ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

17/9/10

Οι Κομμουνιστές του ΔΝΤ και ο «Κόκκινος Τζέφρυ».

Η αναγκαστική κολεκτιβοποίηση των Φορτηγών , οι «Κουλάκοι μικροϊδιοκτήτες», και το «πράσινο» Καρτέλ.


Όποιος δεν το βλέπει είναι στραβός. Η υποχρεωτική συνένωση των Φορτηγατζήδων σε «Εταιρείες», είναι «αναγκαστική κολεκτιβοποίηση», και αποβλέπει στην εξαφάνιση της ατομικής ιδιοκτησίας, και στον «περιορισμό της ιδιωτικής συσσώρευσης κεφαλαίου» , ακριβώς όπως έλεγε ο Τρότσκυ της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Παράλληλα, τα «Κολχόζ» των μεταφορών θα γίνουν ένα τεράστιο Καρτέλ, των 200 «Νονών» των μεταφορών, αφού η «απελευθέρωση» του κλειστού επαγγέλματος θα κάνει τους πλούσιους πολύ πιο πλούσιους και τους φτωχούς προλετάριους.

Ο Βαρώνος της Πάτρας με τις 74 άδειες θα πάρει άλλες τόσες, για βοήθεια και φοροαπαλλαγές, και έτσι «θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός» και θα αποκτήσουν ελπίδα στο πράσινο μέλλον «οι Νέοι μας», αφού θα αποκτήσει και ο κ. Ισίδωρος τα φορτηγά που χρειάζεται για να υλοποιήσει το συμβόλαιο του Investment Χάρυ, με την «κόκκινη» Cosco.

Για τον λόγο αυτό και η Κομμουνιστική ΝΔ, ζήτησε από τους μικροϊδιοκτήτες να μετριάσουν τις αντιδράσεις τους.
Οι μικροϊδιοκτήτες είναι το «παρελθόν», και είναι «αντιδραστικοί Κουλάκοι», που εμποδίζουν την πρόοδο της «Κομμουνιστικής Επανάστασης» του ΔΝΤ.

Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλεστε τον καθηγητη κο Ρωμανο ξανα στην εκπομπη σας,ο ανθρωπος ειναι απο τους λιγους πανεπιστημιακους που τιμουν τον τιτλο στην ελλαδα.

τολμησε να γραψει την στρατηγικη αφελληνισμου και δικαιωνεται καθε μερα με τα γεγονοτα νε επιταχυνονται.

Γαμ@ την Κλιματική Αλλαγή και την Αγία Κωλο-Οικογένεια.

Scripta manent!  Βλέπετε Πρωτοσέλιδο της "Ελευθερίας" που εξέφραζε τον Εφιάλτη, της 3ης Φεβρουαρίου 1954. Με μικρά γράμματα λέει. ...