9/9/10

Παπαγαλάκια και κάθε λογής πολιτικοί μπαγαμπόντηδες έπιασαν δουλειά.

ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΓΙΑΛΑΤΖΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΩΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/09/blog-post_2615.html

Άλλωστε η ατιμωτική εργολαβία της παραπληροφόρησης και του αποπροσανατολισμού, απετέλεσε διαχρονικά ένα χρήσιμο δεκανίκι, τόσο στις παραμονές όσο και στην κορύφωση μιας γενικευμένης επίθεσης σε βάρος των λαϊκών δικαιωμάτων, αλλά και εν όψει κορυφαίων εθνικών παραχωρήσεων και ανεπίτρεπτων συμβιβασμών.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και τώρα.


ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ. Οι διαδρομές των προσκυνημένων κοντυλοφόρων, δείχνουν να είναι διαφορετικές. Γιατί αυτό που θέλουν είναι να αλώσουν την πολιτική σκέψη και να ακυρώσουν την ωρίμανση των συνειδήσεων αντίστασης.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/09/blog-post_2615.html

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΟΤΑΝ ΤΟ 1963 ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ,Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΤΣΑΝΤ,ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Μ Α Σ ???ΤΙ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?

Ανώνυμος είπε...

Οι μόνοι που πληρώνουν το εισιτήριο τους κανονικά στα λεωφορεία , τα τρόλεϊ , τον ΗΛΑΠ το ΜΕΤΡΟ , ΤΡΑΜ , ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .
ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ .
Μεταφέροντας μάλιστα τους μεγάλους σάκους τα παράνομα εμπορεύματα , ακόμα και κλεμμένα , κανείς δεν ξέρει τι μεταφέρουν αφού δεν τους ελεγχουν και έχουν διαταγή να κάνουν τα στραβά μάτια .
Το εισιτήρια λοιπόν ΔΕΝ πρέπει να αυξηθούν.
Το πρόστιμο δε για αυτούς που ΔΕΝ κόβουν εισιτήριο , δηλαδή οι μετανάστες ( αυτό το καρκίνωμα της Ελλάδος μας )
Το πρόστιμο να γίνει 100 ευρώ με πληρωμή επί τόπου και αν δεν έχει χρήματα απέλασης αμέσως .
Να δείτε αμέσως πως αυξάνονται τα έσοδα .
Γιατί όπως είναι τα πράγματα τώρα υπάρχει μεγάλη απώλεια εσόδων από τους μετανάστες που δεν κόβουν εισιτήριο .

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΞΕΜΠΑΡΚΗ.Η ΑΛ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΧ ΜΕ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ !!ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ:ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Η ΑΦΡΑ ΑΛ-ΣΑΛΕΧ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ,ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ"-ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑφΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ!

To Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης 7.9.2010, συζήτησε και αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1. Την έγκριση ψυχαγωγικών και επιμορφωτικών τηλεοπτικών προγραμμάτων, μεταξύ των οποίων οι σειρές «ΕΞΑΝΤΑΣ» με τον Γιώργο Αυγερόπουλο, «ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» με τον Στέλιο Κούλογλου, «ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ» με τον Κώστα Βαξεβάνη και «ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» με την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

Εδώ πλέον μιλάμε για πρόκληση που ξεπερνά τα όρια:Δεν έφτανε που ο ελληνικός λαός πλήρωνε το συγκεκριμένο υποκείμενο ΕΠΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ-ποιος ξεχνάει το "φταίνε οι κοπέλες που τις βιάζουν οι μουσουλμάνοι" κλπ-τώρα την...αναβάθμισε,με προπαγανδιστική μάλιστα εκπομπή στην Κρατική συχνότητα!!!

Για να μη μιλήσουμε για τα άλλα...τέρατα της-ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-"διανόησης",όπως ο Κούλογλου και ο Βαξεβάνης!

Να προσπαθήσουμε να φανταστούμε σε τι θα αναφέρονται οι "φυλές της Αθήνας";
Προφανώς στους "καημένους μετανάστες" που ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ,ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟ ΓΚΕΤΟ.

Να ελπίζουμε πως θα γίνει καμιά αναφορά στην εγκληματικότητα που έχουν αυτές...οι φυλές;Ή ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΟΝΑΧΑ Η ΚΛΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ";

Η "κυρία" βρίσκεται ολοφάνερα σε διατεταγμένη υπηρεσία:ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ την επέλεξαν τα τομάρια της ΕΡΤ για να κάνει εκπομπή;Και ποιο ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ αυτής;
Κατά τ'άλλα,ο κοσμάκης πρέπει να κάνει κι άλλες θυσίες,ενώ το ανθελληνικό ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΞΟΔΕΥΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ "ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ"!
ΦΤΟΥ ΣΑΣ,ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/09/blog-post_9207.html

Ανώνυμος είπε...

ετοιμαστειτε να μην μπορειτε να βγειτε απο τα σπιτια σας τις παρασκευες

οταν νιωσουν ισχυροι,θα βγουν στους δρομους κατα εκατονταδες και θα κλεινουν δρομους προσευχομενοι δηθεν,αλλα για να κανουν ""επιδειξη δυναμης εναντι των απιστων μεσα στη γη τους""

δεν το πιστευετε?

δειτε αυτο εδω με τα ματια σας


Η Ισλαμοποίηση του Παρισιού (βίντεο). Μία προειδοποίηση για την Δύση
ΠΑΡΙΣΙ - Παρασκευή στο Παρίσι. Μια κρυφή κάμερα δείχνει δρόμους που έχουν κλείσει τεράστια πλήθη μουσουλμάνων που προστατεύονται από ιδιωτική εταιρία σεκιούριτι.

Όλα αυτά είναι παράνομα στη Γαλλία: η δημόσια λατρεία, το να μπλοκάρεις δρόμους, και η ιδιωτική ασφάλεια. Αλλά στους Γάλλους αστυνομικούς έχουν δοθεί εντολές «να μην παρέμβουν».
http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/blog-post_9674.html

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΕ Ο ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ;ΤΟΝ "ΜΑΖΕΨΕ" Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ;ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Καταστράφηκε ακόμα ενα Αμερικανικό "Αβραάμ" στην ζώνη της ειδικής επιχείρησης στην ανατολική όχθη του Δνείπερου

  Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, σήμερα το πρωί , στο μέτωπο της Αντέεβκα, «οι στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδ...