9/9/10

Ο Σπύρος Χατζάρας υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων για την απελευθέωση της Αθήνας

Η Αθήνα πάλι στους Έλληνες!

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ



Ελληνίδες, Έλληνες! Αθηναίες και Αθηναίοι

Οι εκλογές που έχουμε μπροστά μας είναι Δημοψήφισμα .

- Είναι Δημοψήφισμα κατά της Φαυλοκρατίας, της Κομματοκρατίας, και της Κλεπτοκρατίας. Όλοι οι Αθηναίοι ψηφίζουμε, ΟΧΙ στους Φαύλους, ΟΧΙ στους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΧΙ στους ΨΕΥΤΕΣ, ΟΧΙ στους ΚΛΕΦΤΕΣ, και ΟΧΙ στα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ που κάθονται στον σβέρκο μας σαν τσιμπούρια και πλουτίζουν από τον κόπο, τον ιδρώτα και το αίμα μας. Φτάνει πιά!
- Είναι Δημοψήφισμα, για το Μνημόνιο, δημοψήφισμα για τον ειδεχθή και εθνοκτόνο «λαθρονόμο», δημοψήφισμα για τη Μακεδονία , Δημοψήφισμα για την ελληνικότητα του Αιγαίου, Δημοψήφισμα κατά των λυμεώνων που θέλουν να «φάνε» τους σιδηροδρομικούς σταθμούς της πρωτεύουσας για real estate, δημοψήφισμα για την αποπομπή της κατοχικής κυβέρνησης των αχυρανθρώπων της Παγκοσμίου Διακυβερνήσεως.


Εμείς, οι Αθηναίοι δημότες , ως ελεύθεροι άνθρωποι και δημοκράτες, ορθώνουμε σήμερα το ανάστημά μας και κηρύσσουμε την Ελληνική Επανάσταση κατά της Παγκοσμίου Διακυβερνήσεως, της Χούντας των διεθνών Τραπεζιτών, της ντόπιας Ολιγαρχίας και του Δ.Ν.Τ. που μας επέβαλαν την εθνοκτόνο νέα Κατοχή και το «μνημόνιο». Ξεκινάμε την Νέα Εθνική Αντίσταση και τον Αγώνα κατά της Ολιγαρχίας, της Φαυλοκρατίας, της Κομματοκρατίας, και της Κλεπτοκρατίας που καταδυναστεύουν συνεχώς, τη ζωή μας , τον Λαό και το Έθνος μας.

H ανασφάλεια, o φόβος και o τρόμος, αποτελούν την καθημερινότητα των Δημοτών της Αθήνας. Το αύριο, αν δεν αντιδράσουμε θα είναι πολύ χειρότερο από το χθες. Ιδρύουμε σήμερα την δημοτική παράταξη «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ», με επικεφαλής τον Σπύρο Χατζάρα και καλούμε τους συμπολίτες μας σε μια αναίμακτη επανάσταση, μέσα από την κάλπη, για να ανατρέψουμε, με «εφ όπλου ψήφο», το καθεστώς της διεφθαρμένης και ξενόδουλης Ολιγαρχίας. Για να αποκαταστήσουμε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Νόμος στην πόλη μας, θα είναι η ψήφος και η θέληση του Αθηναίου δημότη, για να έχουν μέλλον, και η ΑΘΗΝΑ και οι ΑΘΗΝΑΙΟΙ .

Συμμετέχουμε στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, για να πάρουμε ως πολίτες, στα χέρια μας, την αλωμένη από τα ξένα κέντρα και τους αχυρανθρώπους τους πρωτεύουσα του κράτους μας, να την απελευθερώσουμε από τους δόλιους καταπατητές της και να την καταστήσουμε ξανά Ελεύθερη και υπερήφανη, όπως την παρέλαβαν οι πατέρες μας από τους προγόνους τους.

Ο αγώνας που επωμιζόμαστε είναι πολύπλευρος και πολυσύνθετος. Αγώνας για Εθνική Ανεξαρτησία, για Ελευθερία, για πραγματική και άμεση Δημοκρατία, χωρίς μεσάζοντες, κομισάριους και «οικονομισάριους», χωρίς δόγηδες, κόμητες και βαρόνους, χωρίς αργυρώνητους εκπροσώπους των καθαρμάτων της παγκοσμίου διακυβερνήσεως. Αγώνας για τις ζωές μας, για το μέλλον και την προκοπή των παιδιών μας, για το κλέος των προγόνων μας. Για μια Αθήνα υπερήφανη και αντάξια της ιστορίας της, απελευθερωμένη από τα πλοκάμια της μαφίας και των βαρόνων της κοκαΐνης, ελεύθερη από τους κουκουλοφόρους, τους λαθρο-εποίκους και τους ντόπιους εντεταλμένους προστάτες τους. Για μια Αθήνα βιώσιμη, καθαρή και ανθρώπινη, για μια Αθήνα ασφαλή για τους κατοίκους και τα εκατομμύρια των επισκεπτών που συρρέουν από όλο τον κόσμο για να προσκυνήσουν το μεγαλείο και την ένδοξη ιστορία της.

