10/9/10

Ομαδική προσευχή μουσουλμάνων στην πλατεία Κοτζιά...

Η επιστροφή του Ισλάμ στην Αθήνα μετά το 1821...Ραμαζάνι στην Αθήνα.
Τον χώρο παραχώρησε ο Δήμος Αθηναίων.

Εκατοντάδες Μουσουλμάνοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας για τον εορτασμό του τέλους του Ραμαζανίου με το «Αΐντ Αλ Φιτρ», στην πλατείας Κοτζιά. H πλατεία Κοτζιά εμοιάζε περισσότερο με την Μέκκα παρά με την πρωτεύουσα μιας χώρας της Ε.Ε. Το «Αΐντ Αλ Φιτρ» είναι μια μία εορταστική πρωινή προσευχή που ακολουθείται από έναν εορταστικό λόγο. Την προσευχή οδηγήσαν δύο Ιμάμηδες που ήρθαν από την Αίγυπτο.


11 σχόλια:

Πλούταρχος είπε...

Αλήθεια βρε Σπύρο,

πώς και δε χοροστάτησε ο Λιάπης;

Γ.Π. είπε...

Εικόνες από το (πολύ) κοντινό μέλλον!

Ανώνυμος είπε...

Το οθωμανικό αρέσει στο δήμαρχο. Και στην Αλ σαλεχ. Θα έχει εκπομπή προπαγάνδας στη νετ με τίτλο ¨οι φωλές της Αθήνας"

Ανώνυμος είπε...

Eίμαστε στα καλά μας?Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μπούκαραν λαθρομετανάστες από τη Τουρκία και τώρα θα έχουμε ΄τετοια φαινόμενα?Θα μας τρελάνουν οι δοσίλογοι,από πότε η Ελλάδα έγινε μουσουλμανικό κράτος?Ελλήνες κάντε κάτι η Ελλάδα χάνεται,με τέτοια φαινόμενα σε μαι δεκαετία ξεχάστε τη χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Η ανέγερση του Τεμένους στη Ιερά γή του Βοτανικού, μια ανεξήγητα, ηλίθια, είναι μια ενέργεια που έπρεπε να συνεγείρει σύνολο τον ελληνικό λαό, γιατί στα θεμέλια του θα θάψουν εκτός από το μέλλον του και την ιστορία του.
Η πρόσφατη ,μετα φανών και λαμπάδων, εισαγωγή προς ψήφισι νομοσχεδίου που θα παρακάμπτει την αρχαιολογική υπηρεσία προκειμένου να προχωρήσουν απρόσκοπτα οικοδομικά έργα, οπως στην περίοδο των ολυμπιακών, πρέπει να ξυπνήσει την Αντιπολίτευση, μείζονα και ελάσσονα, γιατι πρωτα έχει στοχο να καλυψει το Αισχος του Βοτανικου!
Τα κτήρια του Πολεμικού ναυτικού στην περιοχή που θα κτιστεί το Τέμενος, είναι ελαφρές κατασκευες και τολ και δεν έχουν σκαφτεί θεμέλια έτσι ώστε να φανεί τί κρύβεται από κάτω!

Μη αφήσετε να γίνουν έργα χωρίς της παρουσία της αρχαιολογικής υπηρεσίας και χωρίς την παρουσία ανθρώπων που έχουν ψυχή και γνώση του θέματος!!!!
Αλλά πέρα από το προφανές έγκλημα που θα διαπραχθεί στον αρχαιολογικό χώρο του Βοτανικού, υπάρχουν και άλλα προβλήματα που άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα θα δημιουργήσει η ανέγερση αυτού του είδους του ισλαμικού κέντρου.
Πως θα εξασφαλιστεί ότι το Τέμενος που θα χτιστεί δεν θα γίνει τόπος για να εκτονώνουν το μεταξύ τους μίσος όπως κάθε μέρα γίνεται σε αντίπαλα μουσουλμανικά ιερατικά κέντρα, στο Πακιστάν, στην Ινδία, στο Ιράκ και αλλού;

Κατα τα άλλα, οι στρατοί πλύσης εγκεφάλου, Άθεοι και μνησίκακοι με τη πίστη των μανάδων τους και τα μαρτύρια των παππούδων τους, κάτι ανήκουστα περίγελα Καλαμπουρακια και Οικονομάκια , περιδεή και εκστασιασμένα για τους Πιστούς του Ισλάμ, που κάναν επίδειξη της δύναμής τους στη πλατεία Κλαυθμώνος σήμερα, μηρύκασαν και το μίσος τους και την βλακεία τους!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.

