26/9/10

Οι Αθηναίοι ψηφίζουν για την Ελεύθερη Αθήνα! Η Αθήνα πάλι στους Έλληνες!

Τεράστια επιτυχία της συγκέντρωσης της Ελεύθερης Αθήνας. Ξεχείλισε το Ξενοδοχείο Πρέζιντεντ από μαχητικούς Ελληνόφρονες.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣ ,ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Απέτυχε παταγωδώς η χαφιέδικη προβοκάτσια που οργάνωσε ο «Χρυσός» εργολάβος του ΠΑΣΟΚ και του ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ,που εξαπέστειλε τα «αυγά» του, για να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες και να διαλύσουν την συγκέντρωση με τις πλάτες της αστυνομίας.
Ο κόσμος της «Ελεύθερης Αθήνας», με αποφασιστικότητα, ξεβράκωσε το «δεξιό» παράρτημα του Σόρος και τις πατσαβούρες της Βέρμαχτ

Περισσότερα αύριο

Σπ.Χατζάρας

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oι "λεβέντες" της ΧΑ αφού προσπάθησαν να διαλύσουν την εκδήλωση εξευτελίστηκαν πλήρως όταν αρχίσανε να σπρώχνουνε και προπυλακίζουν ηλικιωμένους παρευρισκομένους. Οι οποίοι θέλανε απλά να ακούσουν την ομιλία.
Αυτοί είναι οι "εθνικιστές" της ΧΑ τα βλαμμένα παιδάκια του ελληνόφωνου φύρερ με την τσιριχτή φωνή.
Καθόλου περιέργως η αστυνομία τους άφησε να φύγουν, αλλά ο "επικεφαλής" ανεγκέφαλος της ομάδας (υποψήφιος και στις δημοτικές με τον συνδυασμό του ελληνόφωνου φύρερ) ήταν τόσο ηλίθιος που επιτέθηκε σε γυνάικα αξιωματικό της αστυνομίας και την τραυμάτισε.

Ευγε ρεζίλες της ΧΑ, το να πετάτε μπουκάλια νερό σε καθηγητές πανεπιστημίου, να προπυλακίζεται ηλικιωμένους και να βρίζεται άτομα που θα μπορούσαν να είστε εγγόνια τους δείχνει το επίπεδο σας.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ανακάλυψα προσεκτικά κάποια σελίδα από κάποιο πρώην Χρυσαυγίτη.
Διαβάστε προσεκτικά κύριε Χατζάρα.
Αξίζει να το δείτε...
http://xrysiaygi.blogspot.com/
Αν από αυτά που γράφονται έστω και τα μισά είναι αλήθεια...

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο 11:48μμ

εκπληκτικό λινκ φίλε. Η αλήθεια είναι πως για τον Μιχαλολιάκο ακούγονται πολλά από σατανισμό μέχρι χαφιεδιλίκι και ομοφυλοφιλία.
Φαίνεται πως και τα τρία αληθεύουν....

Ανώνυμος είπε...

Το ερωτημα ειναι γιατι οι ψευτονταηδες δεν πηγαινουν να καθαρισουν τα Εξαρχεια,να σβυσουν αναρχοκομμουνιστικα συνθηματα απο τους τοιχους στο κεντρο και αλλου,να μπουν στην Παντειο και να κοψουν κεφαλια,να κατεβουν στην Ζηνωνος και να τσαμπουκαλευτουν με τα διποδα απο την Ασια και την Αφρικη.Αλλες ιδεες ειναι να παν να πιουν καφε στην Λοντου,στο Νοσοτρος και γενικως να καθαρισουν απο τα σκατα την περιοχη αυτη καθως και τις λοιπες γνωστες του κεντρου.Αυτη θα ηταν πραγματικη προσφορα στο κοινωνικο συνολο και οχι νταηλικια σε μεσηλικες και γερους οπως χθες.Ειχα καποιες πληροφοριες για χαφιεδισμο και χθες απλα επιβεβαιωθηκαν.Ειναι κοτες.Επισης δεν καταλαβα το καπελωμα στα Ιμια στην σχολη αξιωματικων ολα αυτα τα χρονια.Το 1996 αυτοι οι μπουληδες ηταν 10 αντε 15 χρονων.Τι νταβαντζηλικι λοιπον πουλανε?

Ανώνυμος είπε...

Αντί να συνταχθεί ένα κοινό μέτωπο όσων θέτουν ως πρώτη προτεραιότηα το εθνικό συμφέρον, κάθονται όλοι οι "πατριωτες" και εξαπολύουν επιθέσεις ο ένας εναντίων του άλλου. Θα έπρεπε να υπάρξει πρόσκληση από εσάς ή οποιονδήποτε άλλον για κοινό ψηφοδέλτιο. Ο κόσμος θα έκρινε ποιον θεωρεί καταλληλότερο με τον σταυρό προτίμισης. Το αποτέλεσμα θα ήταν σίγουρη συμμετοχή στο δημοτικό συμβούλιο και ένα καλό ποσοστό.
Χατζάρας, Χρυσή Αυγή, Πατριωτικό Μέτωπο, ΕΑΡ, και άλλοι από όλο το πολιτικό φάσμα (με προτεραιότητα την πατρίδα)θα πρέπει να παραμερίσουν διαφορές και να συνταχθούν για το κοινό συμφέρον.
Ας γίνει αυτή η πρόσκληση-συνενόηση ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΟ. Νομίζω κύριε Χατζάρα έχετε τη δυνατότητα και την ικανότητα να το κάνετε. Και κατόπιν θα μπορούμε όσους αποστασιωποιηθούν να τους κατατάξουμε αυτόματα, στους πατριώτες γιαλατζί.

Γ.Λ

Ανώνυμος είπε...

Που να πάνε; Εδώ δεν είχαν εμφανιστεί στη Δίκη του Πλεύρη...
Όπου "διαταχτούν" πάνε.

Ανώνυμος είπε...

Προς Γ.Λ.

Φαίνεται πως είσαι ανυποψίαστος σχετικά με την Χ.Α.
Ιστορικά ο ρόλος της Χ.Α. είναι η διάσπαση του πατριωτικού χώρου.
Πρωτοσυνεργάστηκαν με τη Πρώτη Γραμμή του Πλεύρη και μετά στράφηκαν αμέσως εναντίον του μόλις πήραν τέτοια εντολή. Έπειτα πήγανε με το ΛΑ.Ο.Σ. και μετά από λίγο "ανακάλυψαν" πως ο Καρατζαφέρης ήταν νεοδημοκράτης και άρα γελοίος από τότε βρίζουν το ΛΑ.Ο.Σ. διαρκώς. Εν συνεχεία εμφανίζονταν στις συγκεντρώσεις της ΕΕΣ και δήλωναν υποστήριξη, μέχρι που πήραν εντολή να αλλάξουν γραμμή και άρχιζαν να βρίζουν τον Χατζάρα ως πασόκο και πράκτορα του Τζέφρυ.

Τρεις δεκαετίες είναι αυτή η οργάνωση στα πράγματα και έχει καταστρέψει δεκάδες ανθρώπους που έκαναν το λάθος να εμπλακούν σε αυτή. Ο Περίανδρος και τα αδέρφια Κουσουμβρή είναι απλά τα τρανταχτά παραδείγματα.

Ανδρέας είπε...

Φίλε οι λάτρεις του ναζισμού απέχουν πάρα πολύ από το να χαρακτηρίζονται πατριώτες, καταρχάς πιστεύουν σε σατανιστικά ιδεώδη, μαύρες μαγείες και βασκανίες και channeling με οντότητες και και και... καμία σχέση με τη φιλοσοφική και επιστημονική στάση των προγόνών μας. Δεύτερον χρηματοδοτούνται από μασονικές στοές(άλλωστε μασόνοι δηλωμένοι είναι και οι ίδιοι η ηγεσία τους) που επίσης δεν έχουνε καμία σχέση με το φως των προγόνών μας. Τρίτον προσκυνάνε ξένα είδωλα, χαιρετάνε όπως οι μασόνοι, γουστάρουν τους ναζί ιουδαίους σιωνιστές. Τέταρτον είναι πεμπτοφαλαγγίτες της σιών, πέμπτον κουρεύουν τα κεφάλιά τους λες και έχουν ψείρες ενώ οι Έλληνες πρόγονοί μας απεχθάνονταν τα ξυράφια και τα συμπομαρτυρούντα. Ο ηγέτής τους ήταν ένας μασόνος πράκτορας των άγγλων, πολωνοαφρικανός όπως λέν οι πρόσφατες μελέτες. Δεν έχουν σχέση με λογική και αξιοπρέπεια και εντιμότητα, είναι ξένα στοιχεία αλλότρια προς το ελληνικό και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζονται. Αν ποτέ συμπορευθεί ο κ. Χατζάρας μαζί τους, είναι ύστατη προδοσία καταρχάς των λόγων του. Αλλά αυτά τα απλά δεν τα καταλαβαίνουν τα χρυσά αυγά, προφανώς μαζί με την κόμη πήραν και τον εγκέφαλό...

Ανώνυμος είπε...

Όταν το σύστημα τους χρειάζεται περισσότερο τότε πέφτουν οι μάσκες.

Κύριε Χατζάρα, πραγματικά συγχαρητήρια για το ότι μόνος σας ουσιαστικά έχετε καταφέρει να δείξετε το πραγματικό πρόσωπο και των πατριδοκάπηλων του ΛΑΟΣ και τώρα πλέον και της ΧΑ, η οποία χρησιμοποιεί ιδέες γεννημένες από τα γνωστά μυαλά και γελειοποιεί τον πατριωτισμό και τους Ελληνικούς θεσμούς.

Ανώνυμος είπε...