Η δημοτική παράταξη «Ελεύθερη Αθήνα» θα αγωνιστεί με όλα τα μέσα για μια πραγματικά ελεύθερη πόλη. Για μια Αθήνα που θα ανήκει στους πολίτες της και θα διοικείται άμεσα απ’ αυτούς. Για μια Αθήνα με δικούς της δημοκρατικούς νόμους, που θα κυρώνονται για τα μεγάλα θέματα από τους ίδιους τους πολίτες, με δημοψηφίσματα.

Η Αθήνα μάς ανήκει, η Αθήνα είναι η μητέρα και η εστία μας, η Αθήνα είμαστε εμείς, οι άνθρωποί της! Ας πάρουμε την πατρίδα και την δημοκρατία στα χέρια μας κι ας δώσουμε τον δίκαιο αγώνα, στέλνοντας το μήνυμα από άκρη σε άκρη της οικουμένης πως υπάρχει διέξοδος, αρκεί οι λαοί να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της δύναμής τους.

Οι άμεσες πολιτικές μας προτεραιότητες

Δημοκρατία και Ασφάλεια του Δημότη.

• Προστασία της ζωής και της περιουσίας των Αθηναίων. Η ΑΘΗΝΑ γίνεται ασφαλής πόλη. Οι δημότες επιστρέφουν στους απελευθερωμένους, από τις συμμορίες των αλλοδαπών , τους ληστές, τους δουλέμπορους και τους πρεζέμπορους , δρόμους, τις πλατείες και τα πάρκα τους. Απελευθερώνονται αμέσως, η «βίλα Αμαλίας», και η «Αγορά της Κυψέλης», και όλα τα κατειλημμένα δημόσια και ιδιωτικά κτίρια.
Εξοστρακίζουμε τα γκέτο, τους παράνομους εποίκους μικροπωλητές και τα «πολυεθνικά παζάρια» της μαφίας, έξω από τα όρια της Αθήνας. Η Δημοτική Αστυνομία θα ενισχυθεί σε δυναμικό , θα αποκτήσει ένοπλο σώμα, ώστε να αναλάβει την ασφάλεια της πόλης και των πολιτών, και θα συγκροτηθεί ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ για την υποστήριξη της Δημοτικής Αστυνομίας. Οι κρατικές αστυνομικές υπηρεσίες διατηρούν την αρμοδιότητα στα εγκλήματα μετά φόνου, και στην αντιμετώπιση της Τρομοκρατίας.

Ο Δήμος αναλαμβάνει την φρούρηση των πανεπιστημιακών κτηρίων της πόλης και την τήρηση της τάξης σε αυτά, για να σταματήσει οριστικά η τρομοκρατία των μολοτοφόρων μέσα στα όρια του Δήμου της Αθήνας. Τερματίζεται το άσυλο στους «κουκουλοφόρους» και τα «Τάγματα Εφόδου» του Σόρος. Δεν θα καεί , ποτέ ξανά, ούτε ένα αυτοκίνητο, ούτε ένα μαγαζί, στην ΑΘΗΝΑ.

• Όλες οι Μ.Κ.Ο. που αποτελούν τους βραχίονες των αντεθνικών και ανθελληνικών επιδιώξεων των διεθνών εξουσιαστών , τίθενται εκτός νόμου, αναστέλλεται άμεσα η λειτουργία τους, κλείνουν τα γραφεία τους και κατάσχεται η περιουσία τους.

• Όλοι οι παράνομοι λαθρομετανάστες οδηγούνται εκτός πόλεως. Για την ακύρωση στην πράξη του «λαθρονόμου» που επιχειρεί την αλλοίωση του εθνικού και κοινωνικού ιστού και την νόθευση της λαϊκής κυριαρχίας, ακυρώνονται οι 1.574 πολιτογραφήσεις αλλοδαπών και αλλογενών που πραγματοποιήθηκαν με τον ως άνω νόμο και διαγράφονται από τα δημοτολόγια τα παιδιά τους, τα «ορφανά» και τα «ασυνόδευτα» λαθρομεταναστόπουλα. Τα παιδιά των παράνομων αλλοδαπών θα καταγράφονται σε ειδικό προσωρινό ληξιαρχείο.Κανείς παράνομος δεν αποκτά πολιτικά δικαιώματα.
Οι ρυθμίσεις του «λαθρονόμου» υπέρ των ομογενών μας, δεν αμφισβητούνται.

• Οι αλλοδαποί που εργάζονται νόμιμα και πληρώνουν φόρους και εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία, αποκτούν καθεστώς μετανάστη, με έγγραφο που θα εκδίδει ο Δήμος, με την προϋπόθεση να διαθέτουν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα της χώρας προέλευσής τους , καθώς επίσης και λευκό ποινικό μητρώο πιστοποιούμενο από τις χώρες προέλευσής και πρόσφατο πιστοποιητικό υγείας από τις υγειονομικές υπηρεσίες του Δήμου. Σταδιακά θα επανεξεταστεί η νομιμότητα όλων των ελληνοποιήσεων των παρελθόντων ετών για να διαπιστωθεί η νομιμότητα των δικαιολογητικών τους.

•Τα κτήρια που μισθώνονται παράνομα σε λαθρο-εποίκους κατάσχονται από τον Δήμο. Για κάθε καινούργια μίσθωση απαιτείται υποβολή αντιγράφου του μισθωτηρίου στις δημοτικές υπηρεσίες.

• Η Αθήνα δεν θα γίνει ισλαμική πόλη, και δεν θα χτιστεί ποτέ ΤΕΜΕΝΟΣ στον Βοτανικό. Η περιοχή του Βοτανικού ανακηρύσσεται αρχαιολογική ζώνη με ήπιες παρεμβάσεις χρήσης. Κάθε εργασία για ανέγερση τεμένους, είτε οικοδόμηση εμπορικών Κέντρων και ποδοσφαιρικών γηπέδων, απαγορεύονται .
Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις των Αθηναίων πολιτών είναι απόλυτα σεβαστές. Κάθε πολίτης που διαμένει νόμιμα στην πόλη μας, είναι ελεύθερος να ασκεί χωρίς περιορισμούς τα θρησκευτικά και λατρευτικά του καθήκοντα.



Οικονομία- Πολεοδομία- Κοινωνική πολιτική

• Οι Αθηναίοι πολίτες μαζί με την δημοτική Αρχή θα ιδρύσουν μέσα στα όρια του Δήμου την «Τράπεζα των Αθηναίων».

• Ο Δήμος της Αθήνας αποκτά φορολογική αυτονομία. Ο ΦΠΑ θα εισπράττεται από τον Δήμο, όπως γίνεται σε πολλές άλλες χώρες, και ένα ποσοστό θα αποδίδεται στο Κράτος για τις εθνικές ανάγκες. Στα είδη πρώτης ανάγκης θα επιβάλλεται μηδενικός φόρος.

• Απαγορεύονται στα όρια του Δήμου, οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις των περιουσιών των πολιτών , μέχρι την 1-1-2014.

• Οι Αθηναίοι δημότες, σύμφωνα με την επιταγή του Συντάγματος για ισότητα των πολιτών, αποκτούν το ίδιο δικαίωμα με τους Εβραίους υπηκόους του ελληνικού κράτους και τα μέλη των ΜΚΟ, και υποβάλουν φορολογική δήλωση στον φορέα που τους συμφέρει. Οι Εβραίοι συμπολίτες μας, έχουν το δικαίωμα επιλογής υποβολής φορολογικής δήλωσης μεταξύ του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, και του Ελληνικού Κράτους, και τα μέλη των ΜΚΟ, δίνουν εισφορές αντί για φόρο. Οι δημότες της Αθήνας θα μπορούν να υποβάλουν φορολογική δήλωση, εναλλακτικά, είτε στον Δήμο είτε στο Κράτος

• Όλες οι πολεοδομικές αρμοδιότητες περιέρχονται στον Δήμο. Η Αθήνα ξαναχτίζεται με σύγχρονα πράσινα κτίρια σε κοινοπραξία του δήμου με τους ιδιοκτήτες. Οι περιουσίες των Αθηναίων επανακτούν την αξία τους.

• Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί Λαρίσσης και Πελοποννήσου θα γίνουν υπόγειοι.
Η απελευθερωμένη γη, θα χρησιμοποιηθεί από τον δήμο για την ανέγερση κατοικιών, κολυμβητηρίων, αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρων πρασίνου. Στις κατοικίες που θα ανεγερθούν, θα προσφερθεί στέγη σε πολύτεκνους και νιόπαντρα ζευγάρια με παιδί, με δημοτικό μίσθωμα που δεν θα ξεπερνά το 20% των μηνιαίων αποδοχών τους. Υπόγειες γίνονται και οι σιδηροδρομικές γραμμές που κόβουν την Αθήνα στα δύο.

• Στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς θα έχουν προτεραιότητα τα παιδιά των Ελλήνων πολιτών. Οι Ελληνες θα έχουν προτεραιότητα σε κάθε υπηρεσία που προσφέρει ο Δήμος.

• Οι Αναξιοπαθούντες Αθηναίοι πολίτες θα τυγχάνουν της φροντίδας του δήμου.

• Δημιουργείται δημοτική κλινική φροντίδας των τοξικομανών.

Πολιτισμός- Τουρισμός

Το μέλλον της πόλης μας βρίσκεται στο λαμπρό παρελθόν της. Στόχος μας τα
5 εκ επισκέπτες. Για να αναδειχθούν και να προστατευθούν τα Αρχαία, δημιουργείται Αρχαιολογική υπηρεσία της πόλης. Αναστηλώνεται ο ναός της Αγροτέρας Αρτέμιδος στον Αρδήττο και αναδεικνύεται η αρχαιολογική σημασία του χώρου.
• Το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που «θάφτηκε» από τους προηγούμενους δημάρχους, Αβραμόπουλο, Μπακογιάννη και Κακλαμάνη, θα τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση στην πλατεία Κοτζιά, ακριβώς απέναντι από δημαρχιακό μέγαρο.
• Σε όλα τα σχολεία τα παιδιά θα διδάσκονται την ιστορία της Αθήνας.Ο δήμος ενθαρρύνει και στηρίζει πρωτοβουλίες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές και προωθεί επιμορφωτικά προγράμματα για παιδιά και νέους.

Σε κάθε περίπτωση που τίθεται θέμα ασυμβατότητας με το νομικό πλαίσιο, της Φαυλοκρατίας, θα αποφασίζει με δημοψήφισμα ο Αθηναϊκός Λαός. Στη δημοκρατία νομιμότητα είναι η βούληση των πολιτών, αφού σύμφωνα με το 1ο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος «…θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό και υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους».

Σ’ αυτές τις εκλογές οι Έλληνες αποστασιοποιούνται από τα κόμματα.
Οι Αθηναίοι , ψηφίζουν για την Ελεύθερη Αθήνα! Η Αθήνα πάλι στους Έλληνες!

«Οὐ δὴ πάτριον ἐστὶ ἡγεῖσθαι τοὺς ἐπίλυδας τῶν αὐτοχθόνων…»

Ήρθε η ώρα να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση.O Κυρίαρχος λαός, πρέπει να αποκαταστήσει την κυριαρχία του. Το ραντεβού με την ιστορία και το πεπρωμένο μας, έφθασε και θα είμαστε εκεί. ΟΛΟΙ!

ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ , 9 Σεπτεμβρίου 2010
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ

Ακαδημίας 88 2ος όροφος,210-3800655/6, www.ea2010.gr

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή Επιτυχία...

έχετε πολλά να κάνετε...

η Αλ Σάλεχ απέκτησε κι εκπομπή στην ΕΡΤ και με τι τίτλο...."Οι φυλές της Αθήνας" !!!

http://www.i-reportergr.com/2010/09/blog-post_2497.html

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ;

Ανώνυμος είπε...

Μαζί σας! Δώστε το μήνυμα και σε άλλες πόλεις. Η Ελλάδα ξανά στους Έλληνες.

AKENATON είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΝΤΡΟΜΕΝΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!!
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΕΙ!!!!
ΕΓΩ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΙ ΘΑ ΡΙΞΩ ΣΠΥΡΟ?????
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ???

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ !!!!!!

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!!
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΕΙ!!!!
ΕΓΩ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΙ ΘΑ ΡΙΞΩ ΣΠΥΡΟ?????
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ???

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ !!!!!!

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Μιλώντας σε Ρ/Σ για τον Ανασχηματισμό

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ


Είναι πολύ γνωστό ότι πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου του 1981 εξεφρασα τις απόψεις μου για το πώς μπορεί να κυβερνηθεί η χώρα.

Τις έκανα πρώτα πράξη και μετά βιβλίο. Η χώρα, Άρχοντες και λαός ήθελαν μια σύγχρονη παιδεία διακυβέρνησης. Δεν την είχαν. Η μεταπολίτευσις έκανε το Κυβερνώ διορίζω, το Κόμμα μιζοκόμμα και την Κυβέρνηση μιζοκυβέρνηση. Η ιστορία μου έδωκε δίκαιο.

Για το σήμερα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνω σχολιασμούς. Είναι ορατό ότι είμαστε στην σφαίρα του κωμικού και του εμπαιγμού. Της απάτης δηλαδή. Ας μείνω όμως σε ένα γεγονός.

Όταν σε συνθήκες Παγκοσμιοποίησης, σε μια Ωκεανική χώρα όπως είναι η Ελλάδα υποβαθμίζεις, καταργείς το Υπουργείο Ναυτιλίας, το μεταφέρεις στην ξηρά, στην πλατεία Συντάγματος και μετά 11 μήνες το επαναφέρεις τότε όχι μόνο δεν έχεις σχέση με το γίγνεσθαι, το είναι αυτής της χώρας, του Έθνους, του Πλανήτη Γη, αλλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Κάτι που ήταν βέβαια γνωστόν.

Η Πολιτική και διακυβέρνηση στην χώρα πρέπει να βρουν την αξιοπρέπεια, το κύρος, την εξυπνάδα, την σοβαρότητα , το αίσθημα ευθύνης προς αυτόν τον τόπο.

Η χώρα δεν είναι παιχνιδάκι στα χέρια κανενός.



Γλυφάδα 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Μιλώντας σε Ρ/Σ για τον Ανασχηματισμό

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ


Είναι πολύ γνωστό ότι πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου του 1981 εξεφρασα τις απόψεις μου για το πώς μπορεί να κυβερνηθεί η χώρα.

Τις έκανα πρώτα πράξη και μετά βιβλίο. Η χώρα, Άρχοντες και λαός ήθελαν μια σύγχρονη παιδεία διακυβέρνησης. Δεν την είχαν. Η μεταπολίτευσις έκανε το Κυβερνώ διορίζω, το Κόμμα μιζοκόμμα και την Κυβέρνηση μιζοκυβέρνηση. Η ιστορία μου έδωκε δίκαιο.

Για το σήμερα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνω σχολιασμούς. Είναι ορατό ότι είμαστε στην σφαίρα του κωμικού και του εμπαιγμού. Της απάτης δηλαδή. Ας μείνω όμως σε ένα γεγονός.

Όταν σε συνθήκες Παγκοσμιοποίησης, σε μια Ωκεανική χώρα όπως είναι η Ελλάδα υποβαθμίζεις, καταργείς το Υπουργείο Ναυτιλίας, το μεταφέρεις στην ξηρά, στην πλατεία Συντάγματος και μετά 11 μήνες το επαναφέρεις τότε όχι μόνο δεν έχεις σχέση με το γίγνεσθαι, το είναι αυτής της χώρας, του Έθνους, του Πλανήτη Γη, αλλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Κάτι που ήταν βέβαια γνωστόν.

Η Πολιτική και διακυβέρνηση στην χώρα πρέπει να βρουν την αξιοπρέπεια, το κύρος, την εξυπνάδα, την σοβαρότητα , το αίσθημα ευθύνης προς αυτόν τον τόπο.

Η χώρα δεν είναι παιχνιδάκι στα χέρια κανενός.



Γλυφάδα 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=X953kY7rsd0

http://www.youtube.com/watch?v=J36b7FPzgVg

http://www.youtube.com/watch?v=kwKcz1SBxP8

http://www.youtube.com/watch?v=xnRclRRQ5H8

http://www.youtube.com/watch?v=zarRe7y42ds

καλόν αγώνα είς όλους/ες.

Περίκλας

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=X953kY7rsd0

http://www.youtube.com/watch?v=J36b7FPzgVg

http://www.youtube.com/watch?v=kwKcz1SBxP8

http://www.youtube.com/watch?v=xnRclRRQ5H8

http://www.youtube.com/watch?v=zarRe7y42ds

καλόν αγώνα είς όλους/ες.

Περίκλας

ΠΑΝΑΓΗΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ είπε...

Μαζί σου στον αγώνα εναντίον της
παγκοσμιοποίσης, εναντίον της νέας
τάξης πραγμάτων, εναντίον των
παγκόσμιων τοκογλύφων!
Μακάρι ο Ελληνικός λαός να ξυπνήσει
επιτέλους.
Καλή επιτυχία ολόψυχα!

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΓΟΝΤΑΣ Ο ΓΑΠ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΑΜΙΜΗΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΕ.ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΕΜΕΙΝΑΝ.

ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΖΕΦΡΕΥ ΝΑ ΠΕΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... ΑΚΟΜΑ. ΦΙΒΓΑΤΙΙ ΧΟΥΡΙΑΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η γυναίκα του Alex Jones είναι από τον περιούσιο λαό. Μια ομπρελίτσα είναι και αυτός να συγκρατεί τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Σπύρο.
Είσαι παλληκάρι.
Καλή επιτυχία

εργδημεργ είπε...

Με συγχωρείτε, λεπτομέρεια, αλλ' απαραίτητη:

Πρέπει να βρείτε τρόπο ο Δήμος να εισπράττει τα δημοτικα τέλη απ' ευθείας, και όχι μέσω ΔΕΗ. (Ώστε να σας μιμηθουν και οι άλλοι Δήμοι της Ελλάδας.)

Αυτη η εγχώρια πατέντα "υπερ τρίτων" πρέπει να καταργηθει.

Ανώνυμος είπε...

