και πρώτης υποδοχής στην Ελλάδα, με νομοθετήματα που, είτε έχουν υπογραφεί ως Προεδρικά Διατάγματα είτε θα υπογραφούν τους επόμενους μήνες ως νόμοι».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι 10.000 είναι μόνο οι ξένοι υπήκοοιπου έχουν δικαίωμα ψήφου οι ελληνοποιηθέντες είναι περισσότεροι.Τα Μ.Μ.Ε θολώνουν νερα για να μην φανεί η νοθεία