20/9/10

Δήμος Αθηναίων: Η ανακύκλωση της ανικανότητας των πελατειακών σχέσεων και της κομματοκρατίας.


Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου

Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Αυτές οι γραμμές χαράσσονται με ευκαιρία τα όσα γράφει «Η Καθημερινή» (φ. της 25ης Αυγούστου) στο σχετικό ρεπορτάζ που φέρει τον τίτλο: «Το Κέντρο (της Αθήνας) ασφυκτιά, σε συνθήκες γκέτο. Λαθρομετανάστες και ανομία, οι δύο μεγάλες πληγές», ενώ στο κύριο άρθρο της με τίτλο «Άμεσες λύσεις στο Κέντρο» σημειώνει και τα εξής: «Η κατάσταση στο Κέντρο της Αθήνας έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Ο δήμαρχος και το κράτος έχουν αποτύχει πλήρως στην προστασία των πολιτών από τις οργανωμένες εγκληματικές ομάδες, τα ναρκωτικά, τους επαίτες και τη γενικότερη παρακμή... Οι κρατικές και δημοτικές υπηρεσίες φοβούνται να ασχοληθούν με το πρόβλημα της ανομίας...».
Πρόκειται για πασίδηλο γεγονός ότι ο νυν δήμαρχος χρόνια και χρόνια το παίζει... προοδευτικός και πιστός υπηρέτης του φαύλου συστήματος και της παγκοσμιοποίησης. Είναι σάρκα από τη σάρκα του διεφθαρμένου συμμοριακού συστήματος στο οποίο είναι προσκεκολλημένος.
Συνεπώς όσοι τον στηρίζουν εν γνώσει τους υπηρετούν τον κύριο τίποτα, που διεκδικεί ξανά τον δήμο με τις ευλογίες του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ.
Δικαιολογίες και πολιτικές αλχημείες δεν συγχωρούνται. Ή είσαι με την διαφθορά ή την πολεμάς. Καθαρές κουβέντες.
Τα περί υπερκομματικού και ανεξαρτήτου είναι μπουρδολογίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: