24/7/09

Αρκετά με τη διαστρέβλωση της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας!

Αρκετά με τη διαστρέβλωση της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας!
Ποια «αποκατάσταση της δημοκρατίας» κι από ποιόν «εθνάρχη»
;
Αρκετά με τον καθωσπρεπισμό των δήθεν «εκσυγχρονιστών», αβανταδόρων της δεξιάς!

Πηγή: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/07/blog-post_2220.html


Τον Ιούλη του 1974 έγινε «Αλλαγή ΑμερικανοΝΑΤΟϊκής φρουράς στον τόπο μας», όπως με σαφήνεια προσδιόρισε ο Ανδρέας Παπανδρέου!
35 χρόνια από την Αλλαγή Φρουράς στην Ελλάδα, η κυρίαρχη ιδεολογία -με την πλήρη κάλυψη και στράτευση του λεγόμενου «εκσυγχρονισμού»- επιχειρεί να «αγιοποιήσει» τον άνθρωπο που επέλεξαν οι Αμερικανοί για τη συνέχιση της κυριαρχίας τους στην Ελλάδα.
Μια ιστορική διαστρέβλωση από τη δεξιά και δυστυχώς με την ανοχή και συμπαράσταση ενός μεγάλου τμήματος της αριστεράς.
Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, επικυριαρχία της δεξιάς, ανοικοδόμηση του παρακράτους και δικαστική χούντα, σε λίγο τα σχολικά βιβλία θα μιλούν πράγματι για «εθνάρχη» Καραμανλή.
Ο εκλεκτός των Αμερικανών το 1974, ο άνθρωπός τους μαζί με τη Φρειδερίκη, ο εφιάλτης της βίας και νοθείας, εμφανίζεται σήμερα ως εθνάρχης…
Ας τελειώνουν κι οι ξεπλυμένοι ψευτοπροοδευτικοί με την «άφεση αμαρτιών» στον κύριο εκπρόσωπο των Αμερικανών στην Ελλάδα!
Ας διατηρήσουμε το δικαίωμα στη μνήμη!
Ας μην επιτρέψουμε τη διαστρέβλωση της ιστορίας και μάλιστα από τον ανιψιό του «εθνάρχη», συνεχιστή της εδραίωσης του παρακράτους της δεξιάς με «σύγχρονες» μεθόδους και την κάλυψη από Σανιδάδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...