11/9/10

Ελεύθερη Αθήνα - Ελεύθερη Ελλάδα - Ελεύθερη Ευρώπη.

"Ελλήνων προμαχούντες Αθηναίοι Μαραθώνι, χρυσοφόρων Μύδων εστόρεσαν δύναμιν".

Όσο και να θες να την αποφύγεις η ιστορία σε ακολουθεί και θα την ξαναζήσεις θες δεν θες, έφθασε η ώρα 2500 χρόνια μετά την μεγαλειώδη νίκη στον Μαραθώνα οι Αθηναίοι να έχουν και πάλι την τύχη των Ελλήνων στα χέρια τους, η στιγμή είναι ιστορική για το έθνος και πρέπει οι Αθηναίοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και της ιστορικής τους παρακαταθήκης.
Βέβαια τότε η Αθήνα βρισκόταν σε άνοδο ενώ τώρα σε παρακμή αλλά ακόμη και τώρα μπορούμε να αλλάξουμε το ζοφερό μέλλον που έχουν σχεδιάσει για εμάς και τα παιδιά μας.
Αθηναίοι σκεφτείτε το μέλλον των παιδιών σας, σταθείτε άξιοι απόγονοι άξιων προγόνων, έχετε την μοναδική ευκαιρία που παρουσιάζεται μία φορά στα εκατό χρόνια όχι μόνο να γυρίσετε σελίδα στην ιστορία αλλά και να γράψετε νέες σελίδες δόξας.
Αθηναίε-Αθηναία, σε σένα προσωπικά σαν μονάδα ανήκει το μέλλον, εσύ το ορίζεις και μόνο εσύ μπορείς να σώσεις το έθνος, έχεις την ευκαιρία που περίμενες, για να κοιμηθείς για μία φορά πραγματικός νικητής. Δεν διαφέρεις σε τίποτα από τους αρχαίους προγόνους σου και εκείνοι φοβόντουσαν αλλά τόλμησαν και νίκησαν, τόλμησε και νίκα λοιπόν, μπορείς, τιμώρησε τους για να νιώσουν την δύναμή σου, για να σε σέβονται.
Αθηναίε-Αθηναία η ώρα έφτασε, το καμπανάκι της ιστορίας χτυπάει, ας είμαστε όλοι παρόντες σε αυτό το ραντεβού με την ιστορία, πιστοί στρατιώτες της πόλης μας να την σώσουμε από τις ορδές των βαρβάρων, το καθήκον μας καλεί, μη λείψει κανείς, είναι πολύ γλυκιά η γεύση της νίκης ελάτε να την γευθούμε όλοι μαζί,
έσεται ήμαρ.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΄21 ΑΛΒΑΝΟΥΣ!

Χουντικοί στρατιωτικοί του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με την ομάδα αποστράτων του "ΞΙΦΙΑ" - όπου "ΞΙΦΙΑΣ" απόστρατοι υπαξιωματικοί και ανθυπασπιστές, οι οποίοι εκδίδουν έντυπο το οποίο σε πρόσφατο φύλλο του αναπαρήγαγε την προπαγάνδα του αλβανού κομμουνιστή δικτάτορα Χότζα αποκαλώντας τους ήρωες του '21 αλβανούς και στηρίζουν την προδοτική κυβέρνηση στο λαθρονομοσχέδιο - ετοιμάζουν συνάντηση κάτω από την καθοδήγηση του χοντρομπούλη Συνταγματολόγου.

Νεότερα θα έχουμε σε λίγο...στην όλη διαδικασία εμπλέκεται και ο Σπαρτακικός ΣΥΣΜΕΔ ο οποίος έχει ήδη διαλυθεί από τον Εισαγγελέα.

http://hellenicrevenge.blogspot.
com/2010/09/21.html

Ανώνυμος είπε...

Οτι δεν έκανε ο ξεφτιλισμένος λαθροδήμαρχος το έκαναν οι πολίτες υπερασπιζόμενοι τον τόπο τους και τον πολιτισμό τους...


http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/blog-post_675.html

Ανώνυμος είπε...

Αλλοδαπός λήστευε και απειλούσε γυναίκες με μαχαίρι
Είχε μετατρέψει σε εφιάλτη τον περίπατο πολλών γυναικών στο χώρο γύρω από το στάδιο

Αυτή τη φορά οι αστυνομικοί ήταν κοντά. Ο αλλοδαπός δράστης έβγαλε μαχαίρι και άρπαξε τις τσάντες δύο γυναικών έξω από το στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όμως δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί και πολύ. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.
newsit
Σχόλιο..Στο newsit δεν γράφει ότι είναι αλλοδαπός,μου το είπε πηγή της αστυνομίας.

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/blog-post_11.html

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΣΑΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ
Στην Αθήνα λίγο μετά της έξι σήμερα το πρωί, στη Πλατεία Βάθη, δύο αλλοδαποί με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από περαστικό τα χρήματα που είχε επάνω του, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά του έγγραφα.
Οι δράστες αναζητούνται από τις Αρχές.(AN TOYΣ ΒΡΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΑΚΤΥΛΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΡΑΦΤΕ ΜΑΣ!!)

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/blog-post_9318.html

Ανώνυμος είπε...

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.. Τα ψέμματα τελείωσαν!
Ο κύβος ερρίφθη! Η υπογραφή της Κ.Υ.Α. ανοίγει πλέον διάπλατα το δρόμο για την επικείμενη επένδυση του Κατάρ στο Πλατυγιάλι, κάτι που σημαίνει αυτόματα την ταφόπλακα στις ελπίδες για εμπορικό-διαμετακομιστικό λιμάνιΗ Κίνηση Πολιτών Ξηρομέρου καλεί:
1. Το Δημοτικό Συμβούλιο να αλλάξει την απόφασή του και να ταχθεί ρητά και κατηγορηματικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ της “επένδυσης” και της κοροϊδίας.
2. Το Νομαρχιακό Συμβούλιο να πράξει ανάλογα και να καταψηφίσει την πρόταση.
3. Την Επιτροπή Αγώνα να ενεργοποιηθεί άμεσα.
4. Τους πολίτες του Ξηρομέρου να επαγρυπνούν και να σταθούν στο πλευρό της Κίνησης αποφασισμένοι και έτοιμοι για αγώνα προκειμένου να πετύχουμε τη λειτουργία εμπορικού-διαμετακομιστικού λιμανιού, κάτι που η Πολιτεία έχει υποσχεθεί και οφείλει να πραγματοποιήσει.
5.Τέλος επειδή οι επερχόμενες εκλογές θα γίνουν στη βάση θέσεων για συγκεκριμένα προβλήματα και επειδή η καταστροφική για την περιοχή «επένδυση» είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα :
Καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις και τους επικεφαλείς τους να πάρουν θέση εδώ και τώρα.
Καλούμε επίσης τους βουλευτές όλων των κομμάτων του νομού να πάρουν θέση για την «επένδυση».
ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΒΕΖΟ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Παναγιωτόπουλε, κύριε Χατζάρα, γιατί δεν τολμάτε να πείτε ότι ο νύν Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης είναι κίναιδος ολκής και βλέπει τους Μουσουλμάνους ως μελλοντικούς εραστές του; Τέτοια να λέτε στον κόσμο για να σάς ψηφίσει, με τον σταυρό στο χέρι δεν θα κάνετε τίποτα

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...