Προς αυτόν που κατηγορεί τη ΧΑ σαν διασπαστική. Εντάξυ, η ΧΑ είναι οι βαλτοί, οι διασπαστές κλπ. Μπορείς να μου εξηγήσεις όμως για πιο λόγο ο Πλεύρης,ο Βορίδης, ο Σοφιανόπουλος και ο Μιχαλόπουλος που ήτανε όλοι τους αγνοί πατριώτες και τους δημιουργούσε προβλήματα η ΧΑ, δεν έκαναν ενιαίο κόμμα; Μπορείς να μου εξηγήσεις για πιο λόγο ο Καλέντζης μετά την αποφυλάκισή του δεν εντάχθηκε ποτέ σε κανένα κόμμα; Μπορείς να μου εξηγήσεις για πιο λόγο η ΕΠΕΝ και το ΕΝΕΚ δεν ενωνόντουσαν αλλά ήταν αντίπλαοι; Γιατί όλοι αυτοί οι αγνοί πατριώτες δεν ενονώντουσαν τόσα και τόσα χρόνια; Εντάξυ, η ΧΑ είναι βαλτή να διασπά; ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

Προς τον προβοκάτορα ανόητο χρυσαυγίτη 12:58:00 πμ

Ο Πλεύρης συνεργάστηκε μαζί σας και μετά τον βρίζατε (βλέπε εποχές πρώτης γραμμής).

Ο Σοφιανόπουλος γνώριζε το βρώμικο ρόλο του σατανολάτρη ομοφυλόφιλου χαφιέ της ασφάλειας που παρουσιάζεται ως ο φύρερ της Ελλάδας και για αυτό ουδέποτε σας πλησίασε. Πήγε στο ΛΑ.Ο.Σ., ο Πλεύρης και ο Βορίδης το ίδιο.

Ο Καλλέτζης ουδέποτε σας πλησίασε διότι είστε πιό βρώμικοι και από τα σκατά σας.

Όσο για τα παραμύθια που πουλάτε ότι "είστε ο μόνος συνδυασμός που δε βγήκε στον Χατζηνικολάου" ως φαίνεται σας έβγαλε και σας παραέβγαλε. Διότι είστε οι δεξιές ορντινάτσες του συστήματος. Όχι εσείς οι χαμηλόβαθμοι βέβαια. Ο αρχηγός σας και μερικοί άλλοι χαφιεδίσκοι πρωτοπαλίκαρα της οργάνωσης. Που πουλάνε μπλουζάκια, σπρέι, καπελάκια και είχαν και μαγαζί μαζί με τον Βαβύλη. Για δε ρωτάς στα γραφεία να μάθεις;

Για ρώτα επίσης τον Περίανδρο, τον Γκέκα και τα αδέρφια Κουσουμβρή να σου πουν τι γνώμη έχουν για τον αρχηγό σας. Είναι η ίδια που έχουν και οι παραπάνω που ανέφερα.

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ. Μία έκκληση ακόμα. Προσπαθείστε (έστω & με εξώδικα, όπως είδαμε χτες τον Μιχαλολιάκο στην εκπομπή του Χατζηνικολαόυ) να λάβετε μέρος στα πάνελ με τους υποψήφιους δημάρχους. Είναι απαραίτητο να ακούσει τις απόψεις σας & να σας γνωρίσει όσο γίνεται περισότερος κόσμος.


Γ.Λ

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα μπω στην ουσία της αντιπαράθεσης, στις κατηγορίες & τα επιχειρήματα εκατέρωθεν. Θεωρώ όμως χρέος όλων όσων αρθρώνουν εθνικό πολιτικό λόγο, να συνταχθούν. Δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια. Οι εθνικές καταστροφές έχουν ξεκινήσει και τα χειρότερα είναι προ των πυλών. Άξιους ανθρώπους & πολύ περισσότερο άξιους & αγνούς πατριώτες έχουν ως υποστηρικτές όλοι οι σχηματισμοί που αναφέρθηκαν. Ο μόνος τρόπος να πιτύχουμε κάτι είναι η συσπείρωση. Παρ' όλες τις διαφωνιές που μπορέι να υπάρχουν. Όλοι οι πατριώτες από όποια πολιτική πτέρυγα & αν προέρχονται απαιτείται να συνταχθούν σε έναν κοινό συνδυασμό. Όποιος βάζει πάνω από όλα την πατρίδα & το έθνος του επιβάλλεται να καταθέσει τις δυνάμεις του στον κοινό αγώνα. Τα περαιτέρω & η ισορροπία των δυνάμεων θα κριθούν από τον σταυρό προτίμησης. Σε ένα τέτοιο κοινό ψηφοδέλτιο όποιος αρνείται τη συμμετοχή θα κατατάσσεται αυτόματα από τους Έλληνες πατριώτες στους διασπαστές & υπονομευτές των εθνικών συμφερόντων. Ευκαιρια να ξεκαθαρίσει & το τοπίο.
Η δυναμική που θα αναπτυσσόταν από μια τέτοια ενέργεια θα αποτελούσε κίνητρο για πατριώτες & ελληνόψυχους πολιτευτές ακόμα & των κομμάτων της βουλής (όσοι είναι) ωστε να αποποιηθούν την κομματική τους ταυτότητα & να συνδράμουν τον κοινό αγώνα.

Κύριε Χατζάρα έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε πράξη αυτό το όραμα. Τολμήστε το...
Δεν υπάρχει άλλη ελπίδα..
Γ.Λ