16/9/10

ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ή ΑΦΕΛΕΙΣ;;; ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.


Εμείς πάντως ούτε τα πουλερικά θα αδικήσουμε, ούτε στην πολιτική κακοδαιμονία αυτού του τόπου θα παραπέμψουμε για την αναζήτηση της απάντησης σ αυτό το ερώτημα.


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/09/blog-post_12.html

Το πολιτικό λάθος ή ακόμα και η πολιτική δολιότητα που μπορεί να υποκρύπτεται πίσω από μια προτροπή, χρήζει αποκλειστικά και μόνο πολιτικής απάντησης και αυτή θα επιχειρήσουμε να καταδείξουμε στη συνέχεια.

Το κουβάρι για τις «αυτοδιοικητικές» εκλογές μαζεύει, και όσο η ώρα πλησιάζει στο σημείο μηδέν, εκείνες οι παράξενες λογικές που καλούν σε αποχή, επιχειρώντας μάλιστα να διανθίσουν και με πολιτική επιχειρηματολογία αυτή την προτροπή, κάνουν όλο και τακτικότερα την εμφάνισή τους.

Στην πολιτική εξ ορισμού σωστό ή εξ ορισμού λάθος σε μια πολιτική θέση δεν υφίσταται.

Τα πάντα και πάντα πρέπει να κρίνονται σε συνάρτηση με το συγκεκριμένο κάθε φορά πολιτικό περιβάλλον, αλλά και με τις παράπλευρες δυνατότητες και εναλλακτικές δυναμικές που ενδέχεται να τροφοδοτούν.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/09/blog-post_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...