4/9/10

Ο Πλαστογράφος Κάρολος, πρόεδρος της Φαυλοκρατίας

του Σπύρου Χατζάρα

Με δόλο, για να καλύψει τα λάθη και τις δικές του παραλήψεις, την 1η Ιουνίου 1989, ενόψει των εκλογών της 18ης Ιουνίου, πλαστογράφησε ένα πατσαβουρόχαρτο σαν «υπηρεσιακή απόφαση», χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου, έβαλε και την υπογραφή του, για να εξαπατήσει την Διοίκηση και να πληρωθεί ο Δικηγόρος του Αντρέα στις ΗΠΑ, που απαιτούσε τα «δεδουλευμένα του».

Ο «άτιμος πλαστογράφος», που είχε ορκισθεί να τηρεί τους νόμους του Κράτους,
για να γίνει η απάτη, και να πληρωθεί παράνομα ο δικηγόρος, συνέστησε συμμορία επίορκων πράσινων υπαλλήλων, στην οποία έδωσε οδηγίες να κάνουν ότι δεν έβλεπαν την κραυγαλέα πλαστογραφία.

Ο επίορκος υπουργός , και σημερινός ανώτατος άρχοντας της Φαυλοκρατίας, και της Κομματοκρατίας, εκτός από τα ατιμωτικά αδικήματα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως και της απάτης , διέπραξε και το αδίκημα της « σύστασης και συμμορίας».

Τον πλαστογράφο Φαυλοκράτη, πρότεινε ο Καραμανλής το 2004 για πρόεδρο και ξαναστήριξαν το 2009 . ΠαπαΕβραίου, Σαμαράς ,Ντόρα και Καρατζαφέρης, με
«Φαυλοκρατική ομοψυχία».


Νόμος για αυτούς είναι ότι γουστάρουν και ότι τους συμφέρει, και φροντίζουν να έχουν διαθέσιμους επίορκους και ρουφιάνους υπαλλήλους για να κάνουν το κομματικό καθήκον.

Η πλαστογραφία είναι γνωστή από το 1989.Ουδέποτε ασκήθηκε δίωξη. Πλήρης συγκάλυψη από τους «συναδέλφους» της Φαυλοκρατίας.

Ο Πλαστογράφος και επίορκος , Κάρολος (Κάουτσκι), με τον Τούρκο γαμπρό, τις Τουρκάλες εγγονές, και τον εξάδελφο που δούλευε για τον Χότζα (και τους Αλβανούς), και που σαν έφηβος συντόνιζε το παιδομάζωμα στα χωριά της Πωγωνιανής, είναι ο απόλυτος εκπρόσωπος της διεφθαρμένης Φαυλοκρατίας, και Κομματοκρατίας.

Αυτό είναι το σύστημα που πρέπει να ανατρέψουμε.

ΥΓ. Ο «εντιμότατος» Κωστής Στεφανόπουλος , για την πλαστογραφία Παπούλια όταν ήταν εκείνος πρόεδρος, σχολίασε: « Εδώ έχουν γίνει καν και καν», αυτό δηλαδή «μας μάρανε;». Φανταστείτε τι έλεγαν οι «μη εντιμότατοι».

Πηγή. Δελτίο των 11. (Παρασκευή 3η Σεπτέμβρη 2010

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ*

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΖΟΚΟΜΜΑ.
ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΗ…
Hellenic NEXUS: Στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το 1996, είχατε κάνει μια δήλωση που πολλοί θεώρησαν προφητική. Είχατε πει ότι «στο τέλος του κύκλου το 2010, θα έχουμε μια Ελλάδα που θα μοιάζει με αυτό που ονομάζουμε Ελλάδα “Tουρκομπαρόκ”. Θα είναι, δηλαδή, ένα φτωχό βιλαέτι ή ένα γερμανικό λαντ». Ποια σημάδια βλέπατε τότε και πώς καταλήξαμε στη σημερινή κατάσταση;


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/09/blog-post_5132.html

Ανώνυμος είπε...

