14/9/10

Το επικερδές κύκλωμα του Αντιρατσισμού και η διαφορετική μοίρα των ξενοδόχων

Ο κ. Στέλιος Μπίθας ήταν το δεξί χέρι του Μαρούδα στην ΓΓΤΠ και ταυτόχρονα άνθρωπος του Κοντογιαννόπουλου και χαφιές της ΝΔ του Μητσοτάκη.Στα χρόνια του Μητσοτάκη έγινε προιστάμενος στην ΓΓΤΠ, και στα χρόνια του Σημίτη, ήταν υπεύθυνος για τα δελτια Τύπου του πρωθυπουργού.Μετα ο Ρουσόπουλος τον αντάμιψε και τον έστειλε σε πολυτελής διακοπές στο Γραφείο Τύπου Ρώμης, μετα της συζύγου.Δηλαδή διπλή αργομισθία. Το σπίτι του στην Αθήνα ήταν για την εφορία κλειστό.

Ο κ. Στέλιος Μπίθας, ενημερώθηκε από το διαχειριστή ότι οι «ένοικοι» του διαμερίσματος του ,αναστατώνουν την πολυκατοικία και κάνουν φασαρία ακόμη και μεταμεσονύκτιες ώρες. «Έκπληκτος», επέστρεψε από το τη Ρώμη όπου ζούσε και όπως αποδείχτηκε, κύκλωμα Αλβανών, το είχε ενοικιάσει σε δεκάδες λαθρομετανάστες από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν που το μετέτρεψαν σε κοινόβιο! Έτσι, «αναγκάστηκε» να πάει στην Αστυνομία και να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση στο διαμέρισμα της πλατείας Βικτωρίας για να φύγουν οι καταληψίες.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διαπίστωσαν πως υπάρχει ένα ολόκληρο κύκλωμα που κατευθύνεται από Αλβανό μαφιόζο ο οποίος εντοπίζει σπίτια στις περιοχές της Κυψέλης και του Αγίου Παντελεήμονα, παριστάνει τον ιδιοκτήτη και τα νοικιάζει σε «δύστυχους» λαθρομετανάστες. «Στη δικιά μου την περίπτωση, τα 15-20 άτομα που έμεναν πλήρωσαν 1800 ευρώ για έξι μήνες στον Αλβανό μαφιόζο» ειπε μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» ο κ. Μπίθας.


«Με κλείδωσαν έξω…»

Ο κ. Στέλιος Μπίθας από συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, τοποθετήθηκε πριν από εξίμισι χρόνια στη Ρώμη και συγκεκριμένα στο γραφείο τύπου της ελληνικής πρεσβείας. Πριν από μια εβδομάδα ένα τηλεφώνημα τον ανάγκασε να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να έρθει άρον, άρον στην Ελλάδα.. «Η κατάσταση είχε φθάσει στο απροχώρητο. Έχω ένα διαμέρισμα επί της οδού Μονής Προδρόμου στην πλατεία Βικτορίας. «Ο άνθρωπος που έχω ορίσει διαχειριστή μου, για να προσέχει το σπίτι, να πληρώνει τα πάγια της ΔΕΗ και του νερού, είχε πάει αρκετές φορές στην Αστυνομία για να τους απομακρύνει. Όμως άκρη δεν είχε βρεθεί. Έτσι αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα και να λύσω εγώ ο ίδιος θέμα. Πρέπει να σας πω ότι για να μπω στο σπίτι μου έπρεπε να τους χτυπήσω το κουδούνι. Κλειδιά δεν είχα γιατί αυτοί, όταν κατέλαβαν το διαμέρισμα, έσπασαν την πόρτα άλλαξαν την κλειδαριά και έβαλαν δική τους. Σαν να έχω καταλάβει ένα σπίτι, να αλλάξω την κλειδαριά και ο ιδιοκτήτης να μην έχει πρόσβαση στο εσωτερικό. Μου χτυπάει το κουδούνι και εγώ ούτε ανοίγω ούτε τίποτα.

Έτσι συνέβη και στη δική μου την περίπτωση» τονίζει ο συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού και συνεχίζει «Εάν δε είμαι ξένος και δεν υπάρξει πολιτική βούληση όπως υπήρξε μετά ή από ανωτέρους αστυνομικούς παρέμβαση όπως έγινε, ακόμη και αν ανοίξουν την πόρτα, η Αστυνομία δεν έχει δικαίωμα να μπει μέσα να δει τι γίνεται. Θεωρείται άσυλο. Ο καταληψίας λοιπόν, παρά το γεγονός ότι έχει υποπέσει σε ποινικό αδίκημα και έχει καταλάβει ξένη περιουσία, επειδή ακριβώς υπάρχουν γυναίκες και ανήλικα παιδιά, θεωρείται άσυλο και δεν μπορεί να μπει μέσα η Αστυνομία για να δει τι γίνεται χωρίς εισαγγελική παραγγελία».

«Η Αστυνομία μου είπε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με κατάληψη χώρου. Υπάρχει στην περιοχή κάποιος Αλβανός μαφιόζος ο οποίος εντοπίζει τα κενά διαμερίσματα και αφού παραβιάσει τις πόρτες τα νοικιάζει σε λαθρομετανάστες» εξηγεί ο κ. Μπίθας.
Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες μέρες στη Σκάλα Λακωνίας μετά τη σύλληψη επιχειρηματία της περιοχής, που νοίκιαζε ένα στάβλο και ένα ακόμα κατάλυμα σε 58 παράνομους μετανάστες - στην πλειονότητά τους Πακιστανοί - οι οποίοι εργάζονται στα κτήματα.

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή (10-09-2010) και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο το Σάββατο, όπου του επιβλήθηκε ποινή 59 ετών φυλάκισης και χρηματικό πρόστιμο 119.000 ευρώ. Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος με εγγυοδοσία 10.000 ευρώ.

Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο επιχειρηματίας νοίκιαζε τα καταλύματα τα οποία δεν πληρούσαν κανένα όρο υγιεινής ή ανθρώπινης διαβίωσης αντί 40 ευρώ το μήνα για καθέναν από τους αλλοδαπούς, εισπράττοντας περίπου 2.400 ευρώ μηνιαίως αφορολόγητα!

Μετά τη σύλληψη και την καταδίκη του επιχειρηματία άλλοι κάτοικοι της Σκάλας Λακωνίας που νοίκιαζαν σπίτια σε παράνομους αλλοδαπούς έβγαλαν τα πράγματά τους στο δρόμο και κλείδωσαν τις πόρτες για να μην κατηγορηθούν και αυτοί, με αποτέλεσμα οι μετανάστες να μην έχουν πού να μείνουν. Ετσι, κάθε βράδυ συγκεντρώνονται στην πλατεία της Σκάλας, όπου και παραμένουν μέχρι το επόμενο πρωί που θα πάνε στις εργασίες τους.

Στους 58 παράνομους μετανάστες που βρέθηκαν στα καταλύματα του καταδικασθέντος επιχειρηματία δόθηκαν σημειώματα διοικητικής απέλασης για να φύγουν από τη χώρα μέσα σε ένα μήνα, και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Για αστυνομικό πογκρόμ σε βάρος των μεταναστών κάνουν λόγο σε ανακοίνωσή τους η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, η Ενωση Μεταναστών Εργατών και η Κίνηση Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, και ζητούν να προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση στη νομιμοποίηση των μεταναστών.


YΓ.ΦΩΣ στη δολοφονική επίθεση κατά της συνδικαλίστριας κυρίας Κωνσταντίνας Κούνεβα τον Νοέμβριο του 2008- πέφτει από απόρρητη έρευνα της Ασφάλειας Αττικής για τις επιθέσεις με βιτριόλι που έχουν σημειωθεί τα τελευταία
χρόνια στην Αθήνα! Οι αστυνομικοί έπειτα από πολύμηνη έρευνα και συγκέντρωση δεκάδων καταθέσεων πιθανολογούν ότι οργανωτής των επιθέσεων ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων που δολοφονήθηκε πριν από έναν χρόνο και φυσικός αυτουργόςκαταζητούμενος Αλβανός που εμφανίζεται στα έγγραφα της Αστυνομίας με... 23 ψευδώνυμα. Η ΕΛ.ΑΣ. οδηγήθηκε στα ίχνη τους με βάση εξομολογήσεις επιχειρηματιών της νύχτας, στο περιθώριο της έρευνας για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, ενώ εξετάστηκε η εμπλοκή επίορκων αστυνομικών που σχετίζονταν με κυκλώματα σωματεμπορίας.

Η «άκρη του νήματος» στην υπόθεση Κούνεβα βρέθηκε από την ανάλυση στοιχείων και μαρτυριών ύστερα από την επίθεση, πάλι με καυστικό υγρό, εναντίον του δικηγόρου κ. Παύλου Σαράκη στον Ν. Κόσμο τον Δεκέμβριο του 2007.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα κυκλώματα που φέρνουν τους λαθρομετανάστες στη χώρα μας τους εξασφαλίζουν ασυλία και προστασία. Ενέχονται Αλβανοί λάθρα, αλλά και όλες οι άλλες φυλές του Ισραήλ. Το σχέδιο άλωσης της χώρας μας και αντικατάστασης του πληθυσμού της με λαθραίους τριτοκοσμικούς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ανώνυμος είπε...

Βαλε και τιποτα για το νεο, βερο Κρητικο, γραμματεα Καρχιμ-Καρχιμ. Αλλη μια ευγενικη χορηγια του πολυαγαπημενου μας ΚΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η καρδιά του Ισλάμ χτυπάει στην... οδό Φυλής!!!

Το βράδυ της Πέμπτης που μας πέρασε, μετά από πρόσκληση κάποιων από τους εναπομείναντες Έλληνες κατοίκους της περιοχής, βρέθηκα στην αρχή της οδού Φυλής, λίγες μόλις εκατοντάδες μέτρα μακρυά από το κέντρο της Αθήνας. Ίσως πέρασα από μια “μαύρη τρύπα”, γιατί το σημείο στο οποίο βρέθηκα δεν είχε καμία σχέση, όχι μόνο με την εικόνα μιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας, αλλά και τίποτε δεν θα μπορούσε να με πείσει ότι βρισκόμαστε στο 2010 μετά Χριστόν.

Πολύ περισσότερο έμοιαζε με κάποια τριτοκοσμική πόλη, σε ένα μέρος όπου ο χρόνος έχει κολλήσει σε εποχές θρησκευτικού φανατισμού, στην ακμή του Ισλάμ. Και όχι οποιουδήποτε κομματιού του Ισλάμ, αλλά του πλέον φονταμενταλιστικού του.

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Στην οδό Φυλής 10 υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο κτήριο, τεσσάρων ορόφων και με μεγάλα παράθυρα, το οποίο όπως όλα δείχνουν ήταν κτισμένο για γραφεία. Αυτή την στιγμή όμως σε αυτό κατοικούν αρκετές δεκάδες, πάνω από 100 Σομαλοί – σίγουρα λαθρομετανάστες. Δεν γνωρίζουμε ποιός ενοικίασε το κτήριο σε ποιόν, ούτε και γνωρίζουμε αν υπάρχει άδεια “εστιατορίου”, γιατί στο κτήριο επί της ουσίας λειτουργεί και εστιατόριο. Δεν γνωρίζω ούτε αν είναι κάποιου κοινοβιακού τύπου εστιατόρια, και το ποιά “κοινότητα” λειτουργεί στον χώρο, υποστηριζόμενη με τα χρήματα ποιού!

Αλλά αυτό που είδα ξεκάθαρα, ότι με επίκεντρο το συγκεκριμένο κτήριο, ολόκληρη η γειτονιά έχει μετατραπεί σε γκέτο Σομαλών, οι οποίοι βρίσκονται παντού. Βρίσκονται στον δρόμο, καθισμένοι στα αμάξια, καθισμένοι στο πεζοδρόμιο.

Και δεν είναι καθόλου ήρεμοι και ήσυχοι άνθρωποι. Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής, πολύ συχνά είναι τα φαινόμενα φασαριών, ενώ ήταν μόλις πριν από λίγες ημέρες, που μια ομάδα άλλης εθνικότητας- κατά πάσα πιθανότητα Πακιστανοί - προερχόμενη από την πλατεία Βάθης επιτέθηκε στους Σομαλούς, με αποτέλεσμα να προκύψει μάχη στην οποία χρησιμοποιήθηκαν μέχρι και σπαθιά. Το αποτέλεσμα της “μάχης” σπασμένα αμάξια αλλά και αρκετά παράθυρα περιοίκων, τα οποία το βράδυ της Πέμπτης έχασκαν ακόμη ανοιχτά.

Ανώνυμος είπε...

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ακριβώς απέναντι, στην οδό Φυλής και στον αριθμό 9, λειτουργεί παράνομο τζαμί, σε ημιυπόγειο χώρο (η σχετική φωτογραφία αν και τραβήχθηκε υπό δύσκολες συνθήκες είναι χαρακτηριστική). Από αυτό το τζαμί προέρχονται κάθε πρωί, στις 4.15 ακριβώς, οι ψαλμωδίες με τις οποίες είναι αναγκασμένοι να ξυπνούν όσοι μένουν εκεί. Πρόκειται για ένα ακόμη από τα δεκάδες – πιστεύω πάνω από 100 – παράνομα τζαμιά που λειτουργούν σε ολόκληρη την Αθήνα, με την πλειονότητα αυτών να βρίσκονται στο κέντρο.

Την ώρα που βρέθηκα στην περιοχή, μάλλον τελείωνε κάποιου είδους εκδήλωση στο παράνομο τζαμί και δεκάδες – ντυμένοι με ρόμπες – Σομαλοί Ισλαμιστές βγήκαν από το ημιυπόγειο. Πραγματικά, δεν πίστευα ότι βρισκόμουν στην Αθήνα. Μπροστά στην συγκεκριμένη κατάσταση, ο Άγιος Παντελεήμονας, φάνταζε με παράδεισο.

Οι κάτοικοι είναι σε απελπιστική κατάσταση. Οι καυγάδες, οι φασαρίες και το εμπόριο ναρκωτικών είναι στην καθημερινή ατζέντα. Και δεν τολμούν να πούν τίποτε. Οι περιστασιακές, τον τελευταίο μήνα – εν όψει εκλογών – παρουσίες αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ είναι απλά μια αχτίδα φωτός στο βαθύ σκοτάδι, στο οποίο ζουν. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι τρομοκρατημένοι και φοβούνται να μιλήσουν στον οποιονδήποτε. Δεν θα μπορούσα να τους κατηγορήσω.

Ψάχνοντας κάποια πράγματα για τους Σομαλούς ισλαμιστές φοβήθηκα και εγώ, που εκτέθηκα σε κάποιον ενδεχόμενο κίνδυνο. Πρόκειται ίσως για τους πλέον φανατικούς ισλαμιστές σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς επιδεικνύουν ιδιαίτερη σκληρότητα εναντίον αυτών που θεωρούν ως εχθρούς. Στην χώρα τους όπου υπάρχουν ισχυρότατες οργανώσεις, έχουν απαγορεύσει μέχρι και τα καμπανάκια στα σχολεία, που σημαίνουν το τέλος του μαθήματος, γιατί λέει παραπέμπουν στις καμπάνες των χριστιανικών εκκλησιών. Επίσης έχει απαγορευθεί η μουσική, οι ταινίες αλλά και το ποδόσφαιρο.

Το πραγματικά περίεργο ήταν, ότι ενώ είδα εκατοντάδες από αυτούς, δεν παρατήρησα ανάμεσά τους, ούτε μία γυναίκα. Όπως μου εξήγησαν μάλλον δεν θα μπορούσαν αυτή την ώρα να βρίσκονται στον δρόμο, καθώς κάτι τέτοιο θα προσέβαλλε τους άνδρες που γυρνούν από το τζαμί.

Τα ερωτήματα που γεννήθηκαν πάρα πολλά. Η αστυνομία τι κάνει σχετικά με το παράνομο τζαμί; Η πολεοδομία, η πυροσβεστική και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, που κυριολεκτικά στραγγαλίζουν κάθε έλληνα που επιχειρεί να ανοίξει ένα μαγαζί, έχουν ελέγξει το κτήριο όπου τόσες δεκάδες άνθρωποι διαμένουν; Γνωρίζει κάποιος ποιός είναι υπεύθυνος για την λειτουργία του τζαμιού;

Έχει επισκεφθεί ποτέ κανείς, τους δύστυχους κατοίκους της περιοχής, για να δει αν επιβιώνουν; Πώς είναι η καθημερινότητά τους; Πώς είναι το να ζει κλεισμένος μέσα στο σπίτι σου, φοβούμενος να εμφανιστείς έξω από την ίδια σου την πόρτα; Ειδικά αν είσαι γυναίκα και προσβάλλεις κάποιον, με την ίδια σου την ύπαρξη;
http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=
article&id=2456%3A2010-09-14-14-43
-41&catid=6%3A-&Itemid=3

Ανώνυμος είπε...

Γιαούρτοσαν στέλεχος της κυβέρνησης στο Κολωνάκι.

http://olympia.gr/2010/09/14/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BF%CF%8D%CF%81%CF%84%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%AE%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B5-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83/

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΗΛΙΘΙΟΣ Η ΠΟΡΩΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝ!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΚΑΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!ΑΦΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΣΜΟΣ.

Γ. Παπανδρέου«Ανοίγουμε τις πόρτες στους διωγμένους Ρομά»

Το κερασάκι στην σάπια τούρτα της σημερινής μεταναστευτικής αθλιότητας βάζει ο ΓΑΠ

«Τη στιγμή που άλλες χώρες της Ευρώπης διώχνουν τους μετανάστες και τους Ρομά, εμείς τους ανοίγουμε τις πόρτες», δήλωσε χθες ο Γ. Παπανδρέου στο «Θεαγένειο» Αντικαρκινικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο επισκέφτηκε το πρωί εκτός προγράμματος, για να παραστεί στην υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ του νοσοκομείου και της οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα».
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε το προσωπικό του ενδιαφέρον για το πρόγραμμα και τόνισε ότι το άνοιγμα των δομών του κράτους σε Ρομά και μετανάστες αποτελεί προτεραιότητα, τόσο δική του όσο και της κυβέρνησης. Η συνεργασία του «Θεαγένειου» με την οργάνωση, αφορά τον προληπτικό έλεγχο για καρκίνο ατόμων που ανήκουν σε κοινωνικές ομάδες όπως οι Ρομά και οι μετανάστες. Οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» θα προωθούν τον πληθυσμό προς το νοσοκομείο, ώστε να ελέγχονται προληπτικά για διάφορες μορφές καρκίνου.

Ο άνθρωπος δυστυχώς μας επιβεβαιώνει συνεχώς,είναι πολύ επικίνδυνος και εκτός τόπου και χρόνου.
Η Ελλάδα και οι ιθαγενείς κάτοικοι της,ζουν κάτω από τον φόβο των νεοεισερχομένων κακοποιών,τον φόβο αν θα έχουν αύριο να φάνε ή ακόμα αν θα έχουν ρεύμα στο σπίτι τους.Τα μαγαζιά κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο.Ανεργία,θλίψη,απογοήτευση και σιχαμάρα για όλο το πολιτικό σκηνικό.
Η εγκληματικότητα και η δολοφονική δράση πάρα πολλών λαθρομεταναστών έχει σαν αποτέλεσμα την γκετοποίηση πόλεων και περιοχών,ενώ ταυτόχρονα έχουμε και την έξαρση του φανατισμού και του ρατσισμού και από τους Έλληνες προς τους αλλοδαπούς αλλά και από τους αλλοδαπούς προς τους Έλληνες.
Οι γέροι μας που πλήρωσαν με 40 και 50 χρόνια δουλειάς τα ταμεία και την υγεία,νιώθουν προδομένοι και παραπεταμένοι και σακατεμένοι στο ξύλο από τις ληστείες μέσα στα σπίτια τους.
Η υγεία κατέρρευσε και παρόλα αυτά οι μόνοι που συνεχίζουν να την πληρώνουν είναι οι Έλληνες και μερικοί αλλοδαποί υπάλληλοι που έχουν κανονικές δουλειές.

Τα ΜΜΕ προσπαθούν εναγωνίως να κάνουν το άσπρο μαύρο και δεν αναφέρονται με πολύ έντεχνο τρόπο στα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες.
Ταυτόχρονα ο πρωθυπουργός μας κοιτάει να μας φέρει τους Ρομά που διώχνουν όλοι από τις χώρες τους (λέτε να είναι όλοι χαζοί ή φασίστες),σαν το κερασάκι σε μια σάπια τούρτα της σημερινής παράλογης μεταναστευτικής αθλιότητας.Σε μια τούρτα που και ο ίδιος έβαλε το χεράκι του για να γίνει.

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/blog-post_7247.html

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...