23/9/10

ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.

ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ


«Μετατρέψαμε την οικονομική κρίση σε ευκαιρία», είπε ο Παπανδρέου στην Νέα Υόρκη και σημείωσε, ότι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν αυξημένη στήριξη από την Κοινή Γνώμη, προς εκείνον και το ΠΑΣΟΚ , σε σχέση με τον περασμένο Απρίλιο».

Αυτά του λένε οι Αμερικανοί επικοινωνιολόγοι του, που πιστεύουν ότι , «τα χαϊβάνια , οι νεοέλληνες», θα κάνουν αποχή και το 18% θα γίνει 36%.

ΑΘΗΝΑΙΟΙ!!

Το καθεστώς των Φαύλων των Κλεπτών και των Λυμεώνων, σπρώχνει, εκτός πολιτικού πλαισίου, τους πολίτες, με τα «έξυπνα μηνύματα» , «εγώ δεν πάω να ψηφίσω», «εγώ θα ρίξω λευκό», που απευθύνονται σε χαζούς, και σε «πρόβατα».
Σ’ αυτές τις εκλογές, οι Έλληνες αποστασιοποιούνται από τα κόμματα. Ο τρόμος του καθεστώτος είναι ότι , οι πολίτες που λένε «Κανένας» τους, το «κόμμα που δεν έχει όνομα», θα πάνε στις κάλπες για να ψηφίσουν ΟΧΙ στη Φαυλοκρατία , ΟΧΙ στην Κλεπτοκρατία, ΟΧΙ στην Κομματοκρατία, ΟΧΙ στη Χούντα του ΔΝΤ. Τρέμουν τη χειραφέτηση της ψυχής και της συνείδησής του ΠΟΛΙΤΗ. Για αυτό τον λόγο τον σπρώχνουν σε ΑΠΟΧΗ.

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑΙΟΙ , Ξυπνήστε !

Σας προσκαλούν να «κάνετε μούτρα», στο σύστημα της Φαυλοκρατίας και της Κλεπτοκρατίας, να βγείτε μόνοι σας έξω από το παιχνίδι και να τους δώσετε, σαν καλοί Καρπαζοεισπράκτορες ξανά ψήφο ανοχής, για να αγοράσουν τα σπίτια σας και τις περιουσίες σας για ένα κομμάτι ψωμί. Τα «αμερικανάκια», που κάνουν αποχή, σε ποσοστό 60%, ψηφίζουν ξανά και ξανά Ρότσιλντ-Ροκφέλερ-Γκόλντμαν Σάχς, For Ever. .
Μην ξεχνάτε, ότι η μεγαλύτερη υπηρεσία που προσέφερε στην αμερικανοκρατία και την ντόπια Κλεπτοκρατία, το «τιμημένο ΚΚΕ», ήταν η ΑΠΟΧΗ του 1946.

Είναι στο χέρι μας να τους αναγκάσουμε να φύγουν σαν δαρμένα σκυλιά για να μας παραδώσουν την Πόλη και τη ζωή που μας έκλεψαν.

H ανασφάλεια, o φόβος και o τρόμος, αποτελούν την καθημερινότητα των Δημοτών της Αθήνας. Το αύριο, αν δεν αντιδράσουμε θα είναι πολύ χειρότερο από το χθες. Αν σας αρέσει ο τρόπος της ζωής σας, κάντε ΑΠΟΧΗ , που σημαίνει περισσότερη Φτώχια και περισσότερη Εγκληματικότητα. ΑΠΟΧΗ ,σημαίνει παράδοση στον Χασάπη, που το βράδι των εκλογών θα ανοίγει και πάλι σαμπάνιες, στην υγεία των κοροϊδιών, που του έστειλαν βουβό μήνυμα δυσαρέσκειας. Και την επομένη τα «αγαθά πρόβατα» θα πάνε στο Σφαγείο, και οι μάγκες στο Ταμείο.

Οι εκλογές που έχουμε μπροστά μας είναι Δημοψήφισμα.

Με μια ψήφο λέμε: Φτάνει πια !!
Όλοι οι Αθηναίοι ψηφίζουμε:
- ΟΧΙ στους Φαύλους , ΟΧΙ στους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΧΙ στους ΨΕΥΤΕΣ, ΟΧΙ στους ΚΛΕΦΤΕΣ, ΟΧΙ στα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ που κάθονται στον σβέρκο μας σαν τσιμπούρια και πλουτίζουν από τον κόπο, τον ιδρώτα και το αίμα μας. ΟΧΙ στην Ζήμενς και το Βατοπέδι. - ΟΧΙ στο Μνημόνιο , στην Χούντα του ΔΝΤ και την προλεταριοποίηση της μεσαίας Τάξης.
- ΟΧΙ στην εισαγομένη εγκληματικότητα.
- ΟΧΙ στο Κράτος των Κουκουλοφόρων και της Μαφίας,
- ΟΧΙ στον εξισλαμισμό της Αθήνας, ΟΧΙ στο Τέμενος στον Βοτανικό, ΟΧΙ στον Βωβό και το εμπορικό του Κέντρο , ΟΧΙ στους μουσουλμάνους «επενδυτές», και τους Εργολάβους τους, που κλέβουν για ένα κομμάτι ψωμί την ακίνητη περιουσία των Αθηναίων.
-ΟΧΙ στην καταλήστευση του Ελληνικού λαού, ΟΧΙ στον διπλασιασμό της τιμής του πετρελαίου Θέρμανσης. ΟΧΙ στην κλοπή μισθών και συντάξεων.
- ΟΧΙ στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση της Τραπεζιτικής Χούντας
- ΟΧΙ στον Νέο-Οθωμανισμό και τον Εθνομηδενισμό , ΟΧΙ στον τον αφελληνισμό των παιδιών μας

Οι εκλογές του Νοεμβρίου, είναι Δημοψήφισμα, για τη Μακεδονία ,για τον εθνοκτόνο «λαθρονόμο», για το Αιγαίο, για την αποπομπή της κατοχικής κυβέρνησης. Δημοψήφισμα για να φύγει η Μαργαρίτα Τσάντ, τα αβάπτιστα παιδιά της, και η συμμορία τους από τον σβέρκο μας και την Χώρα.

Το βράδι των εκλογών, το μήνυμα της ΚΑΛΠΗΣ, πρέπει να είναι σαφές και ξεκάθαρο.
Τέρμα η Φαυλοκρατία, η Κλεπτοκρατία και η Κομματοκρατία. GIORGOS GO HOME.
Η ΑΘΗΝΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ , ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΙ ΕΝΑ ΝΑΙ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ»,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ KAI THΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ,ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ. ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ. ΛΑΘΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, ΛΑΘΡΟΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΨΩΡΟ-ΕΛΙΤ.
ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ. ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ
ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΕΦ ΟΠΛΟΥ ΨΗΦΟ.Ήρθε η ώρα να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση. O Κυρίαρχος λαός, πρέπει να αποκαταστήσει την κυριαρχία του. Το ραντεβού με την ιστορία και το πεπρωμένο μας, έφθασε και θα είμαστε εκεί. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. ΟΛΟΙ !

Η Αθήνα πάλι στους Έλληνες!

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1/3
Περί τής φιλολογίας τής αποχής

Μαυρίστε τούς υποψηφίους τών κομμάτων πού έχουν την ευθύνη γιά την κατάντια τής ελλάδας ή είναι έμμεσα μέσα στο κόλπο.
Η αποχή είναι η χειρότερη επιλογή. Σημειωτέον οτι το λευκό ή το άκυρο εξισώνονται με τήν αποχή. Αν αφαιρέσουμε τα λευκά και άκυρα, τότε τα έγκυρα πού μένουν, αθροίζονται γιά να βγάλουν το 100% επί τού οποίου γίνεται η κατανομή τών ποσοστών.
Αν κάποιος υποστηρίζει κάποιο από τα κόμματα, τότε προφανώς θα επιλέξει τον χρισμένο από αυτά ως υποψήφιό τους, οπότε αυτός δεν πρόκειται να κάνει αποχή.
Άν όμως κάποιος δεν υποστηρίζει κανένα από τα κόμματα, τότε με την αποχή αποσύρεται και αφήνει τούς υποστηρικτές τών κομμάτων αυτών να διαμορφώσουν τα αποτελέσματα, αυξάνοντας φυσικά τα ποσοστά όλων τών κομμάτων και περισσότερο τών μεγαλύτερων.
Παράδειγμα:
ψήφοι ποσοστά
30 πασόκ 30/60= 50 %
+20 ν.δημοκρ.20/60= 33 %
+10 λοιπά 10/60= 17 %
=60 ψήφοι έγκυροι
+40 αποχή- λευκά- άκυρα
=100 ψηφοφόροι

Χωρίς αποχή
30 πασόκ 30 %
+20 ν.δημοκρατία 20 %
+10 λοιπά 10 %
+40 ανεξάρτητοι 40 %
=100 ψηφοι έγκυροι

Σύγκριση / κέρδος
πασόκ 20 %
ν.δημοκρατία 13 %
λοιπά 7 %
ανεξάρτητοι --
Βλέπουμε οτι στό παράδειγμα, το 40% τής αποχής το πήρε κατα το μέγιστο μέρος το πρώτο κόμμα- πασόκ (20%) , μετά το επόμενο- ν.δημοκρατια (13%) και τέλος τα λοιπά (7%)

Καί τι μπορεί να ψηφίσει κάποιος πού δεν υποστηρίζει αυτά τα κόμματα; Είναι πολύ απλό: να ψηφίσει όποιον δεν ειναι δικός τους υποψήφιος δηλ. όποιον είναι ανεξάρτητος. Ακόμα και ψευτοανεξάρτητος να είναι κάποιος υποψήφιος, δηλ να έχει ιδεολογικούς δεσμούς και δεσμούς διαπλοκής με κάποιο κόμμα, από την στιγμή πού είναι ανεξάρτητος καί δέν έχει το χρίσμα τού κόμματος, το αποτέλεσμα θα είναι ότι η ψήφος δεν θα πάει σε κανενα κόμμα, καί έτσι, μέσω τού ανεξάρτητου ή τού ψευτοανεξάρτητου, θα μειώθούν τα ποσοστά όλων τών κομμάτων και πιό πολύ των μεγαλύτερων. Επομένως το συμφέρον και η επιθυμία του ψηφοφόρου πού δεν θέλει κανένα κόμμα ικανοποιούνται, ενω με την αποχή το αντίθετο.
Άν πάλι δεν υπάρχουν ανεξάρτητοι σε έναν δήμο ή περιφέρεια, τότε ας ψηφίσει τόν λιγώτερο ένοχο, διότι αν κάνει αποχή πάλι θα ενισχύσει τα κόμματα και πιό πολύ τα μεγαλύτερα καί πιό ένοχα.
Η αποχή ασφαλώς και είναι επιθυμητή από όλα τα κόμματα ακόμα κι αν διακηρύσσουν ακριβώς το αντίθετο.
Όποιος ψευτοεπαναστάτης είναι υπέρ τής αποχής δημοσίως, είναι πιθανώτατα και αυτός μέσα στό κόλπο.
Με τήν αποχή δέν γυρίζει κανείς την πλάτη του στό σύστημα, δείχνοντας δήθεν τήν περιφρόνησή του. Διότι το σύστημα βγαίνει πιό δυνατό με τήν αποχή. Άρα με την αποχή, αντιθέτως, υπηρετεί το σύστημα.
Καί αυτός πού επιλέγει ή διακηρύσει τήν αποχή, τι πιστεύει; Είναι κατα τής δημοκρατικής διαδικασίας τών ψηφοφοριών; Μήπως θα διεκήρυσσε ότι είναι και υπέρ τής καταργησής τούς;
Καί άν δεν τον ικανοποιούν τα υπάρχοντα κόμματα, στίς μεν δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ας ψηφίσει ανεξάρτητους, άρα έχει άνετη επιλογή, ενώ στίς βουλευτικές εκλογές ας ψηφίσει κόμματα τύπου κυνηγοί.
Σέ τελευταία ανάλυση ποιός έχει τήν υποχρέωση να δημιουργει άξια καί εμπνευσμένα κόμματα υπέρ τών πολιτών; ...Ασφαλώς οι ίδιοι οι πολίτες. Αφού λοιπόν οι πολίτες αδιαφορούν απολύτως γιά τήν δημιουργία τέτοιων κομμάτων, ασχολούμενοι αποκλειστικά με τίς προσωπικές τους υποθέσεις, τότε ας μήν διαμαρτύρονται πού τα ιδιωτικά συμφέροντα, ελληνικά και υπερεθνικά, έχουν αναλάβει αυτό το έργο, σε βάρος βεβαίως των πολιτών.

Μπορείτε να σημειώσετε από τίς ακόλουθες διευθύνσεις τα ονόματα τών υποψηφίων τών κομμάτων στήν περιοχή πού ψηφίζετε, γιά να ξέρετε τί γίνεται και ποιούς να μαυρίσετε.
Επίσης στό www.eklogika.gr έχει αρκετές πληροφορίες

Ανώνυμος είπε...

2/3
Οι ακόλουθοι είναι οι συνδιασμοί γιά τήν περιφέρεια Αττικής καί τόν δήμο Αθήνας:

ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ
ΠΑΣΟΚ
www.pasok.gr/portal/resource/section/ypopsifioi
υποψήφιος περιφερειάρχης: Σγουρός Ιωάννης συνδιασμός: «αττική»

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=section&id=63&Itemid=702
υποψήφιος περιφερειάρχης: Κικίλιας Βασίλειος συνδιασμός: «αττική νέα προοπτική»

ΚΚΕ
www.kke.gr/ekloges
υποψήφιος περιφερειάρχης: Παφίλης Αθανάσιος συνδιασμός: «λαϊκή συσπείρωση Αττικής»

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ
www.syn.gr/gr/tmima.php?gl=el&page=107
υποψήφιος περιφερειάρχης: Μητρόπουλος Αλέξιος συνδιασμός: «αττική συνεργασία- όχι στό μνημόνιο »

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (Κουβέλης- πρώην μέλος τού συνασπισμού)
www.dimokratikiaristera.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=181%3A2010-10-19-15-10-29
υποψήφιος περιφερειάρχης: Ψαριανός Γρηγόριος συνδιασμός: «αττική γή»

ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ (Αλαβάνος Αλέκος- πρώην μέλος τού συνασπισμού)- συμμετέχει μόνο στήν περιφέρεια Αττικής.
υποψήφιος περιφερειάρχης: Αλαβάνος Αλέκος συνδιασμός: «μέτωπο αλληλεγγύης και ανατροπής- ελεύθερη Αττική »

ΛΑΟΣ
www.laos.gr/
υποψήφιος περιφερειάρχης: Αδωνις Γεωργιάδης συνδιασμός: «αττική γή»

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
www.ecogreens-gr.org/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=1395:2010-10-05-16-39-54&catid=98:-10&Itemid=93
υποψήφιος περιφερειάρχης: Διάκος Κωνσταντίνος συνδιασμός: «αττική οικολογική απάντηση »
ΛΟΙΠΟΙ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ Ή ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

ΔΗΜΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - πρώην βουλευτής του πασοκ- έως πρίν λιγους μήνες, συμμετέχει μόνο στήν περιφέρεια Αττικής.
υποψήφιος περιφερειάρχης: Δημαράς Γιάννης συνδιασμός: « Γιάννης Δημαράς – άρμα πολιτών»

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ- συμμετέχει μόνο στήν περιφέρεια Αττικής καί τόν δήμο Αθήνας.
υποψήφιος περιφερειάρχης: Χάγιος Άγγελος συνδιασμός: «αντικαπιταλιστική ανατροπή- ανταρσία σε κυβέρνηση- ΕΕ- ΔΝΤ »

Ανώνυμος είπε...

3/3
ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ
ΠΑΣΟΚ
www.pasok.gr/portal/resource/section/ypopsifioi
υποψήφιος δήμαρχος: Καμίνης Γιώργος συνδιασμός: «δικαίωμα στήν πόλη» (στηρίζεται και από δημοκρατική αριστερα, οικολόγους πράσινους, δράση και φιλελεύθερη συμμαχία)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=section&id=63&Itemid=702
υποψήφιος δήμαρχος: Κακλαμάνης Νικήτας συνδιασμός: «αθήνα, πόλη τής ζωής μας» (στηρίζεται και από ΛΑΟΣ και Ντόρα Μπακογιάνη)

ΚΚΕ
www.kke.gr/ekloges
υποψήφιος δήμαρχος: Σοφιανός Νικόλαος συνδιασμός: «λαϊκή συσπείρωση Αθήνας»

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ
www.syn.gr/gr/tmima.php?gl=el&page=107
υποψήφιος δήμαρχος: Πορταλιού Ελένη συνδιασμός: «ανοιχτή πόλη »

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (Κουβέλης- πρώην μέλος τού συνασπισμού)
www.dimokratikiaristera.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=181%3A2010-10-19-15-10-29
υποψήφιος δήμαρχος: συνυποστηρίζουν τόν Καμίνη - πασοκ

ΛΑΟΣ
www.laos.gr/
υποψήφιος δήμαρχος: συνυποστηρίζουν τόν Κακλαμάνη- νέα δημοκρατία

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
www.ecogreens-gr.org/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=1395:2010-10-05-16-39-54&catid=98:-10&Itemid=93
υποψήφιος δήμαρχος: συνυποστηρίζουν τόν Καμίνη – πασοκ
ΛΟΙΠΟΙ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ Ή ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ- συμμετέχει μόνο στήν περιφέρεια Αττικής καί τόν δήμο Αθήνας.
υποψήφιος δήμαρχος: Κωνσταντίνου Πέτρος συνδιασμός: « ανταρσία στίς γειτονιές τής Αθήνας»

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - συμμετέχει μόνο στον δήμο Αθήνας
υποψήφιος δήμαρχος: Μιχαλολιάκος Νικόλαος συνδιασμός: « ελληνική αυγή γιά την Αθήνα »

ΑΜΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (κατά δήλωσή του ποδηλάτης – δημοσιογράφος)
υποψήφιος δήμαρχος: Αμυράς Γεώργιος συνδιασμός: « επιμένουμε Αθήνα »

ΚΟΙΝΩΝΙΑ (χριστιανική πολιτική παράταξη) - συμμετέχει μόνο στον δήμο Αθήνας
www.koinwnia.com
υποψήφιος δήμαρχος: Ηλιάδης Μιχαήλ συνδιασμός: « κοινωνία τών Αθηνών »

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ - συμμετέχει μόνο στον δήμο Αθήνας- (επικεφαλής συνδιασμού Χατζάρας Σπύρος )
www.ea2010.gr/diakirixi_doc.htm
υποψήφιος δήμαρχος: κανένας υποψήφιος δήμαρχος συνδιασμός: « ελεύθερη Αθήνα »Ανώνυμος συμπολίτης

Ανώνυμος είπε...

