16/9/10

Εμπρός να απελευθερώσουμε την Αθήνα


Η επίθεση του στρατού Κατοχής κατά των αυτοχθόνων Ελλήνων άρχισε

Με τον «υψηλό συντονισμό», άνωθεν και έξωθεν Κέντρων, οι καταδρομείς της Ισλαμοκρατίας εξαπολύουν ήδη τις πρώτες «αναγνωριστικές» βίαιες επιθέσεις τους.

Στον Άγιο Παντελεήμονα σε δύο διαδοχικές επιθέσεις, την Τρίτη και την Τετάρτη τα ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ μαχαίρωσαν έξι Έλληνες. Οι επιθέσεις ‘άρχισαν μετά από προπαρασκευή «δημοσιογραφικού πυροβολικού», με τη συντονισμένη επίθεση διαφόρων ΜΜΕ, κατά των κατοίκων και μια φιλολογία περί «ακροδεξιών» συμμοριών ή «επιθέσεων κατά λαθρομεταναστών».
Χθες στις 9 μ.μ, στην οδό Πιπίνου τρια ελληνόπουλα δέχθηκαν επίθεση και μαχαιρώθηκαν από ομάδα αλλοδαπών, συγκεκριμένα Αφγανών. Θορυβημένοι από αυτό οι Έλληνες κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονος μαζεύτηκαν στην πλατεία και σε ένδειξη διαμαρτυρίας έκλεισαν την οδό Λιοσίων αλλά και την οδό Αχαρνών.
Εκεί όμως ,δέχθηκαν επίθεση από δυνάμεις της αστυνομίας, με προκλητικό τρόπο, η οποία μάλιστα επιχείρησε να προβεί και σε συλλήψεις.

Ταυτόχρονα χθες, σε γυμνάσιο της Αθήνας είχαμε «ανταρσία» των μουσουλμάνων μαθητών, οι οποίοι αρνήθηκαν να μπουν στις σχολικές αίθουσες, αν δεν αποκαθηλώνονταν οι χριστιανικές θρησκευτικές εικόνες.

Εάν δεν αντιδράσουμε ΤΩΡΑ τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειροτέρα.

Σπύρος Χατζάρας

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.elkosmos.gr


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΕΤ και συγκεκριμενα ο Γεραφεντης, μετεδωσε οτι χθες μαχαιρωθηκε ανηλικος Αλβανος, οχι Ελληνας, και οι κατοικοι αντεδρασαν για αυτον.

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...