29/9/10

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

Όταν ο λαός, ή τουλάχιστον ένα μεγάλο του κομμάτι, τύλιγε στο απερίσκεπτο χέρι του το ψηφοδέλτιο της ντροπής, κάποιοι από αυτούς πίστευαν πως την επαύριον ίσως και να τους .ευγνωμονεί ο τόπος για την ολέθρια επιλογή τους.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/09/blog-post_8105.html

Κάποιοι άλλοι, εγκλωβισμένοι στη λογική του προσωπικού βολέματος, πίστεψαν πως ήρθε η ώρα να εξαργυρώσουν την απερίσκεπτη πολιτική τους δουλοπρέπεια με την πολυπόθητη θεσούλα που θα τους μετέτρεπε σε μίνι εξουσιαστές χωρίς σκοτούρες και ανασφάλειες για το μέλλον.

Σήμερα τόσο οι μεν όσο και οι δε ξέρουν, πως ο «λαγός» που έβγαλε η κάλπη, δε συνιστά υπεύθυνη κυβέρνηση που νοιάζεται, ούτε για το μέλλον του τόπου ούτε και για την προοπτική αυτού του λαού.

Το τίμημα της πολιτικής τους απερισκεψίας και δουλοπρέπειας ήταν βαρύ και οι συνέπειές του εφιαλτικές για την ίδια τη χώρα.

Τώρα όλοι ξέρουν πως από αυτές τις εκλογές, αυτό που αναδείχτηκε δεν είναι μια υπεύθυνη ελληνική κυβέρνηση, αλλά μια συμμορία θεσμοθετημένων πλιατσικολόγων, που έβαλε στο στόχαστρο τον ιδρώτα των εργαζομένων, τα στοιχειώδη τους δικαιώματα, και την ίδια την προοπτική της Ελληνικής κοινωνίας σε τελευταία ανάλυση...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/09/blog-post_8105.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: