22/9/10

Τα πρόβατα κάνουν αποχή αλλά ο Χασάπης πάντα τα σφάζει

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.

Το καθεστώς των Φαύλων των Κλεπτών και των Λυμαιώνων, σπρώχνει, τα χαϊβάνια , τους χαζούς νεοέλληνες , εκτός πολιτικού πλαισίου, με τα «έξυπνα μηνύματα» , «εγώ δεν πάω να ψηφίσω», «εγώ θα ρίξω λευκό». Σ’ αυτές τις εκλογές, οι Έλληνες αποστασιοποιούνται από τα κόμματα. Ο τρόμος του καθεστώτος ,είναι ότι το «κόμμα που δεν έχει όνομα», που θεωρεί το σημερινό κομματικό πλαίσιο , αναποτελεσματικό, και διεφθαρμένο, θα πάει στις κάλπες και θα ψηφίσει ΟΧΙ στη Φαυλοκρατία , ΟΧΙ στην Κλεπτοκρατία, ΟΧΙ στην Κομματοκρατία. Τρέμουν τη χειραφέτηση της ψυχής και της συνείδησής του ΠΟΛΙΤΗ. Για αυτό τον λόγο σπρώχνουν τον κόσμο σε ΑΠΟΧΗ.

Ξυπνήστε ! Σας προσκαλούν να «κάνετε μούτρα», στο σύστημα της Φαυλοκρατίας και της Κλεπτοκρατίας, να βγείτε μόνοι σας έξω από το παιχνίδι και να τους δώσετε, σαν καλοί Καρπαζοεισπράκτορες ξανά ψήφο ανοχής. Τα «αμερικανάκια» που κάνουν αποχή, σε ποσοστό 60%, ψηφίζουν Ρότσιλντ-Ροκφέλερ-Γκόλντμαν Σάχς, για πάντα.
Μην ξεχνάτε ότι η μεγαλύτερη υπηρεσία που προσέφερε στην αμερικανοκρατία και την ντόπια Κλεπτοκρατία το «τιμημένο ΚΚΕ», ήταν η ΑΠΟΧΗ του 1946.

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.

Είναι στο χέρι μας να τους αναγκάσουμε να φύγουν σαν δαρμένα σκυλιά για να μας παραδώσουν και πάλι την πόλη και τη ζωή που μας έκλεψαν.

H ανασφάλεια, o φόβος και o τρόμος, αποτελούν την καθημερινότητα των Δημοτών της Αθήνας. Το αύριο, αν δεν αντιδράσουμε θα είναι πολύ χειρότερο από το χθες. Αν σας αρέσει ο τρόπος της ζωής σας κάντε ΑΠΟΧΗ , που σημαίνει περισσότερη Φτώχια και περισσότερη Εγκληματικότητα. Σημαίνει παράδοση στον Χασάπη, που το βράδι των εκλογών θα ανοίγει και πάλι σαμπάνιες, στην υγεία των κοροϊδιών, που του έστειλαν βουβό μήνυμα δυσαρέσκειας. Και την επομένη τα αγαθά πρόβατα θα πάνε στο Σφαγείο.

Οι εκλογές που έχουμε μπροστά μας είναι Δημοψήφισμα.

Με μια ψήφο λέμε: Φτάνει πια !!


Όλοι οι Αθηναίοι ψηφίζουμε:

- ΟΧΙ στους Φαύλους , ΟΧΙ στους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΧΙ στους ΨΕΥΤΕΣ, ΟΧΙ στους ΚΛΕΦΤΕΣ, ΟΧΙ στα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ που κάθονται στον σβέρκο μας σαν τσιμπούρια και πλουτίζουν από τον κόπο, τον ιδρώτα και το αίμα μας. ΟΧΙ στην Ζήμενς και το Βατοπέδι. - ΟΧΙ στο Μνημόνιο , στην Χούντα του ΔΝΤ και την προλεταριοποίηση της μεσαίας Τάξης.
- ΟΧΙ στην εισαγομένη εγκληματικότητα.
- ΟΧΙ στο Κράτος των Κουκουλοφόρων και της Μαφίας.
- ΟΧΙ στον εξισλαμισμό της Αθήνας, ΟΧΙ στο Τέμενος στον Βοτανικό, ΟΧΙ στον Βωβό και το εμπορικό του Κέντρο , ΟΧΙ στους Εργολάβους που κλέβουν για ένα κομμάτι ψωμί την ακίνητη περιουσία των Αθηναίων..
-ΟΧΙ στην καταλήστευση του Ελληνικού λαού, ΟΧΙ στον διπλασιασμό της τιμής του πετρελαίου Θέρμανσης. ΟΧΙ στην κλοπή μισθών και συντάξεων.
- ΟΧΙ στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση της Τραπεζιτικής Χούντας
- ΟΧΙ στον Νέο-Οθωμανισμό και τον Εθνομηδενισμό
- ΟΧΙ στoν τον αφελληνισμό των παιδιών μας

Οι εκλογές του Νοεμβρίου, είναι Δημοψήφισμα, για τη Μακεδονία ,για τον εθνοκτόνο «λαθρονόμο», για την ελληνικότητα του Αιγαίου, για την αποπομπή της κατοχικής κυβέρνησης. Δημοψήφισμα για την Έξωση της Δυναστείας των Παπανδρέου.. Δημοψήφισμα για να φύγει η Μαργαρίτα Τσάντ, τα παιδιά της, και η συμμορία τους από τον σβέρκο μας και την Χώρα.

Το βράδι των εκλογών, το μήνυμα της ΚΑΛΠΗΣ, πρέπει να είναι σαφές και ξεκάθαρο. Τέρμα η Φαυλοκρατία, η Κλεπτοκρατία και η Κομματοκρατία. PAPANDREOY GO HOME. Η ΑΘΗΝΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ , ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ !

ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΙ ΕΝΑ ΝΑΙ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ».

Ελλήνων Προμαχούντες Αθηναίοι, εμπρός να απελευθερώσουμε την Αθήνα και την Ελλάδα.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πακιστανοί βιαιοπράγησαν και αποπειράθηκαν να βιάσουν 16χρονη Ελληνίδα. Η κοπέλλα είναι σε κατάσταση σοκ. http://kosnews24.blogspot.com/2010/09/blog-post_2917.html

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...