Γιορτάζουν το τέλος του Ραμαζανίου στην πλατεία Κοτζιά


Την προσευχή θα οδηγήσουν δύο Ιμάμηδες που έχουν προσκληθεί από την Αίγυπτο.

Η προσευχή θα διαρκέσει έως τις 09:30 ενώ τον χώρο παραχώρησε ο Δήμος Αθηναίων.

Ανώνυμος είπε...

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΤΖΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΧΑΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ

Xιλιαδες ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΦΟΡΟΙ Μουσουλμάνοι ανταποκρίθηκαν στο περηφανο κάλεσμα της Κατοχικης Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας για τον εορτασμό του τέλους του Ραμαζαν με το «Αΐντ Αλ Φιτρ», στην πρωην χριστιανικη πλατεία Κοτζιά.

H πλατεία Κοτζιά χαιρετιζει περηφανα περισσοτερο την Μέκκα παρά την πρωτεύουσα μιας χριστιανικης χώρας της Ε.Ε.

Το «Αΐντ Αλ Φιτρ» είναι τυπικα μία εορταστική πρωινή προσευχή που ακολουθείται από έναν εορταστικό λόγο. Την προσευχή θα οδηγήσουν δύο Ιμάμηδες που έχουν εισαχθει από την Αίγυπτο.

Η προσευχή θα διαρκουσε έως τις 09:30 ενώ τον χώρο παρεδωσε ο Κατοχικος Δήμος (πρωην) Αθηναίων στους δερβισηδες...

Η επιστροφή του Ισλαμοφορικου σκοταδιστικου-δυναστικου Ισλάμ σε επιδειξη δυναμης, (στη γη απιστων) στην Αθήνα του φωτος και του χιλιετους πολιτισμου, μετά το 1821...

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/blog-post_9295.html

Ανώνυμος είπε...

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΤΖΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΧΑΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ

Xιλιαδες ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΦΟΡΟΙ Μουσουλμάνοι ανταποκρίθηκαν στο περηφανο κάλεσμα της Κατοχικης Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας για τον εορτασμό του τέλους του Ραμαζαν με το «Αΐντ Αλ Φιτρ», στην πρωην χριστιανικη πλατεία Κοτζιά.

H πλατεία Κοτζιά χαιρετιζει περηφανα περισσοτερο την Μέκκα παρά την πρωτεύουσα μιας χριστιανικης χώρας της Ε.Ε.

Το «Αΐντ Αλ Φιτρ» είναι τυπικα μία εορταστική πρωινή προσευχή που ακολουθείται από έναν εορταστικό λόγο. Την προσευχή θα οδηγήσουν δύο Ιμάμηδες που έχουν εισαχθει από την Αίγυπτο.

Η προσευχή θα διαρκουσε έως τις 09:30 ενώ τον χώρο παρεδωσε ο Κατοχικος Δήμος (πρωην) Αθηναίων στους δερβισηδες...

Η επιστροφή του Iμησεληνοφορικου σκοταδιστικου-δυναστικου Ισλάμ σε επιδειξη δυναμης, (στη γη απιστων) στην Αθήνα του φωτος και του χιλιετους πολιτισμου, μετά το 1821...

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/blog-post_9295.html

Ανώνυμος είπε...

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΤΖΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΧΑΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ

Xιλιαδες ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΦΟΡΟΙ Μουσουλμάνοι ανταποκρίθηκαν στο περηφανο κάλεσμα της Κατοχικης Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας για τον εορτασμό του τέλους του Ραμαζαν με το «Αΐντ Αλ Φιτρ», στην πρωην χριστιανικη πλατεία Κοτζιά.

H πλατεία Κοτζιά χαιρετιζει περηφανα περισσοτερο την Μέκκα παρά την πρωτεύουσα μιας χριστιανικης χώρας της Ε.Ε.

Το «Αΐντ Αλ Φιτρ» είναι τυπικα μία εορταστική πρωινή προσευχή που ακολουθείται από έναν εορταστικό λόγο. Την προσευχή θα οδηγήσουν δύο Ιμάμηδες που έχουν εισαχθει από την Αίγυπτο.

Η προσευχή θα διαρκουσε έως τις 09:30 ενώ τον χώρο παρεδωσε ο Κατοχικος Δήμος (πρωην) Αθηναίων στους δερβισηδες...

Η επιστροφή του Hμισεληνοφορικου σκοταδιστικου-δυναστικου Ισλάμ σε επιδειξη δυναμης, (στη γη απιστων) στην Αθήνα του φωτος και του χιλιετους πολιτισμου, μετά το 1821...

