18/9/10

Αίσχος. Σκότωσαν γέρο λαχειοπώλη για να τον ληστέψουν στην Σόλωνος

Τον γνωστό σε όσους κινούνται στο κέντρο, γεράκο λαχειοπώλη του Κολωνακίου σκότωσαν τα στρατεύματα κατοχής του ΠΑΣΟΚ, της ΣΑΛΕΧ και του κάθε κοκοβιού καρπαζοεισπράκτορα δήθεν κουλτουριάρη.
Το αίσχος της υπόθεσης είναι πως όλοι φωνάζουν για αυτά που συμβαίνουν στο κέντρο,υπάρχουν άνθρωποι που καθημερινά αιμορραγούν και τρέχουν στα νοσοκομεία,και κανείς δεν νοιάζεται.
Μας κοροϊδεύουν συνεχώς όλοι.
Την αστυνομία την έκαναν διακοσμητική,και οι ανθέλληνες κάνουν πάρτι στα κανάλια.
Το μεγάλο πάρτι όμως το κάνουν οι κακοποιοί σε όλο το κέντρο και σκοτώνουν,δέρνουν,χτυπούν,κλέβουν,πλουτίζουν από ναρκωτικά και κλοπιμαία.
Και αντί να βγει ένας ΑΝΤΡΑΣ από αυτή την κυβέρνηση να συντρίψει όλα τα κακώς κείμενα,έχουν το θράσος να μας αποκαλούν και φασίστες,επειδή τα φωνάζουμε και τα λέμε.
Λοιπόν λαμόγια καρπαζοεισπράκτορες,πείτε με ΦΑΣΙΣΤΑ,ΡΑΤΣΙΣΤΗ,ΑΛΗΤΗ και ότι άλλο θέλετε.
ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΩ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΌΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΎ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
Από αύριο το πρωί πρέπει να αρχίσουν αμέσως οι απελάσεις και οι επιχειρήσεις σκούπα και πάλι.
Μέχρι να ξεβρωμίσει ο τόπος από τα λαμόγια. που το παίζουν κακόμοιροι μετανάστες.
http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/blog-post_4934.html

3 σχόλια:

grenadier είπε...

Η θεωρία του φυλετισμού (ρατσισμού) ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε όσοο αυτή την εποχή, όπου ακόμα κι ένας τυφλός μπορεί να διακρίνει ότι Έλληνες και Αλβανοί ΔΕΝ ανήκουν στην ίδια φυλή και ότι πασιφανώς, η ανθρωπότητα ΔΕΝ ξεκίνησε από την Αφρική (!). Και να σκεφτήτε ότι κάποιοι απολιθωμένοι αριστεροί εξακολουθούν να κατηγορούν τον Χίτλερ σαν "ρατσιστή"! Από που κι ως πού, ρατσιστής ο Χίτλερ, ο οποίος, μέσα στην απέραντη μεγαλοψυχία και δημοκρατικότητά του, αποκαλούσε όλα αυτά τα ρυπαρά και δύσμορφα δίποδα όντα, "Υπάνθρωπους" - δηλαδή, ουσιαστικά, τους κατέτασσε στην κατηγορία..... των Ανθρώπων!!!
ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ χρειαζονται περισσοτερες ας παει να περπατησει ο τζεφρυ και ο σαμαρας στο κεντρο της αθηνας οπως εκανε ο δευτερος στη θεσσαλονικη ΓΙΑΤΙ φοβουνται να περπατησουν στο κεντρο της πρωτευουσας ΓΙΑΤΙ την καταντησαν ετσι ? ΝΟΜΙΖΩ μας λειπει η ποιο ουσιαστικη εξεταστικη ακομα ΟΧΙ απο το κοματα και τις τελειες ΑΛΛΑ απο τον ιδιο τον λαο γι'αυτους

Ανώνυμος είπε...

που ειναι οι λαπαδες να διαδηλωσουν για τον ατυχο λαχειοπωλη ??? πουθενα βεβαια γιατι τον σκοτωσαν τομαρια σαν αυτους κορακας κορακου ματι δεν βγαζει