1/3
Περί τής φιλολογίας τής αποχής

Μαυρίστε τούς υποψηφίους τών κομμάτων πού έχουν την ευθύνη γιά την κατάντια τής ελλάδας ή είναι έμμεσα μέσα στο κόλπο.
Η αποχή είναι η χειρότερη επιλογή. Σημειωτέον οτι το λευκό ή το άκυρο εξισώνονται με τήν αποχή. Αν αφαιρέσουμε τα λευκά και άκυρα, τότε τα έγκυρα πού μένουν, αθροίζονται γιά να βγάλουν το 100% επί τού οποίου γίνεται η κατανομή τών ποσοστών.
Αν κάποιος υποστηρίζει κάποιο από τα κόμματα, τότε προφανώς θα επιλέξει τον χρισμένο από αυτά ως υποψήφιό τους, οπότε αυτός δεν πρόκειται να κάνει αποχή.
Άν όμως κάποιος δεν υποστηρίζει κανένα από τα κόμματα, τότε με την αποχή αποσύρεται και αφήνει τούς υποστηρικτές τών κομμάτων αυτών να διαμορφώσουν τα αποτελέσματα, αυξάνοντας φυσικά τα ποσοστά όλων τών κομμάτων και περισσότερο τών μεγαλύτερων.
Παράδειγμα:
ψήφοι ποσοστά
30 πασόκ 30/60= 50 %
+20 ν.δημοκρ.20/60= 33 %
+10 λοιπά 10/60= 17 %
=60 ψήφοι έγκυροι
+40 αποχή- λευκά- άκυρα
=100 ψηφοφόροι

Χωρίς αποχή
30 πασόκ 30 %
+20 ν.δημοκρατία 20 %
+10 λοιπά 10 %
+40 ανεξάρτητοι 40 %
=100 ψηφοι έγκυροι

Σύγκριση / κέρδος
πασόκ 20 %
ν.δημοκρατία 13 %
λοιπά 7 %
ανεξάρτητοι --
Βλέπουμε οτι στό παράδειγμα, το 40% τής αποχής το πήρε κατα το μέγιστο μέρος το πρώτο κόμμα- πασόκ (20%) , μετά το επόμενο- ν.δημοκρατια (13%) και τέλος τα λοιπά (7%)

Καί τι μπορεί να ψηφίσει κάποιος πού δεν υποστηρίζει αυτά τα κόμματα; Είναι πολύ απλό: να ψηφίσει όποιον δεν ειναι δικός τους υποψήφιος δηλ. όποιον είναι ανεξάρτητος. Ακόμα και ψευτοανεξάρτητος να είναι κάποιος υποψήφιος, δηλ να έχει ιδεολογικούς δεσμούς και δεσμούς διαπλοκής με κάποιο κόμμα, από την στιγμή πού είναι ανεξάρτητος καί δέν έχει το χρίσμα τού κόμματος, το αποτέλεσμα θα είναι ότι η ψήφος δεν θα πάει σε κανενα κόμμα, καί έτσι, μέσω τού ανεξάρτητου ή τού ψευτοανεξάρτητου, θα μειώθούν τα ποσοστά όλων τών κομμάτων και πιό πολύ των μεγαλύτερων. Επομένως το συμφέρον και η επιθυμία του ψηφοφόρου πού δεν θέλει κανένα κόμμα ικανοποιούνται, ενω με την αποχή το αντίθετο.
Άν πάλι δεν υπάρχουν ανεξάρτητοι σε έναν δήμο ή περιφέρεια, τότε ας ψηφίσει τόν λιγώτερο ένοχο, διότι αν κάνει αποχή πάλι θα ενισχύσει τα κόμματα και πιό πολύ τα μεγαλύτερα καί πιό ένοχα.
Η αποχή ασφαλώς και είναι επιθυμητή από όλα τα κόμματα ακόμα κι αν διακηρύσσουν ακριβώς το αντίθετο.
Όποιος ψευτοεπαναστάτης είναι υπέρ τής αποχής δημοσίως, είναι πιθανώτατα και αυτός μέσα στό κόλπο.
Με τήν αποχή δέν γυρίζει κανείς την πλάτη του στό σύστημα, δείχνοντας δήθεν τήν περιφρόνησή του. Διότι το σύστημα βγαίνει πιό δυνατό με τήν αποχή. Άρα με την αποχή, αντιθέτως, υπηρετεί το σύστημα.
Καί αυτός πού επιλέγει ή διακηρύσει τήν αποχή, τι πιστεύει; Είναι κατα τής δημοκρατικής διαδικασίας τών ψηφοφοριών; Μήπως θα διεκήρυσσε ότι είναι και υπέρ τής καταργησής τούς;
Καί άν δεν τον ικανοποιούν τα υπάρχοντα κόμματα, στίς μεν δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ας ψηφίσει ανεξάρτητους, άρα έχει άνετη επιλογή, ενώ στίς βουλευτικές εκλογές ας ψηφίσει κόμματα τύπου κυνηγοί.
Σέ τελευταία ανάλυση ποιός έχει τήν υποχρέωση να δημιουργει άξια καί εμπνευσμένα κόμματα υπέρ τών πολιτών; ...Ασφαλώς οι ίδιοι οι πολίτες. Αφού λοιπόν οι πολίτες αδιαφορούν απολύτως γιά τήν δημιουργία τέτοιων κομμάτων, ασχολούμενοι αποκλειστικά με τίς προσωπικές τους υποθέσεις, τότε ας μήν διαμαρτύρονται πού τα ιδιωτικά συμφέροντα, ελληνικά και υπερεθνικά, έχουν αναλάβει αυτό το έργο, σε βάρος βεβαίως των πολιτών.

Μπορείτε να σημειώσετε από τίς ακόλουθες διευθύνσεις τα ονόματα τών υποψηφίων τών κομμάτων στήν περιοχή πού ψηφίζετε, γιά να ξέρετε τί γίνεται και ποιούς να μαυρίσετε.
Επίσης στό www.eklogika.gr έχει αρκετές πληροφορίες

Ανώνυμος είπε...

2/3
Οι ακόλουθοι είναι οι συνδιασμοί γιά τήν περιφέρεια Αττικής καί τόν δήμο Αθήνας:

ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ
ΠΑΣΟΚ
www.pasok.gr/portal/resource/section/ypopsifioi
υποψήφιος περιφερειάρχης: Σγουρός Ιωάννης συνδιασμός: «αττική»

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=section&id=63&Itemid=702
υποψήφιος περιφερειάρχης: Κικίλιας Βασίλειος συνδιασμός: «αττική νέα προοπτική»

ΚΚΕ
www.kke.gr/ekloges
υποψήφιος περιφερειάρχης: Παφίλης Αθανάσιος συνδιασμός: «λαϊκή συσπείρωση Αττικής»

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ
www.syn.gr/gr/tmima.php?gl=el&page=107
υποψήφιος περιφερειάρχης: Μητρόπουλος Αλέξιος συνδιασμός: «αττική συνεργασία- όχι στό μνημόνιο »

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (Κουβέλης- πρώην μέλος τού συνασπισμού)
www.dimokratikiaristera.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=181%3A2010-10-19-15-10-29
υποψήφιος περιφερειάρχης: Ψαριανός Γρηγόριος συνδιασμός: «αττική γή»

ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ (Αλαβάνος Αλέκος- πρώην μέλος τού συνασπισμού)- συμμετέχει μόνο στήν περιφέρεια Αττικής.
υποψήφιος περιφερειάρχης: Αλαβάνος Αλέκος συνδιασμός: «μέτωπο αλληλεγγύης και ανατροπής- ελεύθερη Αττική »

ΛΑΟΣ
www.laos.gr/
υποψήφιος περιφερειάρχης: Αδωνις Γεωργιάδης συνδιασμός: «αττική γή»

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
www.ecogreens-gr.org/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=1395:2010-10-05-16-39-54&catid=98:-10&Itemid=93
υποψήφιος περιφερειάρχης: Διάκος Κωνσταντίνος συνδιασμός: «αττική οικολογική απάντηση »
ΛΟΙΠΟΙ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ Ή ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

ΔΗΜΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - πρώην βουλευτής του πασοκ- έως πρίν λιγους μήνες, συμμετέχει μόνο στήν περιφέρεια Αττικής.
υποψήφιος περιφερειάρχης: Δημαράς Γιάννης συνδιασμός: « Γιάννης Δημαράς – άρμα πολιτών»

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ- συμμετέχει μόνο στήν περιφέρεια Αττικής καί τόν δήμο Αθήνας.
υποψήφιος περιφερειάρχης: Χάγιος Άγγελος συνδιασμός: «αντικαπιταλιστική ανατροπή- ανταρσία σε κυβέρνηση- ΕΕ- ΔΝΤ »

Ανώνυμος είπε...

3/3
ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ
ΠΑΣΟΚ
www.pasok.gr/portal/resource/section/ypopsifioi
υποψήφιος δήμαρχος: Καμίνης Γιώργος συνδιασμός: «δικαίωμα στήν πόλη» (στηρίζεται και από δημοκρατική αριστερα, οικολόγους πράσινους, δράση και φιλελεύθερη συμμαχία)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=section&id=63&Itemid=702
υποψήφιος δήμαρχος: Κακλαμάνης Νικήτας συνδιασμός: «αθήνα, πόλη τής ζωής μας» (στηρίζεται και από ΛΑΟΣ και Ντόρα Μπακογιάνη)

ΚΚΕ
www.kke.gr/ekloges
υποψήφιος δήμαρχος: Σοφιανός Νικόλαος συνδιασμός: «λαϊκή συσπείρωση Αθήνας»

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ
www.syn.gr/gr/tmima.php?gl=el&page=107
υποψήφιος δήμαρχος: Πορταλιού Ελένη συνδιασμός: «ανοιχτή πόλη »

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (Κουβέλης- πρώην μέλος τού συνασπισμού)
www.dimokratikiaristera.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=181%3A2010-10-19-15-10-29
υποψήφιος δήμαρχος: συνυποστηρίζουν τόν Καμίνη - πασοκ

ΛΑΟΣ
www.laos.gr/
υποψήφιος δήμαρχος: συνυποστηρίζουν τόν Κακλαμάνη- νέα δημοκρατία

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
www.ecogreens-gr.org/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=1395:2010-10-05-16-39-54&catid=98:-10&Itemid=93
υποψήφιος δήμαρχος: συνυποστηρίζουν τόν Καμίνη – πασοκ
ΛΟΙΠΟΙ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ Ή ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ- συμμετέχει μόνο στήν περιφέρεια Αττικής καί τόν δήμο Αθήνας.
υποψήφιος δήμαρχος: Κωνσταντίνου Πέτρος συνδιασμός: « ανταρσία στίς γειτονιές τής Αθήνας»

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - συμμετέχει μόνο στον δήμο Αθήνας
υποψήφιος δήμαρχος: Μιχαλολιάκος Νικόλαος συνδιασμός: « ελληνική αυγή γιά την Αθήνα »

ΑΜΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (κατά δήλωσή του ποδηλάτης – δημοσιογράφος)
υποψήφιος δήμαρχος: Αμυράς Γεώργιος συνδιασμός: « επιμένουμε Αθήνα »

ΚΟΙΝΩΝΙΑ (χριστιανική πολιτική παράταξη) - συμμετέχει μόνο στον δήμο Αθήνας
www.koinwnia.com
υποψήφιος δήμαρχος: Ηλιάδης Μιχαήλ συνδιασμός: « κοινωνία τών Αθηνών »

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ - συμμετέχει μόνο στον δήμο Αθήνας- (επικεφαλής συνδιασμού Χατζάρας Σπύρος )
www.ea2010.gr/diakirixi_doc.htm
υποψήφιος δήμαρχος: κανένας υποψήφιος δήμαρχος συνδιασμός: « ελεύθερη Αθήνα »Ανώνυμος συμπολίτης