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/blog-post_9295.html

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Σπύρο καλή επιτυχία.Δύο πραγματάκια μόνο
-Στους παιδικούς σταθμούς πετάνε΄'εξω τα ελληνόπουλα προς όφελος των ξένων!
-Κάντε κάποιος από τον συνδυασμό μια επίσκεψη στα τουριστικά της ακρόπολης.Είναι απελπισμένοι οι άνθρωποι.Τους κατακλέβουν Ρουμάνοι και Βούλγαροι.Επιασαν οι ίδιοι μερικούς ,τους παρέδωσαν στην αστυνομία και αφέθησαν ελεύθεροι μέχρι την δίκη τους! Φυσικά δεν παρουσιιάστηκαν ποτέ στο δικαστήριο!

Ανώνυμος είπε...

Κλαιω για την Ελλαδα που χανεται.Κλαιω για το Ισλαμ που ερχεται. Κλαιω για τα παιδια μας του αυριο. Μια αμυδρη ελπιδα στην καρδια μου, μπας και γινη κατι να σωθουμε. Αγαπητε Σπυρο, μακαρι να πετυχης, αλλα φοβαμαι, και ξερεις πολυ καλα τι φοβαμαι. Εγω, τωρα που γερασα, βεβαιωθηκα οτι για τα παντα.......Πατηρ Παντων, Πολεμος. Φιλικα και με ευχες. Τιτος

Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας είπε...

Ωραίες οι προγραμματικές σου εξαγγελίες, χαϊδεύουν τ’ αυτιά μου με τα πούπουλα της αισιοδοξίας, είναι αυτές πού θέλω ν’ ακούω και να με γεμίζουν με εθνική υπερηφάνεια, αλλά είναι προεκλογικές εξαγγελίες και είμαι επιφυλακτικός σε κάθε τι προεκλογικό. Μία ζωή τα πιστεύω μου, διαψεύσθηκαν από τα πολιτικά αποβράσματα της κοινωνίας μας και διά τον λόγο αυτό, σε βουλευτικές και δημοτικές εκλογές ψηφίζω ΛΕΥΚΟ και ποτέ άκυρο ή αποχή. Εάν, λέγω εάν, σε ψηφίσω και εκλεγείς δήμαρχος των Αθηναίων, θα μπορέσεις να εφαρμόσεις τις εξαγγελίες σου ή θα προβάλεις διάφορες δικαιολογίες σαν όλα τα πολιτικά αποβράσματα της κοινωνίας; Και εάν δεν τα εφαρμόσεις τι θα πρέπει να σου κάνω πού ΕΚΛΕΨΕΣ την ψήφο μου;
Θέλω μία σαφή απάντηση τι θα πρέπει να σου κάνουμε, εάν δεν εφαρμόσεις τις προγραμματικές σου εξαγγελίες, εμείς πού σε πιστέψαμε. Θα σου κάνω μία πρόταση: Ν’ αρχίσεις να κυκλοφορείς αντί με μία γραβάτα, με μία θηλιά και με κανένα μέτρο σχοινί, ώστε μη εφαρμόζοντας αυτά πού μας υποσχέθηκες, να σου είναι εύκολο να κρεμασθείς ή να σε κρεμάσουμε εμείς πού μας ξεγέλασες.
Σου εύχομαι κάθε επιτυχία ολόψυχα
Φιλικότατα
Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας

Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας είπε...

Ωραίες οι προγραμματικές σου εξαγγελίες, χαϊδεύουν τ’ αυτιά μου με τα πούπουλα της αισιοδοξίας, είναι αυτές πού θέλω ν’ ακούω και να με γεμίζουν με εθνική υπερηφάνεια, αλλά είναι προεκλογικές εξαγγελίες και είμαι επιφυλακτικός σε κάθε τι προεκλογικό. Μία ζωή τα πιστεύω μου, διαψεύσθηκαν από τα πολιτικά αποβράσματα της κοινωνίας μας και διά τον λόγο αυτό, σε βουλευτικές και δημοτικές εκλογές ψηφίζω ΛΕΥΚΟ και ποτέ άκυρο ή αποχή. Εάν, λέγω εάν, σε ψηφίσω και εκλεγείς δήμαρχος των Αθηναίων, θα μπορέσεις να εφαρμόσεις τις εξαγγελίες σου ή θα προβάλεις διάφορες δικαιολογίες σαν όλα τα πολιτικά αποβράσματα της κοινωνίας; Και εάν δεν τα εφαρμόσεις τι θα πρέπει να σου κάνω πού ΕΚΛΕΨΕΣ την ψήφο μου;
Θέλω μία σαφή απάντηση τι θα πρέπει να σου κάνουμε, εάν δεν εφαρμόσεις τις προγραμματικές σου εξαγγελίες, εμείς πού σε πιστέψαμε. Θα σου κάνω μία πρόταση: Ν’ αρχίσεις να κυκλοφορείς αντί με μία γραβάτα, με μία θηλιά και με κανένα μέτρο σχοινί, ώστε μη εφαρμόζοντας αυτά πού μας υποσχέθηκες, να σου είναι εύκολο να κρεμασθείς ή να σε κρεμάσουμε εμείς πού μας ξεγέλασες.
Σου εύχομαι κάθε επιτυχία ολόψυχα
Φιλικότατα
Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας

Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας είπε...

Ωραίες οι προγραμματικές σου εξαγγελίες, χαϊδεύουν τ’ αυτιά μου με τα πούπουλα της αισιοδοξίας, είναι αυτές πού θέλω ν’ ακούω και να με γεμίζουν με εθνική υπερηφάνεια, αλλά είναι προεκλογικές εξαγγελίες και είμαι επιφυλακτικός σε κάθε τι προεκλογικό. Μία ζωή τα πιστεύω μου, διαψεύσθηκαν από τα πολιτικά αποβράσματα της κοινωνίας μας και διά τον λόγο αυτό, σε βουλευτικές και δημοτικές εκλογές ψηφίζω ΛΕΥΚΟ και ποτέ άκυρο ή αποχή. Εάν, λέγω εάν, σε ψηφίσω και εκλεγείς δήμαρχος των Αθηναίων, θα μπορέσεις να εφαρμόσεις τις εξαγγελίες σου ή θα προβάλεις διάφορες δικαιολογίες σαν όλα τα πολιτικά αποβράσματα της κοινωνίας; Και εάν δεν τα εφαρμόσεις τι θα πρέπει να σου κάνω πού ΕΚΛΕΨΕΣ την ψήφο μου;
Θέλω μία σαφή απάντηση τι θα πρέπει να σου κάνουμε, εάν δεν εφαρμόσεις τις προγραμματικές σου εξαγγελίες, εμείς πού σε πιστέψαμε. Θα σου κάνω μία πρόταση: Ν’ αρχίσεις να κυκλοφορείς αντί με μία γραβάτα, με μία θηλιά και με κανένα μέτρο σχοινί, ώστε μη εφαρμόζοντας αυτά πού μας υποσχέθηκες, να σου είναι εύκολο να κρεμασθείς ή να σε κρεμάσουμε εμείς πού μας ξεγέλασες.
Σου εύχομαι κάθε επιτυχία ολόψυχα
Φιλικότατα
Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας

rinedlv

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, είμαι βέβαιος ότι θα είσαι ο επόμενος Δήμαρχος της Αθήνας μας. Υπάρχει πολύς κόσμος απογοητευμένος τόσα χρόνια, που περιμένει κάτι καινούριο.
Σλόγκαν: ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ!
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ
ΑΘΗΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ
Μια παράκληση: Μη χαραμιζεις πολυ χρόνο σε λεπτομερείς κριτικές των εγκληματιών προκατόχων σου. Να μιλάς με ενθουσιασμό για το δικό σου/μας πρόγραμμα. Να τυπωθεί στο μυαλό του/της ψηφοφόρου.
Μην εκνευρίζεσαι. Χαμογέλα! Βάλε υποψηφίους δίπλα σου στο δελτίο των 11.
Πες σε όλους στο σταθμό να σε αναφέρουν άμεσα ή έμμεσα στις εκπομπές τους. Π.χ. ο Γ. Ζερβός δεν σε έχει (ακόμα) αναφέρει.
Χαμογέλα. Ευχαριστήσου το. Αξίζει τον κόπο. Κι αν δεν κερδίσεις, που θα κερδίσεις, θα έχεις χαρεί το ταξίδι!
με αγάπη κι ελπίδα,
γ.κ.

Ανώνυμος είπε...

Ολα καλα, αλλα επανασταση με καλπες
δεν γινεται αγαπητε Σπυρο.
Ανατρεχοντας στο παρελθον μπορει ευκολα να διαπιστωσει κανεις οτι σε
ολο τον κοσμο οπου αλλαξε η ροη των πραγματων υπερ των αδυναμων παντα εγινε με συγκρουση και αιμα..
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ..γιατι αν οι εκλογες ελυναν τα
προβληματα θα ηταν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ...
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ και αρχισε να σκεφτεσαι
την συγκρουση με τις δυναμεις τις Νεας Ταξης Πραγματων
αν θελεις να εχει αποτελεσμα ο αγωνας σου....
Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

συμβουλή: στό κείμενο τής διακήρυξης στό www.ea2010.gr, προσθέστε:
" Ακαδημίας 88 2ος όροφος, 210- 3800655/6, www.ea2010.gr

Το κείμενο αυτό βρίσκεται στό
www.ea2010.gr/diakirixi_doc.htm ".

Έτσι από το φυλλάδιο στόν δρόμο ανευρίσκεται αμέσως στο internet για διάδοση.
.