28/9/10

ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ. ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Στην αντιπαράθεση με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές, το θέατρο του παραλόγου καλά κρατεί.



του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/09/blog-post_4037.html


Το αυτονόητο είναι η καθολική - πλην γενικόλογη - καταγγελία της κυβερνητικής πολιτικής.
Πρόκειται για μια φραστική καταδίκη, ανέξοδη και ανώδυνη.
Πρόκειται για έναν πολιτικό πειρασμό στον οποίο ενίοτε ενδίδουν ακόμα και οι κυβερνητικοί υποψήφιοι.
Είναι άλλωστε δημοφιλές να καταδικάζεις μια «αντιδημοφιλή» κυβερνητική πολιτική, πολύ δε περισσότερο όταν για τίποτε δε δεσμεύεσαι και κυρίως τίποτε το σαφές και συγκεκριμένο δεν καλείσαι να ανατρέψεις.

Και η ομολογία αυτή γίνεται ακόμα σαφέστερη, όταν ακόμα και οι πλέον φανατικοί πολέμιοι των κυβερνητικών επιλογών διαπιστώνουν ότι η κυβερνητική πολιτική τόσο γενικά όσο και πιο ιδιαίτερα στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, είναι εν πολλοίς δεδομένη.

Έτσι, ακόμα και αυτοί παραπέμπουν την πεμπτουσία της δικής τους παρουσίας σε μια ατέρμονη φιλολογία περί λαϊκών αγώνων γενικά, περί αντίστασης γενικά, περί κινητοποιήσεων γενικά, χωρίς να καταδεικνύουν συγκεκριμένα το ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ.

Οφείλουμε όμως να είμαστε σαφείς και ξεκάθαροι...
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/09/blog-post_4037.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην ιστοσελίδα http://www.ekloges2010.com/
μπηκα να ενημερωθώ για τις υποψηφιότητες του δήμου αθηναίων και 1ον. Αναφέρει μόνο 6 υποψήφιους. Την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ δεν την έχει καθώς και άλλους συνδυασμούς. Επίσης δεν αναφέρει πουθενά την παράταξη που υποστηρίζονται οι υποψήφιοι. Αυτό είναι νόμιμο? Παρακαλώ να μας ενημερώσετε.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,

Ανέβασα στο γιουτιούμπ τα χθεσινά σχόλιά σας στην εκπομπή του Κυρίου Καπούτση για το μνημόνιο.

Πιστεύω το συγκεκριμένο απόσπασμα πρέπει να το δουν όσο περισσότεροι άνθρωποι γίνεται και να το τρίψουν στην μούρη όσων λένε πως το μνημόνιο έσωσε την Ελλάδα.

http://www.youtube.com/watch?v=x9dW9Yj5n2Y

Ανώνυμος είπε...

Συνέβη στην Αθήνα‏...

Γράφει το ΦΑΝΤΑΣΜΑ της όπερας
Συνέβη σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας... Δυό Αλβανοί είχαν επιτεθεί σε κάποιον για να τον ληστέψουν, εκείνος αντιστάθηκε και περαστικοί έσπευσαν σε βοήθεια και έπιασαν τον ένα, ενώ ο άλλος το έσκασε...

Σε λίγο το θύμα βρέθηκε στο κοντινό αστυνομικό τμήμα, όπου υπέβαλε μήνυση στον συλληφθέντα, που οδηγήθηκε στο κρατητήριο κλαψουρίζοντας ότι το έκανε γιατί δεν είχε να φάει... Και τότε έγινε το καταπληκτικό...

Ένστολος πλησίασε τον κρατούμενο, κάτι του ψιθύρισε και εκείνος φώναξε "κάνω κι΄εγώ μήνυση στο κύριο"!..

Το αποτέλεσμα ήταν να αποσύρει το θύμα τη μήνυση (για να μη τρέχει στα δικαστήρια) προς ανακούφιση του μοναδικού αστυφύλακα που θα έμενε τη νύχτα στο τμήμα και θα ήταν υποχρεωμένος να φροντίσει όχι μόνο τη φύλαξη του κακοποιού αλλά και τη σίτισή του...

http://hellenicrevenge.blogspot.com/
2010/09/blog-post_29.html