17/9/10

Οι Κομμουνιστές του ΔΝΤ και ο «Κόκκινος Τζέφρυ».

Η αναγκαστική κολεκτιβοποίηση των Φορτηγών , οι «Κουλάκοι μικροϊδιοκτήτες», και το «πράσινο» Καρτέλ.


Όποιος δεν το βλέπει είναι στραβός. Η υποχρεωτική συνένωση των Φορτηγατζήδων σε «Εταιρείες», είναι «αναγκαστική κολεκτιβοποίηση», και αποβλέπει στην εξαφάνιση της ατομικής ιδιοκτησίας, και στον «περιορισμό της ιδιωτικής συσσώρευσης κεφαλαίου» , ακριβώς όπως έλεγε ο Τρότσκυ της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Παράλληλα, τα «Κολχόζ» των μεταφορών θα γίνουν ένα τεράστιο Καρτέλ, των 200 «Νονών» των μεταφορών, αφού η «απελευθέρωση» του κλειστού επαγγέλματος θα κάνει τους πλούσιους πολύ πιο πλούσιους και τους φτωχούς προλετάριους.

Ο Βαρώνος της Πάτρας με τις 74 άδειες θα πάρει άλλες τόσες, για βοήθεια και φοροαπαλλαγές, και έτσι «θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός» και θα αποκτήσουν ελπίδα στο πράσινο μέλλον «οι Νέοι μας», αφού θα αποκτήσει και ο κ. Ισίδωρος τα φορτηγά που χρειάζεται για να υλοποιήσει το συμβόλαιο του Investment Χάρυ, με την «κόκκινη» Cosco.

Για τον λόγο αυτό και η Κομμουνιστική ΝΔ, ζήτησε από τους μικροϊδιοκτήτες να μετριάσουν τις αντιδράσεις τους.
Οι μικροϊδιοκτήτες είναι το «παρελθόν», και είναι «αντιδραστικοί Κουλάκοι», που εμποδίζουν την πρόοδο της «Κομμουνιστικής Επανάστασης» του ΔΝΤ.

Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλεστε τον καθηγητη κο Ρωμανο ξανα στην εκπομπη σας,ο ανθρωπος ειναι απο τους λιγους πανεπιστημιακους που τιμουν τον τιτλο στην ελλαδα.

τολμησε να γραψει την στρατηγικη αφελληνισμου και δικαιωνεται καθε μερα με τα γεγονοτα νε επιταχυνονται.

  9/3/23 Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία Η 19η Μαρτίου είναι η 78η ημέρα του  Γρηγοριανού ημερολογίου. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτο...