15/9/10

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ;;;

ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΕΙ ΣΕ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ

Από την άποψη αυτή, η αποθράσυνση και η εμφαινόμενη αυτοπεποίθηση στην τουρκική εξωτερική πολιτική, δεν «ακουμπά» κατά κανόνα στις δικές της εγγενείς δυνατότητες και δυναμικές.


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/09/blog-post_692.html


Δύσκολο να πει κανείς με βεβαιότητα αν το εγχείρημα του Ελληνοαμερικανού γερουσιαστή Κρίς Σπύρου για τον προγραμματιζόμενο θρησκευτικό ακτιβισμό στην Αγιά Σοφιά, αποτελεί μια ενέργεια επιβεβλημένη όσο και αναγκαία από την εποχή και το χαρακτήρα των διεθνών εξελίξεων προσαρμοσμένη στα αδιαπραγμάτευτα και διαχρονικά δίκαια του Ελληνισμού, ή αν πρόκειται για έναν μεθοδευμένο σχεδιασμό κάτω από το τραπέζι, που αποσκοπεί (με τη συγκατάθεση της Αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής) να εμπλέξει την Ελλάδα σε πολιτικές και άλλες περιπέτειες.

Δυστυχώς ή ευτυχώς δίκην προθέσεων δεν μπορεί κανείς να επιχειρήσει.
Και φυσικά μόνο εκ του αποτελέσματος μπορεί να σταθμίσει τεκμηριωμένες κρίσεις αναφορικά με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του γερουσιαστή.

Το βέβαιον είναι ότι:
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/09/blog-post_692.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

23 Απριλίου 1999. Η στυγνή δολοφονία από το Κράτος Δικαίου 23 εργαζόμενων στην Ενημέρωαη. Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε την ελευθερία της Γνώμης.

  ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ  Ο.Δ.ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ Tα ξημερώματα της 23η...