15/9/10

Ανταρσία... μουσουλμάνων στα ελληνικά σχολεία;

Δεν μας έφταναν φαίνεται, οι "εξεγέρσεις" των δικών μας, των "καλόπαιδων" υπό την καθοδήγηση της αριστεράς και έτσι πλέον έχουμε και περιστατικά με μουσουλμάνους. Ο λόγος για ένα σχολείο της Αθήνας, στο οποίο το πρωί της Tετάρτης, είχαμε κάποιου είδους "ανταρσία" των μουσουλμάνων μαθητών, οι οποίοι αρνήθηκαν να μπουν στις σχολικές αίθουσες, αν δεν αποκαθηλώνονταν οι θρησκευτικές εικόνες.
Φαίνεται ότι κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι βρίσκονται σε μια χώρα, όπου η κυριαρχούσα θρησκεία - σύμφωνα και με το Σύνταγμα - είναι η Χριστιανική Ορθόδοξη. Φαίνεται ότι κάποιοι δεν έχουν καταλάβει, ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει καμία διάθεση να μετατραπεί η χώρα του σε "εμιράτο", όπου οι μουσουλμάνοι θα αποφασίζουν ποίοι έχουν ποιά δικαιώματα και ποίες εικόνες θα βρίσκονται κάπου.
Φυσικά, σύμφωνα με όλα τα δεδομένα σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή των παιδιών των λαθρομεταναστών - κατά πάσα πιθανότητα - έπαιξε η στήριξή τους, από κάποιες "αντιρατσιστικές" οργανώσεις, οι οποίες τι καλύτερο είχαν να κάνουν, παρά να αμφισβητήσουν τα κυριαρχικά δικαιώματα των Ελλήνων στην ίδια τους την χώρα. Αυτή άλλωστε είναι και η αποστολή τους: να μετατρέψουν τις εθνικές κοινωνίες, σε πολυπολιτισμικές συνιστώσες...
Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτό το περιστατικό, κατά κάποιο τρόπο, το θεωρώ προάγγελο διαφόρων καταστάσεων. Αν η ελληνική κοινωνία υποχωρήσει μπροστά σε τέτοιου είδους απαιτήσεις, ποιός μπορεί να μας βεβαιώσει ποιές θα είναι οι επόμενες κινήσεις των "μουσουλμανικών κοινοτήτων" (και των αγκαλιασμένων μαζί τους αντιρατσιστικών οργανώσεων); Μήπως θα τους προσβάλλει η παρουσία κοριτσιών χωρίς νικάμπ, στις σχολικές αίθουσες; Μα εφόσον τους προσβάλλει ένα σύμβολο, ίσως τους προσβάλλει και αυτό.
Από ό,τι φαίνεται σιγά - σιγά η χώρα μας, αρχίζει να αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με χώρες με μακρά χρονική παρουσία μεταναστών, όπως η Γαλλία. Σε αυτές οι χώρες, οι στριμωγμένοι πληθυσμοί, ανάγκασαν τις κυβερνήσεις τους να πάρουν μέτρα, όπως η περίπτωση Σαρκοζί, του οποίο η κυβέρνηση απαγόρευσε την παρουσία της μπούργκας και του νικάμπ. Για να γίνει όμως αυτό, χρειάστηκε κυριολεκτικά να περάσουν από "φωτιά και σίδερο" κομμάτια της γαλλικής κοινωνίας. Γιατί να πρέπει και στην χώρα μας, εμείς μάλιστα που είμαστε κατά πολύ μικρότερος πληθυσμός από αυτόν της Γαλλίας, για να φτάσουμε αργότερα, στα ίδια συμπεράσματα
http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5421:2010-09-15-17-19-14&catid=87:epikairotita&Itemid=277

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι αριστεροι δολοφονοι μαχαιροβγαλτες τραμπουκοι του τσιπρα και αλαβανου,το παρακρατος της αριστερας και προοδου, προτρεπουν και παροτρυνουν τους ξενους κστακτητες να σφαζουν να βιαζουν και να σκοτωνουν τον ελληνικο λαο!!!
αυτοι παροτρυναν τους μουσουλμανους να το κανουν.
ονειρευονται σοβιετικες επαναστασεις και σταλινικους παραδεισους, χρησιμοποιωντας τους ξενους κατακτητες εναντιον των ελληνων.
βια στη βια της αριστερας!!!!
μισος στο μισος της αριστερας!!!!
αριστεροι γουρουνια δολοφονοι εγκυων γυναικων!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το μαθατε;

Καταργουνται λεει τα πασο (μειωμενα η δωρεαν εισιτηρια) για φοιτητες και φανταρους απο τις αστικες συγκοινωνιες.

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΙΤΗΤΑΡΙΟ,ΠΝΙΓΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΕΟΣΤΡΑΒΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΙΣΗΠΑΤΡΙΔΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΝΩΣΗΣ,ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΑΦΕΙΔΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ.

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ,ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.

ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΑΡΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΑΜΑΣΗΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΦΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΜΩΣ ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ 365/ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΨΗΦΙΖΕΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΑΡΙΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!

ΠΕΡΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ( ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΚΑ ΣΤΟ ΑΝΑΡΧΟΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ) ΣΤΑ Μ.Μ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΑ ΜΕΤΑΚΥΛΥΕΙ ΣΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ...

Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟ (ΑΝ ΓΙΝΕΙ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΟΡΟΙΔΑΚΙ ΦΟΙΤΗΤΗ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΛΑΘΡΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΟΙΚΟΥ.

ΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΖΑΜΠΑ,ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ "ΤΟΥ"...ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΑΡΗ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ...

ΤΟ ΠΑΣΟ ΣΤΟ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΑ!ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...

εργδημεργ είπε...

"Εξέγερση"; "Ανταρσία"; Γι' αυτο μας τρώγανε, με το συμπάθειο, επειδη "εξεγέρθηκαν" τα μωαμεθανάκια!

Δεν πάνε να γ.μηθουν, λέω 'γω, που τα βάζουμε και στα σχολεία μας ΧΩΡΙΣ να περάσουν πρώτα υποχρεωτικο προπαρασκευαστικο τριετες σεμινάριο εκμαθήσεως της Ελληνικης - και ΜΟΝΟΝ εάν πάρουν άδεια παραμονης στη χώρα!

Λες και τους χρωστάγαμε απολυτήρια ελληνικων σχολείων!

(Χώρια -το κυριώτερο!- το ότι μπαίνουν στη χώρα παρανόμως. Να μην επαναλαμβάνω, όμως, γνωστα πράγματα.)

Η "εξέγερση" τέτοιων ατόμων θυμίζει την παροιμία: "- Θύμωσ' ο αγας κι έκοψε τ' αρ.ίδια τ'!"