15/9/10

Οι Πρασινοσυριζαίοι φασίστες ανοίγουν και πάλι τους Φακέλους

Σε κλίμα μακαρθισμού συνεχίζονται οι εγγραφές νέων μελών στην ΕΣΗΕΑ , όπου αφορίζονται στοχοποιούνται και αποκλείονται ΜΜΕ και δημοσιογράφοι που είναι κατα του μνημονίου αλλά δεν είναι αρεστοί στη δημοσιογραφική τρόίκα Νταουντάκη (πρώην μέλος του ΔΣ του ΟΚΑΝΑ) Νταβανέλλου (τρόφιμου των επιχορηγήσεων της Βουλής σαν συνιστώσα του Σύριζα) Κουμπιά (παρατρεχάμενου του Χυτήρη).

Με πρωτοβουλία και των τριών υπαγορευθηκε σε υπάλληλο τη; ΕΣΗΕΑ εισήγηση,που φερει την υπογραφή του και μεταξύ άλλων αναφέρει ο,τι κόβονται γιατι δεν πληρούν τις προυποθέσεις εργαζόμενοι δημοσιογράφοι σε «κανάλια χαμηλής θεαματικότητας και αμφιλεγόμενου δημοσιογραφικού χαρακτήρα» και όπως αναγράφεται στο σχετικό κατάλογο πρόκειται για τους σταθμούς:
-BLUE SKY
-Κανάλι ΔΕΚΑ
-Τηλε ΑΣΤΥ
-SBC

Στη συνεδρίαση επιχειρήθηκε να γίνει πάλι το χατίρι του Μπόμπολα για να βαπτισθούν ως δημοσιογράφοι τεχνικοί,που δεν παίρνουν ούτε της σύμβαση τεχνικών,ούτε δημοσιογράφων αλλά ό Πήγασος τρώει απλώς λεφτά από τα δημοσιογραφικά ταμεία ,αφού γλυτώνει έτσι τις εργοδοτικές εισφορές.

Το φοβερότερο όμως είναι ό,τι η συγκεκριμένη τρόικα με ανοχή και του Σόμπολου έστησε μηχανή για να δώσει υποτροφία μαιμού σε
Φιλαράκη του Νταβανέλλου κοπέλι του Αλαβάνου και επειδή δεν προλάβαινε έδωσε από τα αποθεμάτικά της ΕΣΗΕΑ 8.ΟΟΟ ευρώ δήθεν για δάνειο

Μήπως ακούει κάποιος Εισαγγελέας ;


Δελτιο11

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NEΟΟΘΩΜΑΝΙΚΟΣ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΜΜΕ...

Για τα μάτια της Σεχραζάτ...

Του Ανδρέα Ρουμελιώτη
ΟΣΟ περνάνε τα χρόνια, γίνομαι όλο και πιο τουρκόφιλος. Σε τέτοιον βαθμό, που στο μπάσκετ πανηγύριζα όταν νικήσανε στον πόντο τη Σερβία (τους συμπαρασταθήκαμε όσο κανείς άλλος όταν τους βομβαρδίζανε οι Αμερικανοί, αλλά στα μπασκετικά τσαμπουκαλευτήκανε και γινήκαμε πλέον οχτροί) και πήγανε τελικό!

ΕΙΜΑΣΤΕ υποχρεωμένοι να...

...τα βρούμε με τον σουλτάνο τον γείτονα για να μειωθούν άμεσα οι εξοπλισμοί. Αλλιώς δεν γίνεται... Εκεί -μας εξαναγκάζουν να- ξοδεύουμε τα πιο πολλά κονδύλια και να στερούμε απ' την Παιδεία, την Υγεία, την Πρόνοια, το κοινωνικό κράτος.

ΔΕΝ το λέω μόνον από πολιτική ορθότητα, επειδή είμαστε ιστορικά και γεωγραφικά υποχρεωμένοι να τα βρούμε, αλλά και γιατί στ' αλήθεια τους γουστάρω όλο και περισσότερο τους Τούρκους. Οσο καλύτερα τους γνωρίζω, τόσο πιο πολύ τους συμπαθώ ως λαό, τους παραδέχομαι και τους βγάζω το καπέλο. Σε πολλά μάς έχουν βάλει τα γυαλιά. Είναι φιλόξενοι, ευγενικοί, ανοιχτόκαρδοι και μας πάνε: «μπατζανάκη» μάς φωνάζουν.