ILIAS είπε...

Και μετά περιμένουν και ψήφο. Α,ρε,κούνια που τους κούναγε!!!!!

fstav είπε...

Oταν οι μουσουλμάνοι αποκτούν εξουσία, εξοντώνουν τίς χριστιανικές μειονότητες. Τό ζήσαμε στήν Αίγυπτο, στήν Κωνσταντινούπολη, στήν κατεχόμενη Κύπρο. Αυτό θέλουν καί οι αριστεροπροδότες νά εξοντωθούμε, αλλά γιά νά γίνει αυτό πρέπει νά γίνουμε μειονότητα στήν χώρα μας.

Τό Βυζάντιο έπεσε από τήν αρθρόα εισροή μουσουλμάνων. Ηρθαν ως μετανάστες, έγιναν κατακτητές καί κατέληξαν γενοκτόνοι. Ετσι χάσαμε τήν Μικρά Ασία.

Ανώνυμος είπε...

Μαύρο στο Δημαρχούλη!
Όποιος ψηφίσει τέτοιους είναι προδότης!

Ανώνυμος είπε...

[...]Η παραχώρηση του κέντρου των Αθηνών για την τέλεση θρησκευτικών τελετών μίας άλλης εκτός της επικρατούσης κατά το Σύνταγμα θρησκείας αποτελεί απαράδεκτον συμπεριφοράν που πλήττει την επικρατούσα εις το Κράτος θρησκευτικήν πίστιν.Η Ελληνική Πολιτεία βάσει του ισχύοντος Συντάγματος δεν είναι ουδετερόθρησκος Πολιτεία. Επιπροσθέτως ουδείς έχει το δικαίωμα εν ονόματι του δήθεν εκσυγχρονισμού και της δήθεν πολυπολιτισμικότητος να ποδοπατεί βαναύσως την ιστορική μνήμη του Ελληνικού Έθνους, παραθεωρώντας τους ποταμούς αιμάτων των αγρίως σφαγιασθέντων και αναιρεθέντων Νεομαρτύρων από τους οπαδούς της συγκεκριμένης θρησκευτικής παραδοχής, αλλά και των ηρώων της Εθνικής μας παλλιγγενεσίας.

Μόνον γαικύλοι και προδόται της πατρίδος διατάκται και υπεργολάβοι της νέας εποχής και του αθλίου συγκρητισμού μπορούν να αμνηστεύουν με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο «τέσσερα μαύρα ατέλειωτα εκατόχρονα σκλαβιάς», φρίκης, δολοφονιών, βιασμών και ειδεχθών εγκλημάτων που είχαν ως εφαλτήριο και την συγκεκριμένη θρησκευτική παραδοχή.

Ενταύθα βέβαια παραθεωρήθηκε πλήρως η διεθνώς κατωχυρωμένη έννοια της αμοιβαιότητος διότι εις ουδεμία μουσουλμανική χώρα θα επετρέπετο ποτέ μία παρόμοια θρησκευτική ενέργεια και επί πλέον εκθέτει διεθνώς την χώρα μας διότι την εμφανίζει ως δήθεν αρνουμένη την στέγασιν της συγκεκριμένης θρησκευτικής κοινωνίας την στιγμήν κατά την οποίαν εις την Ελληνικήν Επικράτειαν υφίστανται και λειτουργούν ανέτως μουσουλμανικά τεμένη στην Θράκη και την Δωδεκάννησο, αι μουσουλμανικαί μουφτείαι τυγχάνουν ανεγνωρισμέναι ως ΝΠΔΔ και μισθοδοτούνται υπό του Ελληνικού Δημοσίου οι Θρησκευτικοί λειτουργοί της Μουσουλμανικής Θρησκευτικής παραδοχής και επιβαρύνουν τον Κρατικό Προϋπολογισμό τα Μουσουλμανικά Ιεροδιδασκαλεία. Στο δε λεκανοπέδιον ανεξελέγκτως λειτουργούν άτυπα μουσουλμανικά τεμένη[...]

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ
http://www.romfea.gr/component/content/article/13/5800-2010-09-10-17-54-30
http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=3340

Ανώνυμος είπε...

Καλα πολυ γκαγκες ειναι οι μουσουλμανοι βρε παιδια με τον δημαρχουλη αυτον την ακροπολη επρεπε να ζητησουν για να προσευχηθουν ΠΙΣΤΕΥΕΙ κανεις οτι ο οθωμανολατρης δημαρχος και ο φερομενος ως πρωθυπ... θα ελεγαν οχι ???? με τι αντερα θα το ελεγαν ???

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...