Eντοπίστηκε οπλοστάσιο του UCC στην Καστοριά;
Την πιθανότητα να έχει εντοπιστεί οπλοστάσιο του UCC (Απελευθερωτικού Στρατού Τσαμουριάς) εξετάζουν οι ελληνικές υπηρεσίες. Το οπλοστάσιο που ανακαλύφθηκε προσεκτικά συσκευασμένο και θαμμένο μέσα στο χώμα, σε ορεινή περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Διποταμίας Καρδίτσας του δήμου Ακριτών στον νομό Καστοριάς είναι αρκούντως εντυπωσιακό και το περιεχόμενο και η σύνθεσή του δείχνει ότι δεν πρόκειται περί ιδιοκτησίας απλών κακοποιών....
Έτσι το απόγευμα της Τετάρτης, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή, βρήκαν θαμμένα τρία πολεμικά αυτόματα τυφέκια ΑΚ-47 Καλάσνικοφ, της κινέζικης έκδοσης, ένα πολεμικό τυφέκιο, τρία υποπολυβόλα αγνώστου τύπου και προέλευσης, οκτώ γεμιστήρες πολεμικού όπλου, 14 χειροβομβίδες άγνωστης προελεύσεως, 14 κοινούς πυροκροτητές χειροβομβίδων, 18.415 φυσίγγια πολεμικών όπλων διαφόρων διαμετρημάτων και δύο συσκευασίες εκρηκτικής ύλης Τ.Ν.Τ. συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων!

Το οπλοστάσιο μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς όπου εξετάζονται τα όπλα για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες…

Από την πρώτη στιγμή ενεπλέκη στην υπόθεση η ΕΥΠ. Το γεγονός ότι ένα οπλοστάσιο τέτοιας σύνθεσης βρέθηκε τόσο προσεκτικά κρυμμένο σε μια παραμεθόρια περιοχή στις δυτικές περιοχές της χώρας και πολύ κοντά στα σύνορα με Αλβανία και FYROM, έχει προκαλέσει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των αρχών ασφαλείας, αφού ο εξοπλισμός είναι καθαρά στρατιωτικός και όχι προς χρήση παρανόμων.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ Κ.ΧΑΤΖΑΡΑ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΣΤΟ YOU TUBE ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

http://www.pak-times.com/2008/10/02/5516/

Tehrik-e-Taliban Pakistan is the main Taliban militant umbrella group in Pakistan comprising local Talibans. It is a Sunni (Deobandi) sectarian group allegedly involved in terrorist violence, primarily targeting minority Shia and majority Sunni (Barelvi) Muslims in Pakistan. It was formed in December 2007 under the leadership of Baitullah Mehsud. The deputy leader is Maulana Hafiz Gul Bahadur and Maulana Faqir Mohammed is third in command.

On other hand it was also found that In Pakistan, Tehrik Taliban Pakistan -- has political aims and it seeks to capture and control territory. The Tehrik Taliban Pakistan is sponsored by the CIA, which provides it money, weapons and equipment. Baitullah Mehsud had been moving freely throughout the region promoting terrorism. His men possess the most-advanced communication and possibly even satellite intelligence. The Pakistani messes first came to know of this in the newspapers during the visit of Prime Minister Yousaf Raza Gilani to the U.S., his staff showed evidence of CIA support to Tehrik Taliban Pakistan. I am sure he had no courage to tell U.S. that the 'foreign support' to Baitullah Mehsud came from the U.S.

οι οργανώσεις της CIA στο πακισταν

ειναι τρομοκρατικες οργανωσεις στην ευρωπη και αμερικη
χαχαχαχαχα καλο εεεεε
που απειλουν την ευρωπη και αμερικη με τρομοκτρατικες επιθεσης

μηπως μας απειλη η CIA....... εεεε;;;;

Ανώνυμος είπε...

