2/9/10

3 Σεπτέμβρη : Χρέος μας... η ανατροπή σας σύντροφοι

Σήμερα που το θράσος περισσεύει από τους κυβερνόντες, σήμερα που τολμούν να στέλνουν μηνύματα και να καλούν τον κόσμο στην ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου, αναζητώντας ηλίθιους κλακαδόρους, για εμάς τα απλά (πρώην) μέλη και πρώην (ψηφοφόρους) του κινήματος, είναι μέρα δυναμικής απόφασης.

Δεν είναι μέρα περισυλλογής, απογοήτευσης, η αναζητήσεις ιδεολογικής . Είναι η μέρα που σας δηλώνουμε ότι δεν θα ησυχάσουμε αν δεν σας ανατρέψουμε!!!!!
Εσάς που ξεπουλήσατε τα όνειρα και την αξιοπρέπεια μας.
Εσάς που που τόσα χρόνια έχετε εξασφάλιση οικονομικά μέχρι και τα δισέγγονα
των παιδιών σας.
Εσάς που τολμήσατε να πάρετε μέσα από την τσέπη τα λιγοστά χρήματα των γιαγιάδων και των παππούδων μας.Εσάς που ντρεπόμαστε που δεν ντρέπεστε να είστε ακόμα σε αυτή την χώρα.

Γι αυτό η Ένωση Ανένταχτων Σοσιαλιστών Συνδικαλιστών και το blogs mhpronomiouxos

1. Σας καλούμε όλους το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου εδώ στη Θεσσαλονίκη για το πιο μαζικό και μαχητικό συλλαλητήριο που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της πόλης.
2. Καλούμε όλους τους συντρόφους να μετάσχουν σε κοινά ψηφοδέλτια με την αριστερά, ώστε η δημοτικές εκλογές να γίνουν κόλαφος για τα κόμματα του ΔΝΤ του Μνημονίου και της χρεοκοπίας ΠΑΣΟΚ – ΝΔ- ΛΑΟΣ.
3. Δίνουμε υπόσχεση ότι θα αγωνιστούμε μέχρι την πτώση αυτής της άθλιας δεξιάς νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης.
4. Θεωρούμε πλέον συνυπεύθυνους ακόμα και τα απλά μέλη που παραμένουν στο ΠΑΣΟΚ, και δεν στρατεύονται με τον λαό για την ανατροπή .
Εμείς την συγνώμη μας στο λαό για την στήριξη που σας δώσαμε, την ζητάμε με τον όρκο της ανατροπή σας!!!!!!!!! Χρόνια Πολλά …. «σύντροφοι»

http://mhpronomiouxos.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όποιος Έλληνας ψηφοφόρος ψηφίσει , σε βουλευτικές και δημοτικές η οπουδήποτε αλλού και πάλι το ΠΑΣΟΚ η όποια άλλη μετάλλαξη με άλλα ονόματα και από πίσω να κρύβονται αυτοί .
Ειδικά τους ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ και ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ , που μετά από την μεγάλη μύωση των μισθών και των συντάξεων , με κομμένα δώρα , επιδόματα έπεται και συνέχεια , πρέπει να είναι πίσωγλέντηδες και πρέπει να πάνε σε ειδικό για θεραπεία και αποτοξίνωση .
Εκτός αν τους αρέσει …….. ….τότε αλλάζει το θέμα .