ΠΕΡΥΣΙ τέτοιον καιρό, πήγαμε Σμύρνη. Υπάρχει κάθε μέρα πτήση απ' το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και κάνει μόλις 30'. Τεσσεράμισι-πέντε εκατομμύρια κατοίκους έχει πλέον το αλλοτινό Παρίσι της καθ' ημάς Ανατολής - όσους όλη η Αττική. Είναι μια πόλη ευρωπαϊκή. Χωρίς κοινοτικά κονδύλια, χωρίς τίποτα, με δικά τους οικονομικά μέσα, κατάφεραν να φτιάξουν ένα τεράστιο θαλάσσιο πάρκο περιπάτου, αναψυχής, παιδότοπων, ποδηλάτου, πρασίνου, και να έχει όλη η πόλη πρόσωπο στη θάλασσα. Κάτι που η Αθήνα ακόμα ονειρεύεται... Φανταστείτε έναν πεζόδρομο-πάρκο δίπλα στη θάλασσα, που να ξεκινάει απ' τη Βουλιαγμένη και να φτάνει μέχρι το Πέραμα.

ΠΙΟ ευρωπαϊκή πόλη είναι η Σμύρνη, παρά η Κωνσταντινούπολη. Την οποία, όμως, οι Τούρκοι σκηνοθέτες καταφέρνουν να δείχνουν σαν να 'ναι το Μανχάταν, στις αγαπημένες μας «Χίλιες και μία νύχτες». Καταλαβαίνεις τώρα πού τους παραδέχομαι τους Τούρκους; Εμαθαν να φτιάχνουν και (γαμώ τις) σαπουνόπερες, βάζοντας τα γυαλιά μέχρι και στους Λατινοαμερικανούς δασκάλους τους.

ΦΤΙΑΞΑΝΕ και δικά τους τηλεοπτικά «σαπούνια», ανατολίτικα, αυθεντικά. Με τόσο ωραία σκηνοθετικά πλάνα της Πόλης, που καταφέρνουν να μετατρέψουν ένα λαϊκό σίριαλ σε καθημερινή τουριστική διαφήμιση. Η κουλτούρα, τα ήθη, η ευγένεια, οι αξίες. Τα εκρηκτικά πάθη, οι καταπιεσμένοι πόθοι. Χολιγουντιανές δείχνουν τις γέφυρες του Βοσπόρου, φοβερά τα μαγαζιά, τα σπίτια-παλάτια· τι πλούτος, τις γκλαμουριά, τι χλιδή! Πρόκειται πράγματι για μια μυθική πόλη. Στην Κωνσταντινούπολη, κάθε φορά που πας, κάτι παθαίνεις. Ζαλίζεσαι! Ειδικά αν ξεχαστείς στα παζάρια της, φεύγει το μυαλό σου! Ομως, δεν είναι όλα έτσι ακριβώς όπως τα δείχνουν στο σίριαλ. Είναι και η μόλυνση του περιβάλλοντος, η ατμοσφαιρική ρύπανση, τα λύματα στα νερά του Βοσπόρου. Υπάρχουν και σκοταδισμός, καταπίεση, φτώχεια...

ΟΜΩΣ, η Τουρκία έχει προοδεύσει, έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Καμία σχέση τα μικρασιατικά παράλια με τα απέναντι ελληνικά νησιά. Εχει μια μαρίνα το τοσοδούλι Τσεσμέ, που η Χίος ούτε που έχει ονειρευτεί. Ανεμογεννήτριες να δεις!

ΤΑ ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, το σέρβις, είναι όλα μακράν καλύτερα, και οι τιμές τους πολύ φθηνότερες. Τεμενάδες μάς κάνανε! Ενώ με το που γυρίσαμε στη Χίο, μας χώσανε σ' ένα δωμάτιο πίσω -ενώ μας είχαν πει πως θα 'ναι μπροστά- με βρώμικη τουαλέτα, κι όταν πήγαμε να διαμαρτυρηθούμε, ο αγενέστατος ρεσεψιονίστ σχεδόν μας έβρισε.

ΤΟΥΡΚΕΨΑ; Μπορεί... Μα πιο πολύ απ' όλους έχεις τουρκέψει εσύ! Που κάθε βράδυ περιμένεις με αγωνία να δεις τη Σεχραζάτ. Πόσο μας μοιάζουν! Και -μεταξύ μας, τώρα- πόσο θα θέλαμε μέσα σ' αυτή την κρίση να είχαμε μια εθνική αστική τάξη με επιχειρηματίες αρχοντόπουλα σαν τον Ονούρ. Και σαν τον ξάδελφό του. Ο οποίος, όπως είδες, έμαθε ότι είναι φτωχόπαιδο, υιοθετημένος...

http://nonews-news.blogspot.com/2010/09/blog-post_5845.html

Ανώνυμος είπε...

OI ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΖΟΝΤΑΙ!ΤΑΛΑΙΝΑ ΕΛΛΑΣ!ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!ΝΟΜΟΣ Η ΑΝΟΜΙΑ !ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ SYNΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!ΚΑΤΩ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΖΗΤΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!ΖΗΤΩ Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ AERGOI ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ

Πορεία διαμαρτυρίας γίνεται αυτή την ώρα 2100 στο κεντρικό δρόμο της Σκάλας από Πακιστανούς οικονομικούς μετανάστες.
Διαμαρτύρονται για την σύλληψη 60 ομοεθνών τους κατά την προχθεσινή εξόρμηση της Αστυνομίας...

με αποτέλεσμα σήμερα πάρα πολλοί Πακιστανοί να βρεθούν στο δρόμο, καθώς οι ιδιοκτήτες που τους είχαν ενοικίαση τα οικήματα όπου διέμεναν να τους βγάλουν έξω φοβούμενοι τις εξοντωτικές ποινές της δικαιοσύνης
Η πορεία κατευθύνεται προς την πλατεία των πηγών όπου έχουν καθιστική διαμαρτυρία, και θα πραγματοποιήσουν και αύριο πάλι την ιδιά ώρα, πορεία και καθιστική διαμαρτυρία στην πλατεία των πηγών.

ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ
Για 2η μέρα συνεχίζεται η πορεία των Πακιστανών στη Σκάλα.
Η πορεία θα ξεκινήσει από τη γέφυρα του ποταμού Ευρώτα,στις 20:00 η ώρα και θα τερματίσει στην πλατεία των πηγών όπου θα πραγματοποιήσουν καθιστική διαμαρτυρία.
Παρακολουθήστε ζωντανά μέσα από live web cam.

http://leimonitis.blogspot.com
/2010/09/2.html

Ανώνυμος είπε...

"Για αστυνομικό πογκρόμ σε βάρος των μεταναστών κάνουν λόγο σε κοινή ανακοίνωσή τους η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, η Ένωση Μεταναστών Εργατών και η Κίνηση Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, ζητώντας από την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στη νομιμοποίηση των μεταναστών και στην απόδοση ασύλου."

ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ...ΕΜΠΟΡΟΥΣ

ΖΗΤΩ Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ,ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ
ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ.

ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ(ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ) ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.


ΟΧΙ ΑΣΥΛΟ,ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΒΙΛΑ ΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥΝΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ.

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ.ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΑΛΛΩΝ...

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΧΟΡΗΓΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΛΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΧΙΛΙΑΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ PEDRO NAVARRO. ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟ Α/Τ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ; Δείτε το.... παρελθόν της απίστευτης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κωμωδίας!

http://skeftomasteellhnika.blogspot.
com/2010/09/pedro-navarro.html

Ανώνυμος είπε...

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ...ΠΑΝΤΑ!ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΛΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΧΙΛΙΑΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ PEDRO NAVARROΟ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ! ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΝΑ "ΠΝΙΓΕΙ" Η ΕΙΔΗΣΗ!


ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟ Α/Τ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ;



Δείτε το.... παρελθόν της απίστευτης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κωμωδίας!



KΛΙΚ ΣΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΧΡΥΣΟΔΟΪΔΗ

Πριν αρκετό καιρό είχαμε ασχοληθεί με την περίπτωση ενός χιλιανού εγκληματία, του PEDRO NAVARRO, ο οποίος διώκεται στην πατρίδα του για ανθρωποκτονία. Θυμηθείτε λοιπόν ότι ο εκλεκτός αυτός λαθρομετανάστης είχε συλληφθεί πέρυσι τον Δεκέμβριο στην Αθήνα, για παράνομη οπλοφορία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και εκρατείτο στο ΑΤ Ακροπόλεως.

Παραμονή πρωτοχρονιάς αποφάσισε να δραπετεύσει χτυπώντας και δαγκώνοντας τους φρουρούς του τμήματος. Εκείνοι έπραξαν το καθήκον τους και τελικώς απετράπη η απόδραση. Έλα όμως που ο καλός χιλιανός τους κατήγγειλε για βασανισμό, με αποτέλεσμα να βρεθούν οι αστυνομικοί ως κατηγορούμενοι και να φυλακιστούν, ο δε χιλιανός να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό για «νοσηλεία», απ’ όπου έφυγε σαν κύριος, παρά την σχετική εισαγγελική διαταγή για την κράτησή του. Είχε βλέπετε μπάρμπα στο υπουργείο....»»»

Τις ημέρες που ο χιλιανός βρισκόταν στο νοσοκομείο, τον επεσκέφθη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του λαθρομετανάστη για να του ευχηθεί...περαστικά।

Παράλληλα ο τότε υπουργός, που άφησε ανεξίτηλη την σφραγίδα του, ως Τιτάνας της καταπολέμησης της εγκληματικότητας και της τρομοκρατίας, ο πλέον επιτυχημένος κατά τον πρωθυπουργό και τα Μ।Μ.Ε, γνωστός και ως Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για να δείξει ότι δικαίως προΐσταται του υπουργείου προστασίας του λαθρομετανάστη, προσέφερε πολιτικό άσυλο στον PEDRO NAVARRO. Αλλά για κάποιο λόγο ο χιλιανός δεν το δέχθηκε...!!!!

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν το έβαλε κάτω, του έδωσε προσωρινή άδεια παραμονής στην Ελλάδα, άδεια μικροπωλητή και ανθρωπιστικό επίδομα. Σήμερα λοιπόν ο προστατευόμενος του κ. Χρυσοχοΐδη συνελήφθη πάλι για παράνομη οπλοφορία και κρατείται στο ΑΤ Συντάγματος. Συνιστούμε στους αστυνομικούς που έχουν επιφορτισθεί με την κράτησή του, αν επιχειρήσει να αποδράσει μην τον εμποδίσουν διότι θα βρεθούν κατηγορούμενοι για βασανισμό. Επαναλαμβάνουμε πως η υπόθεση αυτή με τον χιλιανό, έχει πολλές περίεργες πτυχές τις οποίες ερευνούμε και βρίσκουμε διαρκώς πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία τα οποία την κατάλληλη ώρα θα τα δημοσιοποιήσουμε.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : Δόθηκε από «πολύ ψηλά» η εντολή να «πνιγεί» η είδηση, για λόγους που εμείς γνωρίζουμε και όπως είπαμε, εν καιρώ θα αποκαλύψουμε.

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/2010/09/pedro-navarro.html

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ?ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΡΑΜΑΖΑΝΙΟΥ(ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ)ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΚΗΤΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!!!(ΠΗΓΗ ΑΠΟ SITE ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ;ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ...ΠΟΣΑ ΑΡΑΓΕ ΤΕΤΟΙΑ AΧΑΡΙΣΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;
Αλβανική εφημερίδα: «Να ζητήσουν συγνώμη από τους Αλβανούς, οι Μπολάνο και Ντούλε»

Με ένα μακροσκελές άρθρο της η αλβανική εφημερίδα “Gazeta Shpiptare” αναφέρεται επικριτικά και ισοπεδωτικά στη δολοφονία του βορειοηπειρώτη ομογενή Αριστοτέλη Γκούμα και στις ενέργειες των δύο ομογενών Βασίλη Μπολάνο ( Δήμαρχο Χιμάρας) και Βαγγέλη Ντούλε (προέδρο του «Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων).

Δε διστάζει μάλιστα να χρησιμοποιήσει υβριστικές λέξεις για τους δύο βορειοηπειρώτες πολιτικούς.
Βασικά μέρη, του αλβανικού άρθρου, μεταφέρουμε στο δημοσίευμά μας.
Αναφέρεται κατ’ αρχήν στη δολοφονία του ομογενή από τη Χιμάρα:

«Στις 12 Αυγούστου 2010, στο δρόμο Αυλώνας –Χιμάρας έγινε ένα τραγικό ατύχημα. Συγκρούστηκε ένα αυτοκίνητο με μια μηχανή και σκοτώθηκε ένας Χιμαριώτης, ο Αριστοτέλης Γκούμας, 35 ετών. Στους δρόμους της Αλβανίας συμβαίνουν συχνά τέτοια ατυχήματα. Κάθε πρωί ακούμε ότι κάποιος σκοτώθηκε χθες σε ατύχημα με αυτοκίνητο, σαν να ακούμε στα χρόνια του πολέμου πόσοι νεκροί υπάρχουν στο πεδίο της μάχης, έτσι στις 12 Αυγούστου σκοτώθηκε ένας πολίτης. Υπάρχουν ατυχήματα πιο σοβαρά από αυτό της 12ης Αυγούστου. Θυμηθείτε το ατύχημα που έγινε τον Ιούλιο στην περιοχή Puke όπου σκοτώθηκαν 14 άτομα. Ωστόσο, κανένα από τα ατυχήματα αυτά δεν έχει δημιουργήσει πολιτική αναταραχή , όσο το ατύχημα της 12ης Αυγούστου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το θύμα που ήταν ένας Αλβανός από τη Χιμάρα, μιλούσε στα ελληνικά»…

Ο συντάκτης του αλβανικού κειμένου, Kristo Frashëri, θα εκφράσει την έκπληξή του για την άμεση τοποθέτηση της ελληνικής κυβέρνησης, χωρίς να προλάβουν να αξιολογήσουν οι αλβανικές αρχές το ατύχημα...

Φιλοξενούνται οι δηλώσεις του εκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών, Γρηγόρη Δελαβέκουρα, που μίλησε ‘για απαρέδεκτη εθνοτική βία μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών που υπονομεύουν τις διμερείς σχέσεις’.

Θα σημειώσει, ακόμη, ο αλβανός συντάκτης:

Ανώνυμος είπε...

«Η δολοφονία ενός Χιμαριώτη έθεσε σε κίνηση όλο το ελληνικό πολιτικό φάσμα. Από τη «Νέα Δημοκρατία» ο υπεύθυνος του τομέα εξωτερικής πολιτικής, Δημήτριος Αβραμόπουλος, εξέφρασε την ανησυχία του για το θάνατο του Αριστοτέλη Γκούμα. Ο εκπρόσωπος του ακροδεξιού κόμματος ‘ΛΑΟΣ’, Κώστας Αϊβαλιώτης, προχ ώρησε ακόμη περισσότερο. Προέτρεψε την Αθήνα αν αναθεωρήσει τις διμερές σχέσεις.

»Σκεφτείτε, γράφει ο αλβανός, μια αδιευκρίνιστη δολοφονία ,ενός Χιμαριώτη, γίνεται λόγος να επαναξεταστούν οι διμερείς σχέσεις και η καλή γειτονία των δύο χωρών!»

Και θα συνεχίσει:

« …επιπλέον ο κ. Βαγγέλης Ντούλε, πρόεδρος του κόμματος της Προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και μέλος του αλβανικού κοινοβουλίου και ο κ. Βασίλης Μπολάνος, δήμαρχος Χιμάρας, με εκπληκτική ταχύτητα έθεσαν ως εθνικό το κίνητρο της δολοφονίας του πολίτη της Χιμάρας»

« Ο Β. Ντούλε είναι πρόεδρος του Κόμματος για την Προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Ενός κόμματος που έχει αναλάβει να προστατεύσει όχι μόνον τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας, αλλά και των άλλων μειονοτήτων που ζουν στην Αλβανία (Βλάχοι, Σκοπιανοί, Μαυροβούνιο, Γύφτοι, Ρομά). Μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει να βγάζει φωνή διαμαρτυρίας, για ατυχήματα και αδικίες που έχουν συμβεί σε μέλη των άλλων μειονοτήτων. Με αυτήν του την κίνηση σταμάτησε να είναι ο πρόεδρος το μαντρόσκυλο και ο προστάτης των μειονοτήτων, και θα γίνει ο επίτροπος της ελληνικής κυβέρνησης στην Αλβανία»…

« Την ίδια γκάφα έκανε και ο Βασίλης Μπολάνος. Ενθάρρυνε ή τουλάχιστον υποστήριξε τη δράση πολλών δεκάδων Ελλήνων στη Χιμάρα να κλείσουν την εθνική οδό για 14 συνεχείς ώρες, κόβοντας τον άξονα Αυλώνας- Άγιους Σαράντα, παραβιάζοντας σαφώς τους αλβανικούς νόμους.

…έτσι σταμάτησε να κάνει το μαντρόσκυλο και αυτός στον αλβανικό Δήμο και έγινε αρχιφύλακας της Ελλάδας.

… ο δήμαρχος της Χιμάρας έχει από καιρό φορέσει το μανδύα του αρχηγού δικτάτορα, που έδωσε, μάλιστα και ετυμηγορία, πριν το δικαστικό σώμα αποφανθεί για το ατύχημα. Παραδέχτηκε ότι τα πάντα ξεκίνησαν από μια κοινότυπη διαμάχη μεταξύ της νεολαίας. Επομένως προκαλεί έκπληξη ότι αφού ο δήμαρχος παραδέχθηκε πως ήταν μια κοινότυπη διαφορά πως έδωσε σε αυτήν τόση μεγάλη πολιτική σημασία»

«Οφείλουν και οι δύο να ζητήσουν συγνώμη από τον αλβανικό λαό».

Το αλβανικό άρθρο δεν παραλείπει να κατακρίνει και τη συμπεριφορά του Αρχιεπισκόπου της Αλβανίας, Αναστάσιου, που τόλμησε να πει ότι ‘τέτοιες ενέργειες (εθνοτικού χαρακτήρα) έχουν τον κίνδυνο ανακίνησης θεμάτων και της αντιπαράθεσης των νέων’.

Ο συντάκτης καταφέρεται στη συνέχεια κατά του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, αναφέροντας την ιστορία της τοποθέτησης του Αναστάσιου και θα καταλήξει πως η «η Αρχιεπισκοπή έχει γίνει επικεφαλής μιας δεύτερης πρεσβείας της Ελληνικής Δημοκρατίας στα Τίρανα. Κάθε βουλευτής, κάθε υπουργός ακόμη και πρωθυπουργός της Ελλάδας, μετά την επίσκεψη τους στην ελληνική πρεσβεία ακολουθεί η επίσκεψη τους στην Αρχιεπισκοπή»…
«Ελπίζουμε ειλικρινά, σημειώνει ο συντάκτης του αλβανικού κειμένου, το ατύχημα του Αριστοτέλη Γκούμα να μην έχει άλλες συνέπειες.
» Φυσικά η Ελλάδα δεν έχει πρόθεση να κηρύξει τον πόλεμο στην Αλβανία και να οφείλεται αυτός ο πόλεμος, στον Αριστοτέλη Γκούμα. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι δεν έχει αρθεί η εμπόλεμη κατάσταση, που κήρυξε η κυβέρνηση των Κούσλιγκ στην Ελλάδα το 1940»
Στη συνέχεια, το δημοσίευμα αναφέρει, ότι η Ελλάδα χρηματοδοτεί τους Έλληνες της Αλβανίας, με σκοπό να καταλάβει τα εδάφη της νότιας χώρας για να βγει στα στενά του Οτράντο ώστε να έχει πρόσβαση προς την Ιταλία.
«Για αυτό, υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τη μειονότητά της, να βγει η Ελλάδα μέσω της Χιμάρας στα παράλια της Αυλώνας»…
Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος
http://echedoros-a.blogspot.com/2010/09/blog-post_9310.html

Ανώνυμος είπε...

«Η δολοφονία ενός Χιμαριώτη έθεσε σε κίνηση όλο το ελληνικό πολιτικό φάσμα. Από τη «Νέα Δημοκρατία» ο υπεύθυνος του τομέα εξωτερικής πολιτικής, Δημήτριος Αβραμόπουλος, εξέφρασε την ανησυχία του για το θάνατο του Αριστοτέλη Γκούμα. Ο εκπρόσωπος του ακροδεξιού κόμματος ‘ΛΑΟΣ’, Κώστας Αϊβαλιώτης, προχ ώρησε ακόμη περισσότερο. Προέτρεψε την Αθήνα αν αναθεωρήσει τις διμερές σχέσεις.

»Σκεφτείτε, γράφει ο αλβανός, μια αδιευκρίνιστη δολοφονία ,ενός Χιμαριώτη, γίνεται λόγος να επαναξεταστούν οι διμερείς σχέσεις και η καλή γειτονία των δύο χωρών!»

Και θα συνεχίσει:

« …επιπλέον ο κ. Βαγγέλης Ντούλε, πρόεδρος του κόμματος της Προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και μέλος του αλβανικού κοινοβουλίου και ο κ. Βασίλης Μπολάνος, δήμαρχος Χιμάρας, με εκπληκτική ταχύτητα έθεσαν ως εθνικό το κίνητρο της δολοφονίας του πολίτη της Χιμάρας»

« Ο Β. Ντούλε είναι πρόεδρος του Κόμματος για την Προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Ενός κόμματος που έχει αναλάβει να προστατεύσει όχι μόνον τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας, αλλά και των άλλων μειονοτήτων που ζουν στην Αλβανία (Βλάχοι, Σκοπιανοί, Μαυροβούνιο, Γύφτοι, Ρομά). Μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει να βγάζει φωνή διαμαρτυρίας, για ατυχήματα και αδικίες που έχουν συμβεί σε μέλη των άλλων μειονοτήτων. Με αυτήν του την κίνηση σταμάτησε να είναι ο πρόεδρος το μαντρόσκυλο και ο προστάτης των μειονοτήτων, και θα γίνει ο επίτροπος της ελληνικής κυβέρνησης στην Αλβανία»…

« Την ίδια γκάφα έκανε και ο Βασίλης Μπολάνος. Ενθάρρυνε ή τουλάχιστον υποστήριξε τη δράση πολλών δεκάδων Ελλήνων στη Χιμάρα να κλείσουν την εθνική οδό για 14 συνεχείς ώρες, κόβοντας τον άξονα Αυλώνας- Άγιους Σαράντα, παραβιάζοντας σαφώς τους αλβανικούς νόμους.

…έτσι σταμάτησε να κάνει το μαντρόσκυλο και αυτός στον αλβανικό Δήμο και έγινε αρχιφύλακας της Ελλάδας.

… ο δήμαρχος της Χιμάρας έχει από καιρό φορέσει το μανδύα του αρχηγού δικτάτορα, που έδωσε, μάλιστα και ετυμηγορία, πριν το δικαστικό σώμα αποφανθεί για το ατύχημα. Παραδέχτηκε ότι τα πάντα ξεκίνησαν από μια κοινότυπη διαμάχη μεταξύ της νεολαίας. Επομένως προκαλεί έκπληξη ότι αφού ο δήμαρχος παραδέχθηκε πως ήταν μια κοινότυπη διαφορά πως έδωσε σε αυτήν τόση μεγάλη πολιτική σημασία»

«Οφείλουν και οι δύο να ζητήσουν συγνώμη από τον αλβανικό λαό».

Το αλβανικό άρθρο δεν παραλείπει να κατακρίνει και τη συμπεριφορά του Αρχιεπισκόπου της Αλβανίας, Αναστάσιου, που τόλμησε να πει ότι ‘τέτοιες ενέργειες (εθνοτικού χαρακτήρα) έχουν τον κίνδυνο ανακίνησης θεμάτων και της αντιπαράθεσης των νέων’.

Ο συντάκτης καταφέρεται στη συνέχεια κατά του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, αναφέροντας την ιστορία της τοποθέτησης του Αναστάσιου και θα καταλήξει πως η «η Αρχιεπισκοπή έχει γίνει επικεφαλής μιας δεύτερης πρεσβείας της Ελληνικής Δημοκρατίας στα Τίρανα. Κάθε βουλευτής, κάθε υπουργός ακόμη και πρωθυπουργός της Ελλάδας, μετά την επίσκεψη τους στην ελληνική πρεσβεία ακολουθεί η επίσκεψη τους στην Αρχιεπισκοπή»…
«Ελπίζουμε ειλικρινά, σημειώνει ο συντάκτης του αλβανικού κειμένου, το ατύχημα του Αριστοτέλη Γκούμα να μην έχει άλλες συνέπειες.
» Φυσικά η Ελλάδα δεν έχει πρόθεση να κηρύξει τον πόλεμο στην Αλβανία και να οφείλεται αυτός ο πόλεμος, στον Αριστοτέλη Γκούμα. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι δεν έχει αρθεί η εμπόλεμη κατάσταση, που κήρυξε η κυβέρνηση των Κούσλιγκ στην Ελλάδα το 1940»
Στη συνέχεια, το δημοσίευμα αναφέρει, ότι η Ελλάδα χρηματοδοτεί τους Έλληνες της Αλβανίας, με σκοπό να καταλάβει τα εδάφη της νότιας χώρας για να βγει στα στενά του Οτράντο ώστε να έχει πρόσβαση προς την Ιταλία.
«Για αυτό, υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τη μειονότητά της, να βγει η Ελλάδα μέσω της Χιμάρας στα παράλια της Αυλώνας»…
Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος
http://echedoros-a.blogspot.com/2010/09/blog-post_9310.html

Ανώνυμος είπε...

αφιερωμενο στην κυρια αλ σαλεχ,οι ελληνες τι πρεπει να πουν οταν βιωνουν αυτα τα σκηνικα κατοχης και μαλιστα πλεον οχι μονο τα γυναικοπαιδα αλλα ρωμαλεοι νεοι αντρες ;

Επίθεση από ομάδα ληστών δέχτηκε ο Νίκος Παπανικολάου, πριν από μερικές μέρες!


Ο φόργουορντ του Πανιωνίου, βγαίνοντας από φιλικό σπίτι στα Πατήσια το βράδυ του Σαββάτου μαζί με έναν φίλο του, δέχτηκε επίθεση από πέντε ληστές. Στην προσπάθειά του να αμυνθεί υπέστη κάταγμα στη δεξιά κάτω γνάθο, με τους ληστές να εξαφανίζονται, χωρίς να καταφέρουν να κλέψουν κάτι από τον καλαθοσφαιριστή.

Ο Παπανικολάου έχει πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις , ενώ το ιατρικό τιμ του Πανιωνίου τού έδωσε μία εβδομάδα άδεια από τις προπονήσεις της ομάδας
http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/102913-Θύμα-ξυλοδαρμού-ο-Παπανικολάου

Ανώνυμος είπε...

http://leimonitis.blogspot.com/2010/09/2.html

Πορεία λαθρομεταναστών στη Σκάλα Λακωνίας.
Έποικοι εισβολείς διέμεναν στο σπίτι κάποιου φιλάνθρωπου. Είχε στοιβάξει 60 άτομα και κονόμαγε τρελά φράγκα ο κύριος ανθρωπιστής!
Είχαμε επέμβαση της αστυνομίας και ξεσηκώθηκαν οι Πακιστανοί.
Να σημειώσουμε ότι στην περιοχή είχαμε πράγματα ανήκουστα:
1)Βιασμούς
2)Ληστείες
3)Εμφάνιση Ελονοσίας
5)Αφόδευση κτλ στους δρόμους
6)Δημόσιο σεξ μεταξύ λαθρο

ΣΤΟΠ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...