Τα καμώματα του ΠΑΣΟΚ .
Τα καμώματα των ψευτοαριστερών .
Τα καμώματα της γενιάς του πολυτεχνείου .

Έλληνας νοικιάζει σπίτι από γύφτο , θα το φανταζόσουν ποτέ ;
Η κυβέρνηση του Σημίτη το 2002 είχε πριμοδοτήσει με άτοκο δανεισμό έως 150.000 ευρώ , τους γύφτους για να πάρουν σπίτι .
Ο ι γύφτοι αγόρασαν το σπίτι , στο οποίο βέβαια δεν έμειναν γιατί από τη φύση τους ΔΕΝ μπορούν να ενταχθούν σε ανθρώπινη κοινωνία .
Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε στο σημείο , τα αγορασμένα από τους γύφτους σπίτια , να τα νοικιάζουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , που φορολογούνται , που πηγαίνουν φαντάροι , που πληρώνουν φόρους στο κράτος .
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ .

Ανώνυμος είπε...

Τα καμώματα του ΠΑΣΟΚ .
Τα καμώματα των ψευτοαριστερών .
Τα καμώματα της γενιάς του πολυτεχνείου .

Έλληνας νοικιάζει σπίτι από γύφτο , θα το φανταζόσουν ποτέ ;
Η κυβέρνηση του Σημίτη το 2002 είχε πριμοδοτήσει με άτοκο δανεισμό έως 150.000 ευρώ , τους γύφτους για να πάρουν σπίτι .
Ο ι γύφτοι αγόρασαν το σπίτι , στο οποίο βέβαια δεν έμειναν γιατί από τη φύση τους ΔΕΝ μπορούν να ενταχθούν σε ανθρώπινη κοινωνία .
Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε στο σημείο , τα αγορασμένα από τους γύφτους σπίτια , να τα νοικιάζουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , που φορολογούνται , που πηγαίνουν φαντάροι , που πληρώνουν φόρους στο κράτος .
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ .

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα μπορεί να οδηγηθεί στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου, προειδοποιεί γερμανός οικονομολόγος!
04-09-2010

- Αυτή η τραγωδία δεν έχει λύση
- Η έξοδος από την Ευρωζώνη είναι το λιγότερο τραγικό μέτρο
Με τα μελανότερα χρώματα περιέγραψε την κατάσταση στην Ελλάδα ο γερμανός οικονομολόγος Hans-Werner Sinn επικεφαλής του διαβόητου γερμανικού οικονομικού ινστιτούτου CESifo Group κατά τη διάρκεια του διεθνούς οικονομικού φόρουμ «Ambrosetti Forum» το οποίο πραγματοποιείται στην Ιταλική πόλη Cernobbio στις ακτές της Λίμνης Como στη Β. Ιταλία.

«Τα αυστηρά μέτρα δημοσιονομικής λιτότητας δε θα αποτρέψουν την χρεοκοπία και εάν εφαρμοστούν για πολύ καιρό θα οδηγήσουν σε κατάρρευση του πολιτικού συστήματος» ήταν μια από τις πολλές δυσοίωνες προβλέψεις για την ελληνική οικονομία που έκανε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Ο Hans Sinn αναλύοντας την κατάσταση στην Ελλάδα σημείωσε ενώπιον κορυφαίων οικονομικών στελεχών της παγκόσμιας οικονομίας είπε ακόμη:

« Η πολιτική της επιβολής της εσωτερικής υποτίμησης, ο αρνητικός πληθωρισμός και η ύφεση μπορούν να οδηγήσουν την Ελλάδα στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Είναι αδύνατο να περικόψεις τους μισθούς κατά 30% και αυτό να γίνει χωρίς σημαντικές αναταραχές».

Ο Hans Sinn συνέχισε λέγοντας «Η Ελλάδα θα είχε πτωχεύσει χωρίς τα έκτακτα οικονομικά μέτρα. Όλες οι εναλλακτικές λύσεις είναι τραγικές, η λιγότερο όμως τραγική από αυτές θα είναι η αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη έστω και αν αυτό «σκοτώσει» τις ελληνικές τράπεζες».

Ο Dr. Sinn διεκυρίνισε περισσότερο την ελληνική τραγική οικονομική κατάσταση λέγοντας πως «η χώρα θα ήταν αδύνατο να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της στους πιστωστές της μεταξύ 28 Απριλίου και 7 Μαίου εάν η ΕΕ δεν έδινε τα χρήματα που είχε υποσχεθεί».

Μιλώντας για την εσωτερική κατάσταση είπε πως η «ελληνική κοινωνία μέχρι στιγμής είχε συμπεριφερθεί πολύ καλά παρά τις όποιες απεργίες και αντιδράσεις τους πρώτους μήνες της κρίσης. Παρόλα αυτά η απελπιστικά γρήγορη αύξηση της ανεργίας και η πολιτική κόπωση με τόσο αυστηρά μέτρα οδηγούν την κρίση στο δεύτερο χρόνο της».

Η ελπίδα για το σχέδιο διάσωσης της ελληνικής οικονομίας ήταν να διαφυλάξει την ελληνική οικονομία από την πίεση των ελληνικών αγορών για ένα διάστημα τουλάχιστον δυόμισι ετών, αλλά το σχέδιο διάσωσης αποδείχθηκε ανεπαρκές καθώς τα spreads στα ελληνικά ομόλογα έχουν επανέλθει στους 800 μονάδες βάσης όπως ήταν τις ημέρες λίγο πριν ξεσπάσει η κρίση.

«Είμαστε στη δεύτερη ελληνική κρίση αυτό τον καιρό» υπογράμμισε ο γερμανός οικονομολόγος.
Τέλος ο Dr. Sinn διαχώρισε την κατάσταση που βρίσκεται η ελληνική οικονομία από αυτή της Πορτογαλίας και Ισπανίας λέγοντας πως οι χώρες αυτές έχουν διαχειρίσιμο εξωτερικό χρέος σε αντίθεση με την Ελλάδα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ανώνυμος είπε...

Αλλοδαποί δυο ταχυτήτων .
Ρε πούστηδες ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΟΙ , παλιοαδελφές του κερατά .
Γιοί της πουτάνας με τις ενέργειες σας στερήσατε θέσεις από τα πανεπιστήμια που ανήκουν σε Ελληνόπουλα .
Εγώ και τα παιδιά μου είμαστε στη δυσάρεστο θέση , ΕΚΤΟΣ πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ΚΑΙ το παιδί του γείτονα του αλλοδαπού είναι πανευτυχές και δεν ξέρει δε ποια από τα δυο πανεπιστήμια που έχει περάσει , να πάει :
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ . Πέρασε ως Έλληνας πολίτης .
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ . Πέρασε με τα δικαιώματα του αλλοδαπού πολίτη .
Έχετε αναρωτηθεί ανεγκέφαλοι μαλάκες βουλευτές , πόσες τέτοιες θέσεις πανεπιστημιακές στερήσατε από τα ελληνόπουλα ;
Είμαι τόσο αγανακτισμένος που αν βρω ένα ΚΑΛΑΖΝΗΚΟΒ θα σας θερίσω όλους .
Έξω από την χώρα βρομιάρηδες πορνογεννήματα ΠΑΣΟΚΟΙ .
Ξυπνήστε και πάρτε τους φαλάγγι Έλληνες .

http://www.stonpoutsomas.blogspot.com είπε...

http://www.stonpoutsomas.blogspot.com
1 .Από Αθήνα για Ρόδο μόνο ....με διαβατήριο
Τι έβαλαν υποθήκη για να πάρουμε τα 110 δισεκατομμύρια ευρώ δάνειο ;
Όποιος Έλληνας δικηγόρος γνωρίζει την αλήθεια και την κρύβει θα λογοδοτήσει πολύ σκληρά .
2 . Ο κλέψας του κλέψαντος....γεια σας παλιοκλεφταρέοι!
Αντί να σας κλέβει το κράτος , κλέφτετο εσείς .
Έλληνες , αν είστε δυσαρεστημένοι και απογοητευμένοι από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , ξεκινήστε από σήμερα τον δεκάλογο ,που θα ρίξει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση και θα κάνει να όλους τους πολιτικούς να στεφτούνε ότι υπάρχει και λαός και όχι ιθαγενείς .
3 . Ελλάς,Κουμμουνισμός,αφανισμός!
Η πρώτη κουμμουνιστική χώρα , χωρίς εμφανές κουμμουνιστικό καθεστώς είναι η Ελλάδα .
Σε ποια δημοκρατική χώρα το κράτος είναι συνεταίρος του πολίτη κατά 25 % και μάλιστα χωρίς αρχικό κεφάλαιο .
4 . Ήρθε η ώρα της Εσχάτης Προδοσίας ....για όλους τους βολευτές
ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (άρθρο 41 Συντ.).
5 .Έχουν κατατεθεί μηνύσεις και εκδικάζονται από το Συμβούλιο της Επικρατείας στις 8 Οκτωβρίου 2010
Κάντε κι άλλες για να έρθει λευτεριά .

6 .Οι Έλληνες δικαστικοί που θα εξετάσουν το θέμα θα είναι πλέον υπόλογοι των απογόνων μας.

7 . Όλοι στο πανηγύρι στις 8 Οκτωβρίου 2010 , μας αφορά όλους μας , να μην λείψει κανείς .

http://www.stonpoutsomas.blogspot.com
1 .Από Αθήνα για Ρόδο μόνο ....με διαβατήριο
Τι έβαλαν υποθήκη για να πάρουμε τα 110 δισεκατομμύρια ευρώ δάνειο ;
Όποιος Έλληνας δικηγόρος γνωρίζει την αλήθεια και την κρύβει θα λογοδοτήσει πολύ σκληρά .
2 . Ο κλέψας του κλέψαντος....γεια σας παλιοκλεφταρέοι!
Αντί να σας κλέβει το κράτος , κλέφτετο εσείς .
Έλληνες , αν είστε δυσαρεστημένοι και απογοητευμένοι από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , ξεκινήστε από σήμερα τον δεκάλογο ,που θα ρίξει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση και θα κάνει να όλους τους πολιτικούς να στεφτούνε ότι υπάρχει και λαός και όχι ιθαγενείς .
3 . Ελλάς,Κουμμουνισμός,αφανισμός!
Η πρώτη κουμμουνιστική χώρα , χωρίς εμφανές κουμμουνιστικό καθεστώς είναι η Ελλάδα .
Σε ποια δημοκρατική χώρα το κράτος είναι συνεταίρος του πολίτη κατά 25 % και μάλιστα χωρίς αρχικό κεφάλαιο .
4 . Ήρθε η ώρα της Εσχάτης Προδοσίας ....για όλους τους βολευτές
ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (άρθρο 41 Συντ.).
5 .Έχουν κατατεθεί μηνύσεις και εκδικάζονται από το Συμβούλιο της Επικρατείας στις 8 Οκτωβρίου 2010
Κάντε κι άλλες για να έρθει λευτεριά .

6 .Οι Έλληνες δικαστικοί που θα εξετάσουν το θέμα θα είναι πλέον υπόλογοι των απογόνων μας.

7 . Όλοι στο πανηγύρι στις 8 Οκτωβρίου 2010 , μας αφορά όλους μας , να μην λείψει κανείς .

http://www.stonpoutsomas.blogspot.com

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...