18/9/10

«Οι παλιάνθρωποι ενώνονται μεταξύ τους σαν τις σάπιες σταφίδες»

H Ευρωβουλευτής κ. Γιαννάκου πετάει σκοπίμως στα σύννεφα

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Η Ελλάδα σβήνει – αν δεν έσβησε – ο λαός της ψοφάει από την πείνα και καλά κάνει αφού η χυδαία πλειοψηφία του αυτό επεδίωκε τριάντα πέντε ολόκληρα χρόνια – οι Τούρκοι κατέβηκαν στο Λαύριο, οι Σκοπιανοί αλωνίζουν και οι Τσάμηδες καραδοκούν.

Ο «κυρίαρχος» λαός συμπεριφέρεται ως συγχυσμένη αγέλη και η απόλυτη διαφθορά κατατρώει τα πάντα!
Εν μέσω, λοιπόν, αυτής της ελλαδοκτόνου και κοινωνιοκτόνου καταστάσεως εμφανίζεται, ή προσπαθεί να εμφανιστεί, στο πολιτικό προσκήνιο και η άλλοτε υπουργός της απαιδείας και της ανιστορίας κ. Μαριέττα και νυν ευρωβουλευτής της Ν.Δ., η οποία παριστάνει ωσάν να μη γνωρίζει τίποτα, απολύτως τίποτα, για τον επιθανάτιο ρόγχο της Ελλάδας.
Στα πλαίσια αυτής της εσκεμμένης αγνοίας της, δραπετεύει από την ελληνική πραγματικότητα προς τους ευρωπαϊκούς... πολιτικούς παραδείσους, καταθέτοντας σχετική ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με την οποία ζητούσε πληροφορίες «για τις πρωτοβουλίες της Ε.Ε. ως προς τον διαπολιτισμικό διάλογο της UNESCO» (βλ. «Αυριανή» της 31ης Ιουλίου, σελ. 32). Χέστηκε η γαϊδάρα στ’ αλώνι. Όταν η Ελλάδα πεθαίνει, όταν έχασε την εθνική της κυριαρχία και όταν κινδυνεύει να ακρωτηριαστεί εδαφικά και θαλάσσια.
Με τέτοιους βουλευτές και ευρωβουλευτές, με τέτοιους πρωθυπουργούς και υπουργούς ήταν βέβαιο ότι θα φθάναμε εδώ που φθάσαμε! Όταν ο διεφθαρμένος λαός ψηφίζει, επιβεβαιώνει τη ρήση, τη σοφή ρήση, του σατιρικού μας Λασκαράτου που έγραψε: «Οι παλιάνθρωποι ενώνονται μεταξύ τους σαν τις σάπιες σταφίδες»
Ενωθείτε και προσοχή να μη χωριστείτε!

Αθλιότης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η προδοσία του 1941. Η 16η Απριλίου, ήταν Μεγάλη Τετάρτη. Στις Θερμοπυλες έγινε η του Τενεκέ Διαγγελέα που δεν διοικούσε τίποτα με τον Καραγκιόζη Σύμμαχο στον οποίο ο Βασλιάς και ο θείος του ειχαν παραδωσει ...εν λευκώ.

Ο Παπάγος που εκπροσωπούσε πλέον μόνο τον εαυτό  του, επειδή φοβόταν την ολοσχερή καταστροφή των Αθηνών , είπε αυθόρμητα στους Άγγλους ότι θ...