23/9/10

«Σαουδάραβας Επενδυτής», των Βορείων Προαστίων αγοράζει τσάμπα την Αθήνα

Real Estate και ΜΑΦΙΑ καθοδηγούν τον εποικισμό με τις πλάτες Κυβέρνησης και κομμάτων που «λαδώνονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/blog-post_8641.html

Επειδή σε αυτή την π... την κοινωνία που ζούμε δεν μένει κρυφό. Και ακόμα και τα τσιράκια σας με ένα καφέ αρχίζουν και κελαηδάνε, καλό θα είναι να αρχίζετε να μαζέψετε τον "στρατό κατοχής" που έχετε βάλει στο κέντρο γιατί πρώτα θα αρχίσουμε με αυτούς και μετά μαζί σας.
Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.
Τίποτα δεν έχει γίνει τυχαία, ούτε οι ορδές ισλαμιστών λαθρομεταναστών που από τα σύνορα τους στέλνουν γραμμή στην Αθήνα με πούλμαν,ούτε το εμπόριο ναρκωτικών που έχει μεταφερθεί από την Βάθης σε συγκεκριμένα σημεία,ούτε η χαλαρή αντιμετώπιση της αστυνομίας και των ΜΜΕ,ούτε οι 870 (και βάλε) ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τράπεζες και δημόσιο ταυτόχρονα,αλλά ούτε και η συγκεκριμένη περιοχή για να γίνει το γιγάντιο τζαμί..
Ποιος αγοράζει τα οικόπεδα,τα σπίτια και γενικώς ότι πουλιέται στην περιοχή του κέντρου και ειδικώς από το ύψος της Σταδίου και κάτω;
Γιατί η αστυνομία έχει κλείσει την περιοχή πάνω από την Ομόνοια και σπρώχνει τα πρεζόνια και τους λαθρομετανάστες πίσω στην Πειραιώς την Αγ.Κων/νου και το Μεταξουργείο;
Περιοχές όπως το Μεταξουργείο,ο Κεραμεικός,ο Άγιος Παύλος,ο Άγιος Παντελεήμονας κλπ κλπ.. που θυμίζουν την Καμπούλ μετά από βομβαρδισμό.
Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιος αγοράζει στην περιοχή;
Πολύ γνωστός Έλληνας κατασκευαστής..(όνομα ακόμα δεν βάζουμε)
Αναρωτηθήκατε ποιος κρύβετε από πίσω του και τον έβαλε να αγοράζει κοψοχρονιά?
Ο...μουσουλμάνος. αλλοδαπός (όνομα ακόμα δεν βάζουμε) πολυεκατομμυριούχους κάτοικος Βορείων Προαστίων.

Ο οποίος φιλοξενεί συνέχεια στην έπαυλη του, πολιτικούς (τσιράκια) από όλα τα κόμματα, δημοσίους λειτουργούς, επιχειρηματίες κλπ κλπ.και τους χρηματοδοτεί όλους.
Έχει αναθέσει στον Έλληνα κατασκευαστή να αγοράσει τα πάντα στην περιοχή κοψοχρονιά, μιας και ο "στρατός κατοχής" (των ναρκωτικών,των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών,της πορνείας,των ληστών και του παρακράτους) έχει κάνει και τους πιο αισιόδοξους και δυναμικούς Έλληνες να θέλουν φύγουν από την περιοχή με κάθε τρόπο και ακόμα και με πολύ χαμηλό αντίτιμο για να δώσουν τα σπίτια τους.

Καλούμε όλους τους Έλληνες ακόμα και αλλοδαπούς χριστιανούς να μην πουλήσει κανένας το σπίτι του.
Αν το κρατήσει αργότερα θα πάρει τεράστια αξία.
Γιατί έχουν σχεδιάσει να αναπτύξουν την περιοχή,αλλά με την μέθοδο της ανταλλαγής πληθυσμών και του μεθοδευμένου εποικισμού.
Πολεμήστε για την περιοχή και τα σπίτια που σας άφησαν οι πρόγονοι σας.
Κρατήστε τα και ξανακάντε την περιοχή πάλι δικιά σας.
Βγείτε στις πλατείες στα πάρκα,οργανωμένα.Μην κλείνεστε μέσα στα σπίτια σαν φυλακισμένοι.
Αυτό θέλουν κι αυτοί.
Να ζείτε κλειδωμένοι και κρυμμένοι,μέχρι να ξεπουλήσετε,την ώρα που αυτοί οργανώνουν τα προγκρόμ κατά των Ελλήνων από γειτονιά σε γειτονιά.
Ξυπνήστε που να πάρει ο διάλος,αν σας έχει μείνει έστω και λίγο Ελληνικό στοιχείο μέσα σας.
Σκεφτείτε τι θα έκαναν οι πατεράδες και οι παππούδες σας στην δικιά σας θέση.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...